بهزی
شیرینی پزی پانیذ
شیرینی پزی پانیذ، آموزشگاه آشپزی در بابل

آموزشگاه آشپزی شیرینی پزی پانیذ با برگزاری دوره های باکیفیت برای هنرجویان در بابل به شما کمک کند مهارت های لازم برای تهیه شیرینی و دسرهای مختلف را کسب کنید .

فینگر فود چیست؟

زمان مطالعه 1 دقیقه

فینگر فود چیست؟

فینگر فود به هرگونه غذایی گفته می­شود که پس از پخت، به راحتی با دست قابل خوردن است و برای سرو آن به استفاده از وسایلی همچون قاشق و چنگال نیازی نیست. این غذاهای خوشمزه و لقمه ای در بسیاری از مهمانی ­ها همچون دورهمی ­های دوستانه و نیز تولدها و دیگرجشن­ها استفاده می­شوند و از انواع آن می­توان فینگر فود های سرد، گرم، میوه­ای و دریایی را نام برد.

فینگر فود و انواع آن

فینگر فود (finger food) یا در اصطلاح فارسی لقمک، به دسته ای از غذاها اطلاق می­شود که نحوه پختشان به­ گونه ای است که پس از آماده شدن می­توان آن­ها را با دست خورد. این در حالیست که برای خوردن دیگر غذاها وسایلی همچون، قاشق، چنگال، چاقو و یا کارد و چنگال لازم است. فینگر فود معمولا باید به اندازه­ای باشد که به یک­باره خورده شود. اکثر غذاهای خیابانی جزء فینگر فودها محسوب می­شوند.
قطعات کوچک گوشت، رول­های سوسیس، سوسیس سیخی، سیخ پنیر و زیتون، سمبوسه و هرنوع غذایی که با دست خورده می­شود، در دسته فینگر فود ها قرار می­گیرند.
لازم به یادآوری است که اغلب دسرهای موجود همچون شیرینی، کلوچه و بستنی­هایی همچون بستنی قیفی یا چوبی هم با دست و بدون دخالت وسایلی چون قاشق و چنگال خورده می­شوند، ولی جزء فینگرفودها محسوب نمی­شوند.

در بسیاری از کشورهای اروپایی، فینگرفود را پیش از غذای اصلی و تحت عنوان پی غذا میل می­کنند. گفتنی است که از فینگرفودهای گرم به عنوان غذای اصلی و از فینگرفودهای سرد به عنوان پیش غذا استفاده می­گردد. فینگرفودها به دلیل ظاهر زیبا، تنوع و ارزانیشان اغلب برای استفاده در جشن­هایی همچون جشن تولد، جشن نامزدی و حتی جشن عروسی و مهمانی­های دوستانه مورد استفاده قرار می­گیرند.

فینگر فود چیست؟
فینگرفود میوه ­ای

گفتنی است که نوعی از فینگرفود تحت عنوان فینگر فود میوه ای وجود دارد که نسبت به سایر فینگرفودها سالم­تر بوده و می­تواند جایگزین مناسبی برای گزینه­های مضر حاضر در میز پذیرائیتان باشد.

اگر میخواهید میز پذیرایی رویایی و جذابی همراه با خوراکی­های خوشمزه، متنوع و در عین حال سالم داشته باشید، استفاده از فینگرفود میوه­ای را به شما پیشنهاد می­کنیم. برای تهیه فینگرفود میوه­ای، میوه­های دانه­ای و کوچک مانند انگور، توت فرنگی، بلوبری و تکه­های کوچک شده میوه های دیگر را به سیخ چوبی بکشید.

فینگرفود سرد

قابل یادآوری است که نوعی از فینگرفود وجود دارد که سرد سرو می­شود. برای تهیه این نوع، نیازی به پخت و پز روی اجاق گاز نیست و به این ترتیب شما می­توانید در وقتتان صرفه­جویی کنید و به امور دیگر جشنتان بپردازید.
از دیگر خوبی­های این نوع فینگرفود این است که میزبان می­تواند قبل از آمدن مهمان­ها آن را حاضر کرده و در یخچال نگه­داری کند. نوع سرد فینگرفود به دلیل ماندگاری بیشتر و خوردن آسان­تر، پر طرفدارتر بوده و ودارای کاربرد بیشتری در مهمانی­ها و مجالس می­باشد.
از جمله این فینگرفودهای سرد و لذیذ می­توان به فینگر سبزیجات و پنیر، رول کالباس، نان مغزدار، فینگرالویه و مانند این­ها اشاره کرد.

فینگرفود گرم

این نوع غذاها، برخلاف فینگرفودهای سرد، باید روی حرارت پخته شوند. ماده اولیه مورد استفاده در بیشتر فینگرفودهای گرم، گوشت و مرغ می­باشد. از جمله فینگرفودهای گرم می­توان دلمه، فینگرکوکو، اردور مرغ و قارچ و فینگرفود سیب زمینی را نام برد.

فینگر فود چیست؟
فینگرفود دریایی

این نوع فینگرفود از انواع سوشی، ماهی و میگو تهیه می­شود. فینگرفودهای دریایی در عین خوشمزگی طرفداران خاص خود را دارند و گاه با سلیقه برخی مهمان­ها جور در نمی­آیند پس بهتر است پیش از تهیه آن­ها با ذائقه مهمانانتان آشنایی پیدا کنید!