کابینت های فلزی یکی از قدیمی ترین کابینت های آشپزخانه می باشند که روی اغلب پلان ها قابل اجرا هستند. استفاده از رنگ های محافظتی و روکش های مقاوم برای جلوگیری از زنگ زدگی و پوسیدگی در این کابینت ها بسیار مهم است.
1.کابینت فلزی استیل
2.کابینت فلزی گالوانیزه
3.کابینت فلزی با ورق سیاه (فولاد خام)
مشخصات فنی کابینت فلزی
کابینت های فلزی استیل در مقایسه با دو نوع دیگر مقاومت و کیفیت بالایی دارند و به همین دلیل در آشپزخانه های صنعتی مانند رستوران ها استفاده می شوند. این کابینت ها نیاز به رنگ آمیزی ندارند و نسبت به حرارت و رطوبت مقاوم هستند. در ساخت کابینت های فلزی هر چه ضخامت ورق استفاده شده بیشتر باشد کیفیت کابینت های تولید شده بالاتر خواهد بود. با توجه به این موضوع که امروزه کابینت فلزی کاربرد چندانی ندارد، اما هنوز کابینت های فلزی قابل تولید و سفارش با درب های شیشه ای و درب های MDF هستند که بیشتر در رنگ سفید و طرح چوب دیده می شوند. در این مدل ها بدنه تمام فلز بوده و فقط در نمای کابینت ها از شیشه یا MDF استفاده می کنند (کابینت فلزی طرح ام دی یا کابینت فلزی درب ام دی اف).
یکی از با کیفیت ترین و بهترین کابینت های فلزی، کابینت استیل است که همه بخش های این نوع کابینت حتی صفحه روی آن از جنس استیل به رنگ نقره ای می باشد. کابینت فلزی استیل دارای مقاومت بالایی در برابر ضربه، رطوبت و مواد شیمیایی دارد و رنگ پذیر نیست. از معایب آن می توان گفت که کابینت استیل دارای قیمت بالایی بوده و طرح های متنوعی ندارد.
1.بیمارستان ها
2. آزمایشگاه ها
3. رستوران ها
4.آشپزخانه ها و کترینگ ها
5.کارخانه های صنایع غذایی
6. اداره ها
کابینت آلومینیومی مدل جدیدی از کابینت فلزی بوده که در برابر رطوبت، مواد شیمیایی، حرارت، هجوم آفات و خوردگی بسیار مقاوم است. از کابینت فلزی آلومینیومی در انواع شرایط آب و هوایی می توان استفاده نمود. همچنین این کابینت سازگار با محیط زیست است. قیمت کابینت آلومینیومی نسبت به سایر کابینت های فلزی بالاتر بوده و صدا دار و نرم هستند.