• دستگاه خمیرگیر
دستگاه خمیرگیر برای گرفتن خمیر و ورز دادن آن مورد استفاده قرار می گیرد. از این دستگاهها برای مخلوط کردن موارد اولیه خمیر نان و شیرینی استفاده میشود. پس از مخلوط شدن و سفت شدن خمیر، این دستگاه می تواند این خمیر را ورز دهد تا برای پخت و مراحل بعدی آماده شود.

• همزن
همزنهای معمولی را در صورتی که نمیخواهید از دستگاه خمیر گیر استفاده کنید به کار ببرید و نکته دیگر برای مخلوط کردن انواع ترکیبات استفاده نمایید. همزنها از جمله تجهیزات پخت و همزن محسوب میشوند و در اندازههای مختلفی موجود هستند و با توجه به توان تولیدی خود میتوانند مواد مختلفی را با یکدیگر مخلوط نمایند.

• قالب
شیرینیها و نانهای مختلف به قالبهای مختلفی برای پخت نیاز دارند. یکی از مهم ترین تجهیزات نانوایی و قنادی که در صنایع غذایی استفاده می شوند قالبها هستند. قالبها می توانند شکل اصلی محصول را مشخص نمایند و به همین علت نقشی مهم و تعیین کننده دارند. قالبهای شیرینیپزی همچنین بازاریابی و تبلیغات محصول را نیز تحت تاثیر قرار دادند.
دلایل استفاده از تجهیزات نانوایی و قنادی با کیفیت
🔸 تجهیزات نانوایی و قنادی بسیار کاربرد هستند و معمولا به هر شکلی که استفاده شوند باز هم به شکل دائمی و پشت هم در حال کار خواهند بود. به همین دلیل نیز شما باید از مدلهایی از تجهیزات استفاده نمایید که دارای کیفیت بالا و طول عمر زیاد باشند. استفاده از محصولات بیکیفیت میتوانند بر روی کیفیت محصول تولیدی نیز تاثیر بگذارند و همچنین می توانند هزینههای شما برای جایگزینی و تعمیر دستگاه را افزایش دهند. 🔸 تجهیزات نانوایی و قنادی به شکل مستقیم با سلامتی مصرف کنندهها در ارتباط هستند. در این شرایط شما باید از تجهیزات و مواد اولیه با کیفیت استفاده نمایید تا بتوانند سلامتی افراد را تضمین کنند و همچنین مشتریها به دلیل کیفیت بالای محصول بیشتر ترغیب شوند. 🔸 استفاده از مدلهای مختلف و مطابق با نیاز تجهیزات نانوایی و قنادی می تواند هزینههای شما را کاهش دهد و از طرف دیگر تولید را به شکل چشمگیری افزایش دهد.