بهزی
پرشین سالت، فروش عمده و صادرات نمک رنگی و دریایی در اصفهان
پرشین سالت، فروش عمده و صادرات نمک رنگی و دریایی در اصفهان

پرشین سالت، فروش عمده و صادرات نمک رنگی و دریایی

انواع نمک دریایی

زمان مطالعه 1 دقیقه

انواع نمک دریایی
نمک دریای خاکستری سلتیک

نمک دریایی سلتیک که رنگی خاکستری دارد و با نام نمک فرانسوی خاکستری نیز شناخته می‌شود، از تبخیر آب حوضچه‌های جزر و مدی اقیانوس اطلس در فرانسه به دست می‌آید. این نمک برای طعم‌دهی به گوشت کبابی و سبزیجات بو داده مناسب بوده و برای طبخ غذا نیز انتخاب خوبی خواهد بود.

نمک صورتی هیمالیا

نمک صورتی هیمالیا از معادن نمک کوه‌های هیمالیا در پاکستان به دست می‌آید و حاوی ۸۴ ماده معدنی متنوع می‌باشد. نمک صورتی هیمالیا شوری بیشتر و قیمت بالاتری دارد و با این حال می‌تواند جایگزین خوبی برای نمک دریای سفید باشد.

نمک کوشر

نمک کوشر یا نمک حلال در گذشته توسط یهودیان برای حلال کردن گوشت و جدا کردن خون از گوشت استفاده می‌شد. این نمک بافتی سبک داشته و دانه‌های بسیار درشتی در مقایسه با نمک سفره دارد. از نمک کوشر برای پخت و پز و به عنوان چاشنی تکمیل کننده غذا استفاده می‌شود.

انواع نمک دریایی
نمک پولکی

این نمک خوراکی دریایی از تبخیر آب دریا به دست آمده و بافت و شکل آن پولکی، سبک و نازک است. طعم نمک دریای پولکی سبک بوده و مواد معدنی کمتری دارد. این نوع نمک قیمت بالایی دارد و برای پخت و پز مناسب نیست و تنها به عنوان چاشنی تزئینی و مکمل در غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد.