بهزی
توزین کار ،تولید ترازو و باسکول در کوچصفهان گیلان
توزین کار ،تولید ترازو و باسکول در کوچصفهان گیلان

توزین کار ،تولید ترازو و باسکول در کوچصفهان گیلان

تفاوت ترازو و باسکول در چیست؟

زمان مطالعه 1 دقیقه

تفاوت ترازو و باسکول در چیست؟

همیشه انتخاب یک ترازو و باسکول نیازمند شناخت کافی از انواع این محصولات و در نظر گرفتن نیازمندی خود می باشیم، مثلا اگر دقت در توزین با ظرفیتهای پایین مد نظر می باشد باید از انواع ترازو و اگر مقاومت دستگاه و ظرفیت بالا برایمان مهم است، می بایست از باسکول استفاده کنیم، یعنی نمی توان ظرفیت بالا و دقت پایین را همزمان داشته باشیم، برای روشن شدن این موضوع به این مثال می توان اشاره کرد که با خرید یک یخچال نمیتوان انتظار داشت که کار فریزر را هم برایمان انجام دهد یعنی با اینکه این دو محصول از یک جنس هستند ولی کارایی متفاوت دارند، همین موضوع در خصوص ترازو و باسکول هم صدق می کند

تفاوت ظرفیت و دقت ترازو و باسکول :

اصولا ترازو ها از نظر ظرفیت و دقت به گروههای مختلف طبق بندی می شوند به طور مثال ترازوهای حساس و آزمایشگاهی که معمولا از ظرفیتهای ۲۰۰ گرم با دقت یکصدهزارم گرم شروع شده و تا ظرفیت ۱۲ کیلو با دقت یکدهم گرم ادامه دارد و نیز ترازوهای آشپزخانه که از ظرفیت ۵ کیلو تا ۲۰ کیلو و با دقت یک گرم در بازار وجود دارد و ترازوهای فروشگاهی که از ظرفیت ۱۵ کیلوگرم شروع شده و و تا ۸۰ کیلوگرم با دقت یک گرم تا ۱۰ گرم تولید و عرضه می گردد ولی در باسکولها در دسته بندی باسکولتها، ظرفیت ۱۰۰ کیلو تا ۱۰۰۰ کیلو با دقت ۱۰ تا ۱۰۰ گرم وجود دارد و باسکولهای تک لودسل از ۱۰۰۰ کیلو تا ۳۰۰۰ کیلو با دقت حدود ۲۰۰ تا ۵۰۰ گرم ساخته شده و باسکولهای ۴ لودسل از ظرفیت یک تن تا ۱۰ تن با دقت ۲۰۰ گرم تا ۲ کیلوگرم قابل ارائه خواهد بود. پس می بینیم که هرچه ظرفیت افزایش می یابد دقت در توزین کمتر می شود و برای انتخاب درست باید بدانیم چه ظرفیت و چه دقتی مد نظرمان می باشد.

جنس و ابعاد بدنه:

اصولا ترازوها از جنس پلاستیک فشرده ساخته شده و در بعضی موارد هم از بدنه فلزی برای ساخت ترازوها استفاده می شود و معمولا دارای ابعاد کوچک و متوسط هستند که جهت استفاده در محیطهای کوچک قابل بهره برداری می باشد ولی باسکولها از نظر جنس بدنه از آهن یا استیل ساخته شده و اصولا دارای بدنه مقاوم و با ابعاد بزرگ بوده و برای توزین اجسام سنگین و استفاده در محیطهای صنعتی و بزرگ کاربرد دارد.

تفاوت ترازو و باسکول در چیست؟
معرفی انواع مدل باسکول

1-باسکولتهای سبک:

معمولا این نوع محصول دارای ظرفیت 100 کیلو تا یک تن بوده و برای کسب و کارهای معمولی و متوسط استفاده می شود و حدود قیمت آن از 10 میلیون تومان تا 30 میلیون تومان می باشد.

2-باسکولتهای ارزان قیمت :

این باسکولتها دارای کیفیت و قیمت پایینی بوده و وعموما افرادی که به صورت سیار امرار معاش می کنند از آن استفاده می کنند و رنج قیمت آن در محدوده 1 میلیون تا 4 میلیون تومان می باشد.

3-باسکولهای تک لودسل:

این مدل باسکول معمولا از ابعاد 1متر د 1 متر به بالا ساخته شده و برای کارخانجات صنعتی و عمده فروشی ها کاربرد داشته و ظرفیت یک تن تا 5 تن را پشتیبانی می کنند و حدود قیمت آن از 20 میلیون تا 40 میلیون می باشد.
4- باسکولهای چهار لودسل:

این مدل باسکول که با ابعاد بزرگ ساخته می شود و دارای 4 سنسور در 4 گوشه آن می باشد و برای توزین محصولات حجیم و بزرگ کاربرد داشته و قیمت آن در محدوده 20 میلیون تا 100 میلیون می باشد.

5- باسکول آویز:

ان مدل باسکول بیشترین کاربرد را برای انبارها و آهن فروشی ها و مشاغلی که اکان جابجایی محصول برایشان سخت است کاربرد داشته و از ظرفیت 100 کیلو تا 30 تن را دارا بوده و رنج قیمتی آن از حدود 500 هزار تومان تا 100 میلیون تومان می باشد.