بهزی
گروه تولیدی سافیت، تولید و اجرای سقف کاذب در مشهد
گروه تولیدی سافیت، تولید و اجرای سقف کاذب در مشهد

گروه تولیدی سافیت، تولید و اجرای سقف کاذب

مزایای سقف کاذب؛کاربردها و روش نصب آن

زمان مطالعه 1 دقیقه

مزایای سقف کاذب؛کاربردها و روش نصب آن
مزایای سقف کاذب

چه بخواهید شکل ناجور سیم پیچی‌ها و کانال‌کشی‌های شرکت خود را، یا یک سقف معیوب خانه ای قدیمی را مخفی کنید؛ سقف های کاذب این کار را آسان می‌کنند. شما می‌توانید با نصب سقف کاذب در زیر سقف اصلی از تعمیرات گران آن جلوگیری کنید و هر چیزی را که نمی خواهید دیده شود بپوشانید. ولی قبل از نصب چارچوب لازم برای سقف کاذب مطمئن شوید که فضای اصلی سقف را – جهت وجود هرگونه مشکل زیرسازی – بررسی کرده باشید.

فواید سقف کاذب

شاید بخواهید سقف کاذب را با مدل و طرحی دیگر جایگزین کنید – یا برای انجام تعمیرات، لازم باشد تا به سقف اصلی دسترسی داشته باشید – در این صورت چارچوب سقف کاذب، کار را آسان‌تر می‌کند. این امر مخصوصاً زمانی صادق است که برای کار بر روی سقف اصلی – یا در فضای داخل سقف کاذب – تنها برداشتن چند تایل سقفی، کافی باشد. تعمیرات یا بازسازی سقف در مدل‌های سقف‌ سنتی – که روی سیم ها و چیزهای دیگر را با گچ می‌پوشانند – گران و زمان بر است. در واقع باید بخشی از فضای سقف را تخریب کنید تا به محل تعمیر دسترسی پیدا کنید. ولی در مورد سقف کاذب تنها کاری که باید انجام دهید این است که تنها چند پانل را جابجا کنید و پس از اتمام تعمیر، آنها را در جای خود قرار دهید.

یک سقف مقرون به صرفه است.

بر کسی پوشیده نیست که بازسازی یا طراحی مجدد سقف می‌تواند پرهزینه باشد – حتی برای یک فضای کوچک. اما نصب سقف کاذب می‌تواند علاوه بر کاهش هزینه، سقفی زیبا و مدرن بسازد. این کار نیازی به تخریب گسترده ندارد و متریال مصرفی آن نیز گران نیستند. نصب سقف کاذب زمان زیادی نمی‌برد و امکان انجام پروژه به تنهایی وجود دارد؛ بنابراین نیازی به پرداخت هزینه برای نصاب حرفه‌ای نخواهید داشت.

خواص سقف کاذب

یکی دیگر از مزایای نصب سقف کاذب این است که یک لایه سقف اضافی در زیر سقف اصلی ایجاد می‌کند. این کار، سقف را در تابستان های گرم خنک نگه می‌دارد. زمانی که پرتوهای خورشید مستقیماً روی پشت بام می‌افتد، سقف اصلی یا رویه را گرم میکند، اما سقف کاذب خنک می‌ماند و دمای داخلی محیط را حفظ می‌کند.

در مصرف انرژی صرفه جویی می‌کند.

سقف های کاذب می توانند دمای محیط را کاهش دهند. این به نوبه خود به کاهش هزینه‌های برق و گاز کمک می‌کند. در تابستان نیاز کمتری به روشن کردن کولر و در زمستان، روشن کردن بخاری دارید. لایه اضافه شده سقف کاذب ، برای کنترل دمای داخل ساختمان کافی است. بنابراین سقف کاذب، یک عایق حرارتی و برودتی محسوب می‌شود.

سقف کاذب یک سقف ضد صدا است.

از جمله مهم ترین مزایای سقف کاذب اکوستیک شدن سقف شماست. یکی از اصلی‌ترین دلایل محبوبیت سقف‌های کاذب در محیط‌های صنعتی و تجاری، عایق صوتی بودن آن است. این یک سقف کاذب اکوستیک است که صدا را خفه می‌کند؛ زیرا از فایبرگلاس ساخته شده است. این ویژگی می‌تواند بخصوص برای یک فضای کوچک یا برای هر نوع اتاقی مفید باشد. نه تنها به کاهش نویز محیط کمک می‌کند؛ بلکه حس راحتی و آرامش بیشتری در فضا ایجاد می‌کند.

مزایای سقف کاذب

یکی از رایج‌ترین دلایلی که مردم سقف کاذب نصب می‌کنند، این است که انواع سقف کاذب، در مدل‌ها و طرح‌های مختلف و به روش‌های مقرون‌به‌صرفه‌ای عرضه می‌شود. تایل سقف کاذب از جنس پلاستیک، الیاف سلولزی، چوب و مواد دیگر هستند. می‌توانید ظاهری شبیه به سقف فلزی ایجاد کنید یا متریالی را انتخاب کنید که پیچیده و گران‌قیمت به نظر برسد؛ ولی زیباست و با هزینه کمی قابل نصب است.

مزایای سقف کاذب؛کاربردها و روش نصب آن
نورپردازی و نصب چراغ ها را آسان می‌کند.

