بهزی
کف پوش درنیکا ،تولید کننده انواع کف پوش در تهران
کف پوش درنیکا ،تولید کننده انواع کف پوش در تهران

تولیدکننده انواع کف پوش درنیکا

انواع رایج کف‌پوش‌های صنعتی و مکان‌های استفاده از آن‌ها

زمان مطالعه 1 دقیقه

انواع رایج کف‌پوش‌های صنعتی و مکان‌های استفاده از آن‌ها

زمانی که در مورد کاربرد کف‌پوش‌های صنعتی بحث می‌شود، انواع کف‌پوش‌های صنعتی را به یاد می‌آوریم که هرکدام دارای خصوصیات خاصی هستند. در این مقاله انواع کف‌پوش‌های صنعتی را با کاربردهایی که دارند و مکان‌هایی که از آن‌ها استفاده می‌شود را بیان می‌کنیم که عبارت‌اند از:

کف‌پوش بتنی

این کف‌پوش تنوع زیادی دارد و پایه بیشتر کف‌پوش‌های صنعتی است. کف‌پوش بتنی می‌تواند با دیگر کف‌پوش‌ها مانند: پلی‌اورتان و اپوکسی ترکیب شده و کفی بسیار محکم ایجاد کند.

کف‌پوش بتنی صنعتی

کاربرد کف صنعتی در جهان بسیار زیاد است. از کف‌پوش‌های بتنی صنعتی معمولا در ساخت جاده‌ها، پارکینگ‌های چندطبقه و حتی معابر استفاده می‌کنند. چرا که بسیار بادوام بوده و فشار مستمر و پی‌درپی را تحمل می‌کنند. این کف‌پوش‌ها به دلیل منافذی که دارند، راحت رطوبت و مواد شیمیایی و انواع مختلف آلودگی‌ها را به خود جذب می‌کند. همین دلیل باعث شده از این کف‌پوش‌ها در صنایعی که باید بهداشت را رعایت کنند، استفاده نشود؛ چرا که مشکل ایجاد می‌کند.

کف‌پوش بتن پولیشی و بتو مکس

این دو کف‌پوش به دلیل استحکام و زیبایی که دارند، طرف‌داران زیادی پیدا کرده‌اند. البته این کف‌پوش‌ها همان کف‌پوش‌های بتنی صنعتی هستند که با ماده‌های خاصی منافذ باز آن را پرکرده‌اند. سطح این کف‌پوش‌ها را صیقل می‌دهند تا درخشان شوند. بتومکس تکنولوژی پیشرفته بتنی پولیشی است که با مواد و ابزار و تجهیزاتی آن را ارتقا داده‌اند تا کیفیت این کف‌پوش از بتن پولیشی عالی‌تر شود. کف‌پوش‌های بتنی پولیشی هم مواد شیمیایی، رطوبت و… را به خود جذب می‌کند. مقاومت آن در برابر ترافیک‌های سنگین، فشار و ضربه‌های سنگین زیاد است. می‌توان گفت یک کف‌پوش همه‌کاره محسوب می‌شود. از این کف‌پوش‌ها براق بتومکس در رستوران‌ها، مراکز تجاری و صنعتی، گالری‌های هنری، انبارها، کف سوله‌های صنعتی و حتی منازل مسکونی هم می‌توان استفاده کرد.

انواع رایج کف‌پوش‌های صنعتی و مکان‌های استفاده از آن‌ها
کف‌پوش لاستیکی

این کف‌پوش‌ها سطحی راحت دارند و بیشتر مورداستفاده قرار می‌گیرند. کف‌پوش‌های لاستیکی در مقابل آب، لغزندگی‌ها و حتی آتش مقاومت زیادی دارد. به دلیل ایمنی از این کف‌پوش‌ها در کف کارخانه‌هایی که رفت‌وآمد زیادی دارند، استفاده می‌شود. در این نوع کف‌پوش معمولا لکه و خط و خراش، به دلیل ظاهری که دارد دیده نمی‌شود. البته این کف‌پوش‌های لاستیکی به نگهداری و تعمیر بیشتر نیاز پیدا می‌کند؛ چرا که سختی کف‌پوش بتنی را ندارد.

کف‌پوش‌های اپوکسی

بین کف‌پوش‌هایی که به آن‌ها اشاره شد، اپوکسی گزینه‌ای محبوب در صنایع محسوب می‌شود. کفپوش اپوکسی از رزین ساخته شده است که نگهداری راحتی دارد. این کف‌پوش‌ها را می‌توان روی سطح‌های کاشی و بتنی هم نصب کرد. از لحاظ دوام و طول عمر و حتی تنوع دارای موارد زیادی است. این کف‌پوش‌ها در برابر مواد شیمیایی اسید و باز و ترافیک‌های سنگین بسیار استحکام داشته و قیمتی مقرون‌به‌صرفه هم دارند.این کف‌پوش‌ها در انبارها، سالن تاسیسات تولیدی، صنایع سنگین، شرکت‌های لجستیک، رستوران‌ها، آشپزخانه‌های تجاری بسیار مورداستفاده قرار می‌گیرند. کاربرد کف‌پوش‌های صنعتی اپوکسی با کف‌پوش اپوکسی متفاوت است؛ زیرا نوع صنعتی معمولا از چندین لایه اپوکسی قوی ساخته می‌شود. این کار باعث مقاومت بیشتر آن در برابر ترافیک‌های مداوم و سنگین می‌شود.اپوکسی یک نوع کف‌پوش رزینی است که عایق برق و حرارت است. این کف‌پوش در برابر مواد شیمیایی مقاوم بوده و به‌عنوان یک کف‌پوش صنعتی در صنایع داروسازی، مواد غذایی، کارخانه‌های تولید مواد شیمیایی، صنایع نساجی، فراوری مواد غذایی و آزمایشگاه‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرد.

انواع رایج کف‌پوش‌های صنعتی و مکان‌های استفاده از آن‌ها
کف‌پوش پلی‌یورتان

این نوع کف‌پوش صنعتی هم بسیار پر طرف‌دار بوده و ضد آب و خط و خراش است. دارای ترکیب شیمیایی پلی‌اورتان بوده و از کف در مقابل باکتری، رطوبت و حتی نواسانات دما محافظت می‌کند. این کف‌پوش در مقابل مواد شیمیایی، اشعه ماوراء بنفش و ساییدگی نیز مقاومت خوبی دارد.کف‌پوش‌ پلی‌یورتان بهترین انتخاب برای بخش‌هایی از صنایع مختلف مانند: نساجی، آشپزخانه‌های تجاری، داروسازی، سردخانه‌ها و فراوری مواد شیمیایی و حتی انبارها است. پلی‌اورتان یک‌لایه محافظتی برای دیگر کف‌پوش‌های صنعتی محسوب می‌شود. اگر با اپوکسی ترکیب شود، یک کف نفوذناپذیر ایجاد می‌کند.