بهزی
فروش و اجرای کاشی سنتی هفت رنگ معماری سنتی بهار ایران سلیمانی در اصفهان
فروش و اجرای کاشی سنتی هفت رنگ معماری سنتی بهار ایران سلیمانی در اصفهان

فروش و اجرای کاشی سنتی و هفت رنگ و معماری سنتی بهار ایران سلیمانی

تفاوت کاشی کاری سنتی و مدرن

زمان مطالعه 1 دقیقه

تفاوت کاشی کاری سنتی و مدرن

دو سبک بزرگ در زمینهٔ کاشی ‌‌کاری وجود دارد که در تمامی نقاط اطراف خود می‌توانید آن‌ها را مشاهده کنید. در واقع این دو سبک کاشی ‌کاری ایجادکننده فضاها و دکوراسیون‌های منحصر به‌ فرد هستند و قادر به خلق محل‌های جذاب و شیک شده‌اند. کاشی کاری سنتی و کاشی کاری مدرن از یکدیگر متمایز هستند اما به‌ طور کلی در فضاهای مختلف قابلیت اجرا در کنار هم را دارند.کاشی کاری سنتی قابل اجرا در هر فضایی است اما کاشی کاری مدرن در محل‌هایی مانند آرامگاه‌ها و مساجد شکیل نبوده و نمی‌تواند محیط را به درستی زینت ببخشد.

✔️ قدمت کاشی کاری در هر دو سبک

اگر از نظر قدمت کاشی‌ کاری سنتی و کاشی‌ کاری مدرن را باهم مقایسه کنیم می‌توان به قدیمی بودن و با اصالت بودن کاشی‌ کاری سنتی اشاره کرد که از زمان پیدایش اسلام در بین افراد رواج داشته است. این سبک معماری ابتدا برای بناهایی مانند مساجد و آرامگاه‌ها و حرم‌های متبرکه به کار می‌رفت اما به ‌مرور زمان در بخش‌های دیگر نیز قابل ‌اجرا شده است.
به‌ طور کلی طرح‌های ایجاد شده در سبک معماری سنتی بسیار خاص است و در واقع تمامی آن‌ها شامل طرح‌های منظم و یکسان هستند. امروزه برخی محل‌های عمومی مانند رستوران‌ها نیز این سبک معماری را مورد استفاده قرار داده‌اند تا فضا را دل‌نشین‌تر و خاص‌تر کنند و جذابیت بیش‌تری به فضا بدهند.

تفاوت کاشی کاری سنتی و مدرن
✔️ کاربرد کاشی‌ کاری سنتی

🔰 بسیار از مکان‌های مذهبی هم‌اکنون نیز به کاشی‌کاری سنتی آرایش داده ‌شده‌اند. به‌خصوص سر در مساجد و گنبدها و آرامگاه‌ها از این نوع معماری بهره‌مند هستند. اما امروزه با افزایش میزان استفاده از کاشی‌کاری در داخل منزل و محیط‌های دیگر این سبک نیز در داخل دکوراسیون منزل نیز به کار می‌رود و می‌توان از آن استفاده کرد.
به‌طور مثال با وجود انواع بسیار متنوع کاشی‌کاری سنتی افراد بیش‌تر و بهتر قادر به انتخاب هستند و بهترین گزینه را برای محیط مدنظر خریداری می‌کنند. کاشی‌ کاری معرق نمونه مشهور و معروف کاشی کاری سنتی است که دارای گل‌های مختلف است. به دلیل دوام بالایی که این محصول دارد می‌تواند از آن برای استفاده طولانی ‌مدت روی سقف‌ها و دیواره‌های محل‌های مذهبی استفاده کرد و از آن لذت برد.

🔰 برخی از افراد که دارای رستوران هستند و تمایل دارند که دکور آن را به‌صورت سنتی طراحی کنند از این سبک معماری استفاده خواهند کرد. نمونه دیگری از کاشی‌کاری سنتی مربوط به کاشی‌کاری معقلی است که در واقع نوعی خط کوفی است که با زوایای مختلف طراحی می‌شود. این نوع کاشی‌کاری برای نوشتن نام‌ها و آیه‌ها استفاده می‌شود و زینت بسیار زیادی دارد.
درنتیجه برای مکان‌های مذهبی و آرامگاه‌ها از آن استفاده زیادی شده است. کاشی ‌کاری مقرنس نیز نمونه‌ای از کاشی‌کاری سنتی است که برای سقف‌های مقبره‌ها استفاده می‌شود. زیبایی و جذابیت این نوع طراحی بسیار چشمگیر است. این طراحی در واقع شباهت زیادی به لانه زنبور دارد و در واقع واحدهای روی‌هم قرار گرفته هستند. این سبک از شکل‌های هندسی زیادی برخوردار است و در واقع انواع متنوع اشکال هندسی را در کنار هم قرار داده است تا به جذابیت محیط بپردازد.

تفاوت کاشی کاری سنتی و مدرن
✔️ رنگ‌ های به ‌کار رفته در کاشی کاری سنتی و مدرن

طیف رنگ‌هایی که در دو سبک کاشی‌کاری استفاده می‌شود با هم متفاوت است. کاشی‌کاری سنتی همواره رنگ‌های اصیل را شامل شده است و می‌توان رنگ‌های با اصالت را به کار برد. اما در کاشی‌کاری مدرن می‌توانید تمامی رنگ‌ها را مشاهده کنید و بر اساس رنگ مدنظر گزینه دلخواه را انتخاب نمایید.