۱. ظرفیت حمل: یکی از تفاوت تریلی دو محور و سه محور، ظرفیت حمل آنها است. به طور کلی یک کامیون سه محوره می تواند بار بیشتری را نسبت به کامیون دو محوره حمل کند. این به این دلیل است که یک کامیون سه محوره یک محور بیشتر دارد. ۲. مصرف سوخت: یکی دیگر از تفاوت های مهم این دو نوع خودرو مصرف سوخت است. به طور کلی یک خودروی دو محور نسبت به خودروی سه محوره سوخت کمتری مصرف می کند. این به دلیل وزن کم و محورهای کمتر در یک خودروی دو محور است. ۳.قیمت: هزینه خرید کامیون های ۲ محوره در مقایسه با کامیون های ۳ محوره کمتر است. به عنوان مثال، یک کامیون ۳ محوره با محموله مشابه بسیار بیشتر از یک کامیون ۲ محوره هزینه خواهد داشت.
۴. انعطاف پذیری: یکی دیگر از تفاوت تریلی دو محور و سه محور، انعطاف پذیری است. کامیون دو محوره برای تردد در محیط های شهری و داخلی کمتر مناسب است و ابعاد بزرگتر آن تردد در برخی جاده ها را محدود می کند. از سوی دیگر، این کامیون دارای سه محور برای حمل بارهای سنگین تر و حرکت در جاده های شیب دارتر و انعطاف پذیرتر است.
۵. کاربرد: کامیون های دو محور بیشتر برای حمل و نقل وسایل کوچک و کالاهای سبک مانند حمل و نقل کالا، مواد غذایی و پوشاک استفاده می شود. از سوی دیگر، سه کامیون برای حمل و نقل کالاهای سنگین مانند آهن، سیمان، ماسه و الوار استفاده می شود. ۶. استحکام و پایداری: تریلی سه محوره در مقایسه با دو محوره استحکام و پایداری بیشتری دارد. این به دلیل اکسل بیشتر و توزیع وزن بهتر است. به طور کلی، این کامیون برای حمل بارهای سنگین و شرایط راه آهن شیب دار پایدارتر است. ۷. قوانین و محدودیت ها: قوانین و محدودیت های حمل و نقل در برخی کشورها و مناطق دارای محدودیت هایی بر اساس تعداد محور کامیون، وزن بار و سایر مشخصات می باشد. در برخی موارد تردد کامیون های دو محور در مکان های خاص ممنوع است و فقط کامیون های سه محوره مجاز هستند. در نهایت، تفاوت تریلی دو محور و سه محور بسته به نیاز کامیون متفاوت است. قبل از انتخاب نوع کامیون، بهتر است شرایط بار و شرایط حمل و نقل مورد نظر خود را به دقت ارزیابی کنید.