بهزی
تولیدی و فروش باقلوا سارای در تبریز

تولیدی و فروش باقلوا سارای در تبریز

انواع مدل باقلوا در طرح ها و طعم های متفاوت و بسیار لذیذ سرشار از انرژی و فراوان با پودر پسته و گردو در باقلوای سارای تبریز

طرز تهیه باقلوا ترکیه ای با خمیر یوفکا یا فیلو

زمان مطالعه 1 دقیقه

طرز تهیه باقلوا ترکیه ای با خمیر یوفکا یا فیلو

ad icon!

آگهی

عنوان «بهترین سایت ثبت مشاغل ایران در گوگل» روی پست

عنوان «بهترین سایت ثبت مشاغل ایران در گوگل» روی پست

" طرز تهیه باقلوا با خمیر باقلوا آماده "

مواد لازم : " مواد لازم برای شهد " 2 پیمانه شکر 1و نیم پیمانه آب چند قطره آب لیمو ترش 2 تا 3 عدد دانه هل آب و شکر و هل رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم میزاریم و مدام هم می زنیم تا شکر حل بشه. شروع به جوش های ریز کرد اجازه میدیم حدود 10 دقیقه شربت بجوشه و بعدش آب لیمو رو اضافه کرده و حرارت رو خاموش می کنیم و شربت رو کنار میزاریم تا حسابی خنک بشه. " مواد لازم برای باقلوا " 1 بسته خمیر باقلوا 250 گرم کره ذوب شده و دوغ گرفته شده پسته یا گردوی خرد شده پودر قند خمیر باقلوا رو از قبل داخل محیط آشپزخونه گذاشته تا یخش باز بشه. ورقه ها رو آروم باز کرده و سایز قالب برش میزنیم. کف قالب رو با کره ذوب شده چرب می کنیم. نصف ورقه ها رو داخل قالب گذاشته و روی اون کمی پودر قند پاشیده و با یه لایه پسته یا گردو یا ترکیب هردو می پوشونیم و مجدد یکم پودرقند و نصف دیگه ورقه ها رو روش میزاریم. با یه چاقوی تیز باقلوا رو برش زده و تمام کره رو روی سطح باقلوا پخش می کنیم. قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 50 دقیقه میزاریم و اگه نیاز بود چند دقیقه گریل رو روشن می کنیم. باقلوا باید حسابی برشته بشه. تا از فر خارج کردیم شهد خنک رو روی باقلوا ریخته و اجازه میدیم شهد جذب باقلوا بشه و بعد با پودرپسته تزئین می کنیم. به همین راحتی باقلوای خونگی ما آماده میشه. نوش جان برای ذوب کردن و دوغ گرفتن کره اونو روی حرارت میزاریم تا حسابی ذوب بشه و بجوشه اونو از صافی رد می کنیم تا کف روی کره جدا بشه. حواستون باشه چربی هایی که به کف و دیواره ظرف چسبیدن وارد کره نشه. به دلخواه می تونید داخل شربت از زعفران دم کرده و وسط باقلوا همزمان با گردو کمی دارچین هم استفاده کنید.