این نوع از رنگ های ساختمانی همان طور که از نامش پیداست، برای رنگ آمیزی نمای داخلی (Interior) و همچنین نمای خارجی(Exterior) ساختمان می باشد. ممکن است شما برای اتاق یا سالن خانه تان احتیاج به یک تغییر داشته باشید، بهترین و کم هزینه ترین راه برای تغییر حال و هوا و اتمسفر خانه رنگ آمیزی آن است! با رنگ زدن دیوار های خانه شما به آن خانه و دیوار ها جان می بخشید و حال و هوای تازه ای را به آن می بخشید.
انواع رنگ های ساختمانی
رنگ روغنی آلکاییدی براق
این نوع از رنگ روغنی پوشش خوبی دارد و برای تمامی دیوار ها و وسائل آهنی مانند پنجره ، چهارچوب در و … می توان از آن استفاده کرد.
همچنین ماندگاری این نوع رنگ ها نیز بسیار بالا می باشد و علاوه بر این نوع رنگ قابل شست و شو نیز می باشد.
از این نوع رنگ روغنی براق می توان برای فضاهایی که به روشنایی بیشتری احتیاج دارند استفاده کرد(هال، پذیرایی و …) زیرا براق بودن این نوع رنگ به انعکاس نور محیط کمک بسیار زیادی می کند.
رنگ روغنی آلکاییدی مات و نیمه مات
در نگاه اول شما تفاوت زیادی در رنگ روغنی یا آلکاییدی مات و نیمه مات ملاحظه نمی کنید، اما تفاوت آنها در منعکس کردن نور می باشد. رنگ روغنی نیمه مات نور بیشتری را نسبت به مات انعکاس می دهد و این در حالی است که در رنگ روغنی مات هیچ گونه انعکاس نور رخ نمی دهد.

رنگ پلاستیک
از مزایای این نوع از رنگ ساختمانی می توان به پوشاندن عیب های سقف به دلیل مات بودن رنگ، سرعت خشک شدن و سهولت در رنگ آمیزی، حل شدن در آب بدون نیاز به حلال اشاره کرد و همچنین از معایب آن هم غیر قابل شست و شو بودن آن و غیر قابل استفاده بودن بر روی سطوح آهنی مانند پنجره ها و … اشاره کرد.
رنگ اکریلیک یا لاتکسی
تنوع رنگ و کیفیت بالا از شاخصه های مهم رنگ اکریلیک یا لاتکسی است و بیشتر از این نوع رنگ برای طرح دادن به دیوار می باشد. از طرفی جزء رنگهای انعطافپذیر است و شما میتوانید بر روی هر سطحی آن را اجرا کنید.
همچنین این نوع رنگ ساختمانی بر پایه آب می باشند و نفت در آن ها به کار نرفته است در نتیجه انتخاب برخی افراد برای رنگ آمیزی این نوع رنگ ها می باشند.