🔸 آموزش گامبهگام فنسکشی دور باغ
برای اجرای فنسکشی باغ چند نکته را باید در نظر داشت اگر این مراحل را به خوبی انجام دهید شما یک فنسکشی باغ بدون کم و کاست انجام دادهاید، در اینجا مراحل فنس کشی باغ با توری حصاری را مشاهده میکنیم که با استفاده از این موارد میتوانید قیمت فنسکشی خود را محاسبه کنید:
* محاسبه دقیق متراژ باغ
* تعیین ارتفاع استاندارد فنس
* تهیه فنس یا توری حصاری و سیم خاردار
* تعیین محل کاشت پایه فنس
* حفر چاله
* بتن ریزی
* نصب توری حصاری
" مرحله اول محاسبه دقیق متراژ باغ یا زمین"
در آموزش فنس کشی باغ خواهید آموخت قبل از اینکه بخواهیم دور زمین و باغ مورد نظر را فنسکشی کنیم ابتدا باید متراژ دقیق باغ را محاسبه کنیم و برای محاسبه کردن متراژ زمین از دو روش میتوان استفاده کرد.
روش اول در ابتدا باید طول و عرض زمین را بدانیم و آنها را باهم جمع ببندیم مثلا فرض کنیم طول باغ ما 10 متر باشد و عرض آن هم 5 متر باشد زمین یا باغ دارای 4 ضلع هستند که دو طول دارد و دو عرض بنابراین متراژ باغ ما اینگونه محاسبه میشود.
30=5+5+10+10
روش دوم همانطور که در روش اول هم گفته شد ابتدا طول و عرض باغ را باید بدانیم جمع کردن طول با عرض و جمع به دست آمده را ضرب در 2 کنیم متراژ باغ اینگونه محاسبه میشود:
15=5+10
30=2*15
عدد به دست آمده 30 است در نهایت برای فنسکشی محوطه دور باغ ما احتیاج به 30 متر توری حصاری داریم.
" تعیین ارتفاع استاندارد فنس "
علاوه بر محاسبه متراژ زمین باید ارتفاع فنس را مشخص کنید. قبل از اینکه بخواهیم ارتفاع فنس را تعیین کنیم باید به این نکته توجه کنیم هدف ما از حصارکشی در چه چیزی است آیا حصار کشی را برای ورود حیوانات و دام نیاز داریم؟ آیا حصارکشی برای حریم خصوصی و جلوگیری از دسترس بودن انسانهای دیگر است؟ آیا زمین و یا باغی که شما میخواهید حصارکشی کنید در منطقهای شلوغ است؟ بعد از آنکه هدف از اجرای توری حصاری مشخص شد راحتر میتوانید ارتفاع فنس را مشخص کنید اما برای ارتفاع باید چند نکته مهم را در نظر داشت اول اینکه هر مقدار که برای ارتفاع فنس در نظر گرفتهاید 20 تا 30 سانتی متر به آن اضافه کنید به این دلیل که در موقع نصب پایهها نیم متر از لولههای فلزی در زیر زمین دفن میشوند.
" تهیه فنس، توری حصاری و سیم خاردار "
در این مرحله تعیین کنید انوع لوله و اینکه از چه نوع توری استفاده کنید این موضوع مربوط به هدف شما برای فنسکشی باغ یا زمین است به طور مثال اگر استحکام لوله برای شما مهم باشد بهتر است از پایههای فلزی گالوانیزه که دارای قطر زیادی و کیفیت بالا هستند استفاده شود.
" تعیین محل کاشت پایه فنس "
طبق استاندارد بهترین فاصله برای قرار دادن پایه فنس معمولا حدود 3 تا 4 متر میباشد اگر هزینه برایتان مهم نیست و استحکام فنس حائز اهمیت است بهتر است فاصله بین لولهها را دو متری در نظر بگیرید بعد از اینکه تصمیم گرفتید فاصله پایهها چگونه باشد محل قرارگیری را با گچ، سنگ یا خاک مشخص کنید. برای اینکه پایهها در جای خود ثابت بمانند و با کوچکترین وزش باد از جای خود کنده و یا شل نشوند بهتر است از بادبند در فاصله مشخص استفاده شود.
" حفر چاله "
بعد از اینکه محل پایهها به وسیله ابزارهایی که گفته شد تعیین کردیم نوبت به حفر چالهها میرسد طبق استاندارد چالهها باید نیم متر عمق داشته باشند برای اینکه سرعت اجرا بالا برود بهتر است از چالهکن موتوری استفاده کنیم.
" آموزش بتن ریزی در فنسکشی باغ "
این مرحله یکی از مهمترین مراحل آموزش فنسکشی دور زمین و باغ محسوب میشود بعد از علامت گذاری پایهها و کندن چاله نوبت این است که پایهها را به وسیله بتن در زمین فرو ببریم برای انجام اینکار بتن با عیار 150 نیاز داریم در واقع برای ساخت هر بتن در ابتدا شن و ماسه را در ماشینهای میکسر ریخته سپس آب و سیمان را در این سنگدانهها اضافه میکنند و به مدت 5 دقیقه این محصولات را با هم میچرخانند تا کاملا مخلوط شود البته اگر حجم کار پایین است از میکسر 120 لیتری و چنانچه حجم کار بالا است از میکسر 250 لیتری استفاده میکنند بعد از اینکه بتن آماده شد پایهها را درون چالههای مورد نظر گذاشته و دور آن را با بتن پر میکنیم برای اینکه از تراز بودن بتنها مطمئن شویم از طناب کمک میگریم.
استفاده کردن از طناب و یا نخهای ضخیم به این ترتیب است طناب را به همه پایهها میبندیم تا همه بتن در یک عمق دقیق و یک اندازه در چاله قرار بگیرند برای جلوگیری از کج شدن پایه فنس قبل از اجرا بتن ریزی ابتدا دور پایه را باقلوه سنگی صاف نگه داریم بعد از اینکه مطمئن شدیم پایهها کاملا صاف هستند مرحله بتنریزی انجام میگیرد.