بهزی
نور کمپانی، فروش عمده و صادرات رب گوجه فرنگی در تهران
نور کمپانی، فروش عمده و صادرات رب گوجه فرنگی در تهران

نور کمپانی، فروش عمده و صادرات رب گوجه فرنگی در تهران

بهترین طریقه مصرف رب گوجه فرنگی

زمان مطالعه 1 دقیقه

بهترین طریقه مصرف رب گوجه فرنگی

یکی از پرمصرف‌ترین مواد غذایی مورد استفاده در تهیه غذاها، رب گوجه‌فرنگی است که بسیاری از افراد آن را به صورت آماده تهیه می‌نمایند و برخی دیگر رب گوجه‎فرنگی را در خانه تهیه می‌کنند. اما نکته قابل توجه در رابطه با مصرف رب گوجه‌فرنگی، نحوه نگهداری از آن است. یکی از مهم ترین مشکلات نگهداری و مصرف رب گوجه‌فرنگی کپک زدن آن است که می‌تواند مواد سمی را وارد رب نموده و آن را غیر قابل استفاده کند. از طرفی در بسیاری از مواقع هدف از مصرف رب گوجه‌فرنگی خوش رنگ کردن غذاست که گاهی اوقات ممکن است رب رنگ خوبی به غذا ندهد و پس از پخت، غذایی کمرنگ یا بی‌رنگ داشته باشید

بهترین روش نگهداری و مصرف رب گوجه‌فرنگی

همانطور که گفته شد کپک زدن رب گوجه‌فرنگی یکی از مشکلات جدی افرادی است که آشپزی می‌کنند. زیرا کپک آلودگی را به تمامی رب منتقل کرده و برخلاف تصور، نه تنها روی رب گوجه‌فرنگی، بلکه کل ظرف آلوده می‌شود و دیگر نباید مورد استفاده قرار بگیرد. به‌ طور کلی بهتر است براساس میزان مصرف خود، از قوطی رب‌های آماده استفاده نمایید. اما در صورتی که اصرار دارید، رب گوجه‌فرنگی را خودتان در خانه تهیه نمایید، بهتر است به موارد زیر توجه کنید.

- ابتدا این که هنگام پخت رب، اجازه دهید آب آن به طور کامل تبخیر شود. در این صورت علاوه بر اینکه احتمال کپک زدن رب کاهش می‌یابد، هنگام مصرف رب گوجه‌فرنگی، رب خوش‌رنگ‌تری خواهید داشت، زیرا هنگام تبخیر آب اضافی، رب به غلظت مناسبی دست پیدا می‌کند و به راحتی می‌توانید برای داشتن غذایی خوش رنگ از آن استفاده نمایید.

- از دیگر راهکارهایی که می‌تواند از کپک زدن رب‌گوجه فرنگی جلوگیری نماید، اضافه کردن مقدار کمی روغن به رب در هنگام پخت آن است. البته فراموش نکنید که میزان روغن نباید به قدری باشد که رب گوجه فرنگی را چرب کند.

- در صورتی که رب‌گوجه را خودتان درست می‌کنید، هنگام پخت به آن نمک اضافه نمایید. نمک می‌تواند روند کپک زدن رب را کندتر و از خراب شدن آن جلوگیری کند. البته هنگام مصرف رب گوجه‌فرنگی به یاد داشته باشید که چه مقدار نمک به آن اضافه‌کرده‌اید، تا در زمان اضافه نمودن نمک به غذا از شور شدن آن جلوگیری کنید.

- هر چقدر در زمان پختن رب گوجه‌فرنگی، از حرارت ملایم‌تری استفاده نمایید، میزان ماندگاری رب نیز افزایش می‌یابد. به همین دلیل هر چقدر با حرارت بیشتری رب را بپزید، احتمال کپک زدن آن بیشتر است.

- برای خوش‌رنگ تر نمودن غذا بهتر است، هنگام مصرف رب گوجه‌فرنگی در ابتدا آن را با مقدار بسیار کمی روغن سرخ نمایید. پس از آنکه کمی تغییر رنگ داد، آن را به غذای خود اضافه کنید. البته توجه داشته باشید که تفت دادن مداوم رب از سوختن و تغییر طعم آن جلوگیری می نماید.

بهترین طریقه مصرف رب گوجه فرنگی
نکات کلیدی هنگام مصرف رب گوجه فرنگی


- بهتر است برای مصرف رب گوجه‌فرنگی از قاشق تمیز استفاده کنید. قاشق خیس، چرب و قاشقی که با استفاده از آن غذا را مخلوط کرده‌اید، می‌تواند موجب کپک زدن سریع‌تر رب شود. به همین دلیل حتما برای برداشتن رب از ظرف آن، از قاشق تمیز استفاده کنید.

- بهترین مکان برای نگهداری از رب، فضاهای خنک مانند، یخچال و فریزر است. در صورتی که مقدار زیادی رب گوجه فرنگی تهیه نموده‌اید و نمی‌توانید تمامی آن را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید، بهتر است با توجه به مصرف خود مقداری را درون یخچال نگهداری کنید و باقی را در محیطی خنک نگهداری نمایید. رب مصرفی خود را در طبقات بالایی یخچال قرار دهید که سرمای بیشتری دارند و از کپک زدن رب جلوگیری می‌نمایند.

- نکته دیگری که هنگام مصرف رب ‌گوجه فرنگی باید به آن توجه داشته باشید، ظرفی است که رب را در آن نگهداری می‌کنید. حتما باید رب‌ گوجه‌فرنگی را داخل ظروف درب دار نگهداری نمایید تا از نفوذ آلودگی به داخل آن جلوگیری شود. نگهداری رب داخل ظروف درب دار از تغییر طعم و رنگ آن جلوگیری می‌کند، بنابراین حتی اگر از رب گوجه فرنگی آماده استفاده می‌کنید، بهتر است پس از باز نمودن درب قوطی، باقی رب را به داخل ظرف درب دار منتقل نمایید.

- بهترین ظروف برای نگهداری از رب گوجه‌فرنگی، ظرف های شیشه‌ای هستند که ماندگاری رب را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهند. در صورتی که ظرف شیشه‌ای در دسترس نیست، می‌توانید رب گوجه‌فرنگی را درون قوطی‌‌های پلاستیکی نگهداری نمایید. فراموش نکنید که ظروف فلزی باعث اکسیداسیون می شود. به همین دلیل تا جای ممکن از نگهداری رب داخل ظرف فلزی خودداری نمایید.

- نکته دیگری که باید به آن توجه داشته باشید، قرار دادن رب داخل ظرف‌های کوچک است. در این صورت می‌توانید با توجه به مصرف رب گوجه‌فرنگی آن‌ها را داخل ظرف‌های مختلف بریزید و از کپک زدن و مسمومیت آن‌ها جلوگیری نمایید.