این بخش برای کسانی است که به لوکس بودن اهمیت ویژهای میدهند، خرید ظروف لوکس یک تیر و دو نشان است؛ هم برای پذیرایی از آنها استفاده میکنید هم به خاطر ظاهر خیره کنندهای که دارند ظروف دکوری بینظیری هم میشوند.
برخی از تولیدکنندگان سرویسهای پذیرایی کریستالی خود را در مدل طلاکوب میسازند که جلوه خاصی دارد. این نوع ظروف بیشتر برای تزئین و دکوری استفاده میشوند، اما استفاده از آنها برای سرو و پذیرایی، هم ممکن و هم زیباست.
ظروف پذیرایی تک بهتر است یا سرویس؟
درست است که ما از ابتدا در مورد سرویس پذیرایی صحبت کردیم اما هستند کسانی که فقط یک ظرف از این سرویس را احتیاج دارند، یا یک ظرف از یک سرویس و یک ظرف از سرویس دیگری را پسندیدند. مثل همیشه انتخاب با شماست.
محاسن خرید یک سرویس پذیرایی بسیار زیاد است، اما خرید یک یا دو ظرف هم مزایای خودش را دارد. به عنوان مثال با خرید ظرفهایی که به آنها نیاز دارید در هزینه جویی میکنید.
نکته دیگر جا برای ظروف است. امروزه آپارتمانها کوچک و کابینتها از آن هم کوچکتر شدند، پس جای زیادی برای ظروف نیست. بعضا شما مجبور هستید فقط ظرفهای لازم را بخرید و دیگر ظروف که فعا نیازی به آنها نیست را فراموش کنید.
اقلام سرویس پذیرایی
اینهمه از سرویس پذیرایی و برتری آن نسبت به ظروف تک صحبت کردیم، وقت آن است که اقلام موجود در آن را بشماریم.
هر سرویس میتواند اقلام متفاوتی داشته باشد، اما به طور کلی این اقلام در تمام سرویسهای ظروف پذیرایی کریستال وجود دارند:
شیرینی خوری، میوه خوری و آجیل خوری
بزرگترین اعضای مجموعه سرویس پذیرایی شیرینی خوری، میوه خوری و آجیل خوری هستند. راه تشخیص این سه از هم توجه به ظاهر آنهاست.
شیرینی خوری سطح صافتر و دیوارههای کوتاهتری دارد که بتوان شیرینی را روی آن چید. شیرینی خوری معمولا پایه دارد اما مدلهای بدون پایه آن نیز در بازار موجود است.
میوه خوری نسبت به شیرینی خوری گود و دیوارههای بلندتری دارد. میتوان گفت که این ظرف پذیرایی یک کاسه کم عمق محسوب میشود. مثل میوه خوری هم میتواند پایه دار یا بدون پایه باشد.

شکلات و خوری قندان
دو عضو سرویس پذیرایی که میتوانند کاملا از نظر ظاهر شبیه هم باشند، قندان و شکلات خوری هستند. در برخی از سرویسهای این دو ظرف پذیرایی را کاملا شبیه هم و شکلات خوری را بزرگتر و قندان را کوچکتر میسازند.
البته این تنها مدل نیست و در بعضی از سرویسهای پذیرایی کریستال شکلات خوری کاملا از نظر مدل قندان متفاوت است.
پیاله پیش دستی و فنجان
در آخر سراغ اعضای کوچک این مجموعه برویم، پیاله در سرویس پذیرایی کریستال معمولا نمونه کوچک آجیل خوری و میوه خوری است. همان شکل و طرح فقط کوچکتر، البته استثنا نیز وجود دارد.
پشدستی در سرویس پذیرایی شکل خاص خود و هماهنگی دقیقی با دیگر ظروف موجود در سرویس پذیرایی کریستالی را دارد.
و در نهایت فنجان؛ فنجان در سرویس پذیرایی هم تافته جدا بافته است هم شباهت کاملی به تمامی ظروف دارد. به خاطر ماهیت متفاوتی که دارد، میتواند یک زیبایی متفاوت داشته باشد.