شاید به نظر برسد که نورپردازی یک فضای کوچک آسان باشد. اما اگر بخواهید از هر روش دیگری استفاده کنید به سرعت متوجه خواهید شد که معمولاً آزادی عمل زیادی برای تزیینات یا نورپردازی وجود ندارد. نصب سقف کاذب به این معنی است که می‌توانید چراغ‌ها – و همچنین فن‌ها و سایر وسایل – را بین پانل‌های سقف نصب کنید. این به این معنی است که شما می‌توانید دقیقاً نور مورد نظر خود را به فضا اضافه کنید.

رویایی شدن فضای داخلی ساختمان

زیبایی محیط داخل ساختمان و سقف یکی دیگر از ویژگی ها و مزایای سقف کاذب است. یکی از دلایل اصلی که صاحب خانه‌ها و صاحبان صنایع به نصب سقف‌های کاذب روی آورده‌اند؛ وجود انواع سقف‌های کاذب طرح‌دار و افزایش زیبایی محیط داخلی ساختمان است. اگر شما علاقه‌مند هستید تا در فضای خانه یا شرکت خود تنوع ایجاد کرده بر زیبایی آن بیفزایید، سقف کاذب، یک بوم نقاشی بزرگ برای انجام این کار است. ممکن است بخواهید برای ایجاد ظاهری مدرن و جذاب برای رستوران خود، یک طرح سقف کاذب فلزی و جدید را انتخاب کنید.

مرحله 1: مقیاس بندی شبکه سقفی را طراحی کنید این مرحله، دست گرمی است زیرا باید از فضای خود طرحی ترسیم کنید. (روی کاغذ) و سپس شبکه خود را بر اساس آن مقیاس طراحی و پیاده سازی کنید. در این مرحله، محل تایل‌ها و ارتفاع سقف را مشخص کنید. اگر یکبار کف ساختمان خود را تایل بندی کرده باشید، می بینید که به این روش نصب سقفی بسیار شبیه است. سقف کاذب باید حداقل 8 سانتی متر پایین تر از سقف اصلی قرار می گیرد. مرحله 2: نبشی ها را نصب کنید در این مرحله شما باید نبشی ها (L-Channel) باید مطمئن شوید که کانال‌ها تراز و محکم هستند و فاصله آن‌ها به درستی اندازه گیری شده است مرحله 3: سازه های سپری را نصب کنید. در این مرحله، نوبت به نصب آویزها و سازه‌های سپری (T-Channel) یا کانالهای عمودی می‌رسد؛ زیرا عمود بر نبشی ها نصب میشوند. نصب چراغ ها و نورپردازی نیز در این مرحله انجام میشود. سازه‌های عمودی، وزن ناشی از تایل‌های سقف کاذب را تحمل می‌کنند، پس باید با دقت نصب شوند. مرحله 4: تایل ها را نصب کنید. در مرحله آخر، تایل ها را بر آویزها نصب کنید به خاطر داشته باشید، فرآیند نصب سقف کاذب نسبتاً ساده است، اما شامل اندازه گیری‌ها و برش های زیادی است. اشتباهات جزئی در اندازه‌گیری‌ها و برش‌ها می‌تواند همه چیز را خراب و نصب را دچار مشکل کند.

الزامات نظام مهندسی در طراحی سقف کاذب

طبق مقررات ملی ساختمان ، نحوه ساخت سقف های کاذب باید به صورت استاندارد و با توجه به موقعیت و کاربرد سقف کاذب باشد. در مبحث نظام مهندسی ساخت سقف کاذب به دو صورت اجباری و اختیاری بررسی میشود. برای مثال در مکان‌های دارای تاسیسات برقی و مکانیکی، – یا مکان هایی که در آن از مواد آتش زا استفاده میشود – برای محافظت بیشتر، باید از سقف کاذب استفاده شود. اما در سازه‌هایی که صرفا زیبایی و نورپردازی مدنظر است، جنبه اختیاری دارد.

مزایای سقف کاذب یو پی وی سی

از مزایای داشتن سقف کاذب یو پی وی سی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: دوام و ماندگاری بالا نصب آسان تعمیرو نگهداری آسان سبک وزن ضدآب ضد زنگ زدگی قابل جدا شدن ضدموریانه و مقاوم در برابر آتش مقرون به صرفه مقاوم در برابر عوامل شیمیایی و شرایط جوی (بدون خوردگی و پوسیدگی) عایق حرارتی عایق صوتی

سقف کاذب UPVC در برابر نم و رطوبت مقاوم است

احتمال رطوبت و نم زدگی در داخل ساختمان‌ها زیاد است. به ویژه در مناطق شمالی و استوایی یا در ساختمان های قدیمی با ترک هایی که در بیرون آن ایجاد شده است. در حالی که به نظر می‌رسد ورود نم و رطوبت به داخل خانه امری غیرقابل اجتناب است؛ اما می‌توان با انتخاب سقف کاذب ضد آب، میزان رطوبت را به حداقل رساند. جنس سقف کاذب یو پی وی سی به گونه‌ای است که در برابر رطوبت سقف نقش یک لایه محافظتی را بازی می‌کند. این مانع از زنگ زدگی و چکه کردن سقف در هنگام ریزش باران و برف میشود.