بهزی
رستوران و آشپزخانه سیمرغ، غذاهای سنتی در بهبهان خوزستان

رستوران و آشپزخانه سیمرغ، غذاهای سنتی در بهبهان خوزستان

رستوران و آشپزخانه سیمرغ، غذاهای سنتی

بعضی از انواع کباب‌ های ایرانی

زمان مطالعه 1 دقیقه

بعضی از انواع کباب‌ های ایرانی

🔸 کباب چنجه چیست؟

کباب چنجه یکی از محبوب ترین غذاهای گوشتی در خاورمیانه بوده که تلفظ صحیح آن کنجه است که به زبان آذری چنجه صحبت می شود و مردم برخی از شهرهای دیگر نیز تحت تأثیر زبان آذری آن را چنجه نامیدند.

بعضی از انواع کباب‌ های ایرانی
🔸کباب دوش چیست؟

کباب های دوش از پشت گردن و گوشت دوش گاو تهیه می شوند و به دلیل وجود چربی های خوش طعم در آن طعم کباب را دو چندان لذیذ تر می کنند.

🔸 کباب ترش چیست؟

یکی دیگر از انواع کباب های ایرانی کباب ترش است که بیشتر در مناطق شمالی کشور طبخ میگردد. در تهیه کباب ترش از سبزی های محلی شمالی در کنار آب انار ترش و رب انار و ادویه های دیگر استفاده میگردد که همین باعث تفاوت این کباب با سایر کباب های ایرانی می گردد.

🔸 جوجه کباب چیست؟

جوجه کباب از خوراک های قدیمی و معروف ما ایرانی ها است که بخاطر راحتی و زمان پخت کم آن بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد. مرینیت جوجه کباب به روش های گوناگونی توسط سرآشپز های ایرانی و بین المللی باعث تنوع در این خوراک خوشمزه گردیده است. به صورت معمول در روستوران ها جوجه کباب با مرینیت در زعفران،پیاز،آبلیمو و ادویه های متنوع صورت می گیرد و در نوع با استخوان آن فقط از آب پیاز و ادویه استفاده میگردد.

بعضی از انواع کباب‌ های ایرانی
🔸 کباب برگ چیست؟

یکی دیگر از انواع کباب های لذیذ و پر طرفدار ایرانی کباب برگ است که از گوشت لخم گوسفندی و مغز ران که به صورت پهن و ورقه نازک در می آیند تهیه میگردد. برای اینکه کباب برگ ترد شود معمولا آن را مدتی در آب پیاز قرار میدهند و در برخی موارد در حین پخت در آب نمک نیز مدت چند ثانیه قرار داده میشود تا خشک نشوند. معمولا کباب برگ را به صورت چلویی سرو می نماییند.

🔸 کباب شیشلیک یا ششلیک چیست؟

شیشلیک یکی از غذاهایی است که کمتر کسی میتاند آن را دوست نداشته باشد و در ایران عموما از 6 قطعه گوشت دنده و راسته گوسفندی یا گاوی تهیه میشود. در زبان ترکی شیش به معنی سیخ است و شیشلیک به معنی کباب سیخی است و هیچ ارتباطی به تعداد قطعه گوشت ندارد. در تهیه این کباب بین المللی روش های طبخ و اماده سازی متفاوتی وجود دارد ولی در ایران عموما به یک روش آن را طبخ و سرو می نمایند.

بعضی از انواع کباب‌ های ایرانی
🔸 کباب بختیاری

یکی از کباب‌های ایرانی مجلسی و پرطرفدار کباب بختیاری است. که از ترکیب تکه‌های گوشت فیله مرغ و فیله گوسفندی درست می‌شود. مزه دار کردن گوشت با استفاده از پیاز، فلفل دلمه ای، آبلیمو، محلول زعفران و فلفل سیاه صورت می‌گیرد.

بعضی از انواع کباب‌ های ایرانی