بهزی
جنیون کامینز
جنیون کامینز، فروش کلیه قطعات ماشین آلات راهسازی و معدنی در تهران

جنیون کامینز، در زمینه فروش کلیه قطعات ماشین آلات راهسازی و معدنی، قطعات موتورهای کامینز هیوندا کوماتسو کاترپیلار و لودرهای چینی با ضمانت کیفیت در تهران و سراسر کشور در خدمت شما می‌باشد.

تاریخچه کامینز

زمان مطالعه 1 دقیقه

تاریخچه کامینز
تاریخچه بزرگترین تولید کننده پیشرانه های دیزل

کامینز از جمله نام های آشنا در صنعت خودروهای کار و تجاری است که به ساخت و تامین انواع پیشرانه های دیزلی فعال است. در این مقاله نگاهی به سرگذشت این برند آمریکایی بزرگ خواهیم انداخت. 

پیشرانه یا همان موتور قلب تپنده و یکی از اجزای اصلی هر خودرویی است. در خودروهای کار و تجاری درصد بالایی از پیشرانه های مورد استفاده از نوع دیزلی بوده و با سوخت گازوییل کار می کنند. 
کامینز نامی است که بسیاری از علاقه مندان به خودروهای کار بسیار شنیده و با آن سر و کار دارند. برندی که حالا بسیاری از تولیدات شرکت های چینی نیز از تکنولوژی آن بهره مند شده‌اند. 
کامینز یکی از بزرگترین و در واقع غول این صنعت محسوب می شود که پیشرانه هایش اکنون در بسیاری از کامیون ها، کشنده ها و … مورد استفاده قرار می گیرد. برندی آمریکایی که بسیار جان سخت و قلچماق است و البته محبوب راننده ها!

تاریخچه کامینز


کامینز (Cummins) که البته بسیاری آن را کمینز یا کامنز هم می نامند رسما فعالیت خود را بیش از یک قرن پیش یعنی در سال ۱۹۱۹ میلادی در ایالت ایندیانا آمریکا شروع کرد. کلسی کامینز مالک این برند که خود تا قبل از تاسیس کامینز شغل های مختلفی را در حیطه خودروهای کار و تجاری تجربه کرده بود در سن سی سالگی برند خود را راه انداخت. 
کلسی کامینز واقعا یک اعجوبه بود! با اینکه وی تنها ۸ کلاس سواد داشت اما در سن ۱۱ سالگی توانست نوعی موتور بخار را ساخته و آن را در مزرعه پدرش استفاده کند. وی در سال ۱۹۱۵ نمونه اولیه‌ای از یک موتور بنزینی را ساخت تا سرمایه گذار برند کامینز یعنی آقای ایروین را تحت تاثیر قرار دهد.

کامینز سرانجام دو سال پس از تاسیس شرکت خود در سال ۱۹۲۱ میلادی با ثبت طرح سیستم تزریق مستقیم سوخت در موتورهای دیزلی خود، موتور سری F خود را تولید کرد. پس از این سری، کامینز پیشرانه های سری U خود را معرفی کرد که نسبت به تمام تولیدات ماقبل خود بسیار پیشرفته تر و بهینه تر بود.

جنگ جهانی دوم را باید یکی از مهمترین اتفاقات صنعت خودروهای سنگین و نیمه سنگین دانست، چرا که بسیاری از شرکت ها در طی سال های جنگ محصولات مختلف درست و حسابی تولید کردند!
کامینز هم وظیفه داشت تا قلب تپنده بسیاری از کشنده ها، تانک ها و حتی کشتی ها را تولید کرده و به دست متفقین برساند. همین امر هم سبب شد تا این شرکت به رشد سریعش ادامه دهد. 
کامینز سرانجام در سال ۱۹۵۰ کارخانه دیگری در خارج از ایالات متحده تاسیس کرد تا تولیداتش وسیع تر و البته بیشتر شود. انگلستان مقصد اول خارج از خانه کلسی کامینز بود تا سرانجام این برند رسما وارد اروپا شود