بهزی
تولیدی و فروش باقلوا سارای در تبریز

تولیدی و فروش باقلوا سارای در تبریز

انواع مدل باقلوا در طرح ها و طعم های متفاوت و بسیار لذیذ سرشار از انرژی و فراوان با پودر پسته و گردو در باقلوای سارای تبریز

کنافه چیست؟

زمان مطالعه 1 دقیقه

کنافه چیست؟

ad icon!

آگهی

عنوان «بهترین سایت ثبت مشاغل ایران در گوگل» روی پست

عنوان «بهترین سایت ثبت مشاغل ایران در گوگل» روی پست

کنافه چیست؟

این غذا نوعی دسر بسیار پر طرفدار در خاورمیانه به خصوص در ترکیه و کشور های عربی از جمله فلسطین می­‌باشد. تلفظ آن در زبان عربی به نام کُنافه یا کَنافه و در زبان ترکی کونفه است. در هر دو دستور تهیه عربی و ترکی از رشته هایی که با آرد سمولینا تهیه می­‌شود استفاده می­‌گردد که معمولا در بسته های آماده در بازار موجود است و به نام رشته کادایف معروف است. دستور تهیه های مختلفی از آن وجود دارد. در بعضی از آنها انواع پنیر استفاده می­‌شود، همچنین استفاده از نشاسته ذرت یا خامه و پنیر خامه ای نیز برای تهیه آن رایج است. حتی در رسپی تهیه انواعی از کنافه از رنگ های پودری خوراکی برای تغییر رنگ رشته کادایف استفاده می‌گردد و یا اینکه مغز آجیل هایی نظیر پسته، بادام و فندق و یا ادویه جاتی نظیر پودر دارچین، جوز هندی و … نیز در تهیه این دسر خوشمزه به کار می­‌رود، که همه این ها بسته به ذائقه و سلیقه اقوام مختلف، متفاوت است.

🔸 مواد لازم برای تهیه کنافه 🔸

* رشته کادایف * کره * پودر قند * شیر * شکر * نشاسته ذرت * پنیر خامه ای بدون نمک

" طرز تهیه "

این دستور تهیه بسیار سریع بوده که در کمتر از 10 دقیقه تهیه می­‌گردد و در عین حال جذاب و آسان نیز می‌­باشد. برای تهیه آن ابتدا رشته کادایف را خورد نمایید. سپس در تابه مورد نظر کره را ریخته و بگذارید تا کاملا داغ شود. بعد از آن رشته کادایف خورد شده را به تابه انتقال دهید و بگذارید تا کاملا تفت گرفته و رنگ آن طلایی شود. بعد از این مرحله پودر قند را به آن افزوده و بگذارید تا مواد روی حرارت ملایم کاملا به خورد هم بروند. در ظرف جداگانه ای شیر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و نصف لیوان شکر را به آن بیافزایید و با هم زن دستی هم بزنید. بعد از یکدست شدن مواد آن را روی حرارت ملایم قرار داده و بگذارید تا مواد غلیظ شود. سپس پنیر خامه ای را به خمیر نرم روی حرارت اضافه نموده و به هم بزنید تا کاملا مخلوط شود و به قل خوردن بیفتد. سپس آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا از دمای آن کاسته شود. مطابق ویدئو مواد را لایه لایه روی هم در ظرف مورد نظر قرار داده و میل نمایید. برای تزئین روی آن می­‌توانید از پودر پسته یا مغز آجیل استفاده نمایید.