بهزی

طرز تهیه باقلوا ترکیه ای با خمیر یوفکا یا فیلو

زمان مطالعه 1 دقیقه

طرز تهیه باقلوا ترکیه ای با خمیر یوفکا یا فیلو

" طرز تهیه باقلوا با خمیر باقلوا آماده "

مواد لازم : " مواد لازم برای شهد " 2 پیمانه شکر 1و نیم پیمانه آب چند قطره آب لیمو ترش 2 تا 3 عدد دانه هل آب و شکر و هل رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم میزاریم و مدام هم می زنیم تا شکر حل بشه. شروع به جوش های ریز کرد اجازه میدیم حدود 10 دقیقه شربت بجوشه و بعدش آب لیمو رو اضافه کرده و حرارت رو خاموش می کنیم و شربت رو کنار میزاریم تا حسابی خنک بشه. " مواد لازم برای باقلوا " 1 بسته خمیر باقلوا 250 گرم کره ذوب شده و دوغ گرفته شده پسته یا گردوی خرد شده پودر قند خمیر باقلوا رو از قبل داخل محیط آشپزخونه گذاشته تا یخش باز بشه. ورقه ها رو آروم باز کرده و سایز قالب برش میزنیم. کف قالب رو با کره ذوب شده چرب می کنیم. نصف ورقه ها رو داخل قالب گذاشته و روی اون کمی پودر قند پاشیده و با یه لایه پسته یا گردو یا ترکیب هردو می پوشونیم و مجدد یکم پودرقند و نصف دیگه ورقه ها رو روش میزاریم. با یه چاقوی تیز باقلوا رو برش زده و تمام کره رو روی سطح باقلوا پخش می کنیم. قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 50 دقیقه میزاریم و اگه نیاز بود چند دقیقه گریل رو روشن می کنیم. باقلوا باید حسابی برشته بشه. تا از فر خارج کردیم شهد خنک رو روی باقلوا ریخته و اجازه میدیم شهد جذب باقلوا بشه و بعد با پودرپسته تزئین می کنیم. به همین راحتی باقلوای خونگی ما آماده میشه. نوش جان برای ذوب کردن و دوغ گرفتن کره اونو روی حرارت میزاریم تا حسابی ذوب بشه و بجوشه اونو از صافی رد می کنیم تا کف روی کره جدا بشه. حواستون باشه چربی هایی که به کف و دیواره ظرف چسبیدن وارد کره نشه. به دلخواه می تونید داخل شربت از زعفران دم کرده و وسط باقلوا همزمان با گردو کمی دارچین هم استفاده کنید.
شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.