نمک دریای خاکستری سلتیک
نمک دریایی سلتیک که رنگی خاکستری دارد و با نام نمک فرانسوی خاکستری نیز شناخته میشود، از تبخیر آب حوضچههای جزر و مدی اقیانوس اطلس در فرانسه به دست میآید. این نمک برای طعمدهی به گوشت کبابی و سبزیجات بو داده مناسب بوده و برای طبخ غذا نیز انتخاب خوبی خواهد بود.
نمک صورتی هیمالیا
نمک صورتی هیمالیا از معادن نمک کوههای هیمالیا در پاکستان به دست میآید و حاوی ۸۴ ماده معدنی متنوع میباشد. نمک صورتی هیمالیا شوری بیشتر و قیمت بالاتری دارد و با این حال میتواند جایگزین خوبی برای نمک دریای سفید باشد.
نمک کوشر
نمک کوشر یا نمک حلال در گذشته توسط یهودیان برای حلال کردن گوشت و جدا کردن خون از گوشت استفاده میشد. این نمک بافتی سبک داشته و دانههای بسیار درشتی در مقایسه با نمک سفره دارد. از نمک کوشر برای پخت و پز و به عنوان چاشنی تکمیل کننده غذا استفاده میشود.

نمک پولکی
این نمک خوراکی دریایی از تبخیر آب دریا به دست آمده و بافت و شکل آن پولکی، سبک و نازک است. طعم نمک دریای پولکی سبک بوده و مواد معدنی کمتری دارد. این نوع نمک قیمت بالایی دارد و برای پخت و پز مناسب نیست و تنها به عنوان چاشنی تزئینی و مکمل در غذاها مورد استفاده قرار میگیرد.