بهزی
کارخانه میکروپودر، تولید پودر میکرونیزه پودرمل در همدان
کارخانه میکروپودر، تولید پودر میکرونیزه پودرمل در همدان

کارخانه میکروپودر، تولید پودر میکرونیزه پودرمل در همدان

آشنایی با پودر مل

زمان مطالعه 1 دقیقه

آشنایی با پودر مل

پودر مل به عنوان یکی از انواع پودر کربنات کلسیم (CaCO3) در زبان لاتین با اصطلاح marble dust شناخته می شود.
دارای دانه بندی ریز و یکدست و نرم می باشد و از کیفیت بالایی جهت مصارف گوناگون برخوردار می باشددارای چسبندگی بسیار بالایی بوده و پس از خشک شدن استحکام در سطح عالی پیدا کرده و مقاوم می شود . علت کیفیت بالای پودر مل مجموعه  میزان بالای کربنات کلسیم موجود در این پودر می باشد.
دارای چسبندگی بسیار بالایی بوده و پس از خشک شدن استحکام در سطح عالی پیدا کرده و مقاوم می شود . علت کیفیت بالای پودر مل  مجموعه سفید پودر میزان بالای کربنات کلسیم موجود در این پودر می باشد.
سرعت خشک شدن این پودر بعد از ترکیب با آب فوق العاده بالاست.

استفاده از پودر مل برای بتونه کاری

در بتونه کاری سطح ناهموار دیوارها با استفاده از یک خمیر پوشانده می‌شود تا کاملا هموار و صیقلی شود.پودر مل اصلی‌ترین ماده در خمیر بتونه است از این رو آن را “پودر بتونه کاری” نیز می‌نامند
روش استفاده از پودر مل  در بتونه کاری به شرح زیر است:
ابتدا پودر بتونه کاری را در ظرفی می‌ریزیم. سپس آن را با مقداری رنگ روغن سفید براق، روغن مخصوص بتونه، مقداری آب و تینر روغنی مخلوط می‌کنیم.
مقدار آب نباید زیاد باشد زیرا باعث می‌شود بتونه به دیوار نچسبد.
اگر خمیر بتونه شل بود می‌توان به آن پودر مل بیشتری اضافه کرد. در مقابل در صورتی که خمیر شل بود می‌توان مقداری رنگ و روغن به آن افزود‌.در تهیه پودر مل برای بتونه کاری باید دقت کرد. زیرا کیفیت نقاشی ساختمان به کیفیت بتونه کاری و کیفیت بتونه کاری به کیفیت پودر بتونه کاری وابسته است.

آشنایی با پودر مل
ترکیب پودر مل و چسب چوب :

افزودن پودر مل به مواد دیگر بر رنگ اصلی ماده تأثیر نمی‌گذارد از ترکیب پودر مل و چسب چوب  یک خمیر سفید رنگ یکدست و انعطاف پذیر حاصل می‌شود. این خمیر را می‌توان با رنگ‌های مختلف مخلوط کرد تا خمیر رنگی حاصل شود.فرمول شیمیایی پودر مل بی‌اثر است و می‌توان آن را با انواع مواد اولیه مخلوط کرد.
استفاده از پودر مل باعث تولید یک خمیر انعطاف پذیر و مقاوم پس از خشک شدن می‌شود.