" طرز تهیه باقلوا با خمیر باقلوا آماده "
مواد لازم :
" مواد لازم برای شهد "
2 پیمانه شکر
1و نیم پیمانه آب
چند قطره آب لیمو ترش
2 تا 3 عدد دانه هل
آب و شکر و هل رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم میزاریم و مدام هم می زنیم تا شکر حل بشه. شروع به جوش های ریز کرد اجازه میدیم حدود 10 دقیقه شربت بجوشه و بعدش آب لیمو رو اضافه کرده و حرارت رو خاموش می کنیم و شربت رو کنار میزاریم تا حسابی خنک بشه.
" مواد لازم برای باقلوا "
1 بسته خمیر باقلوا
250 گرم کره ذوب شده و دوغ گرفته شده
پسته یا گردوی خرد شده
پودر قند
خمیر باقلوا رو از قبل داخل محیط آشپزخونه گذاشته تا یخش باز بشه. ورقه ها رو آروم باز کرده و سایز قالب برش میزنیم.
کف قالب رو با کره ذوب شده چرب می کنیم. نصف ورقه ها رو داخل قالب گذاشته و روی اون کمی پودر قند پاشیده و با یه لایه پسته یا گردو یا ترکیب هردو می پوشونیم و مجدد یکم پودرقند و نصف دیگه ورقه ها رو روش میزاریم.
با یه چاقوی تیز باقلوا رو برش زده و تمام کره رو روی سطح باقلوا پخش می کنیم. قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 50 دقیقه میزاریم و اگه نیاز بود چند دقیقه گریل رو روشن می کنیم.
باقلوا باید حسابی برشته بشه. تا از فر خارج کردیم شهد خنک رو روی باقلوا ریخته و اجازه میدیم شهد جذب باقلوا بشه و بعد با پودرپسته تزئین می کنیم. به همین راحتی باقلوای خونگی ما آماده میشه. نوش جان
برای ذوب کردن و دوغ گرفتن کره اونو روی حرارت میزاریم تا حسابی ذوب بشه و بجوشه اونو از صافی رد می کنیم تا کف روی کره جدا بشه. حواستون باشه چربی هایی که به کف و دیواره ظرف چسبیدن وارد کره نشه.
به دلخواه می تونید داخل شربت از زعفران دم کرده و وسط باقلوا همزمان با گردو کمی دارچین هم استفاده کنید.