بهزی
صنایع فلزی وام دی اف باکلاس ، کابینت سازی در فسا
صنایع فلزی وام دی اف باکلاس ، کابینت سازی در فسا

صنایع فلزی وام دی اف باکلاس ، کابینت سازی در فسا

کابینت MDF باکلاس در فسا

زمان مطالعه 1 دقیقه

کابینت MDF باکلاس در فسا

صفحه کابینت ام دی اف (Medium Density Fiberboard به معنی تخته فیبر با چگالی متوسط) از خرده چوب و رزین تحت فشار و دمای مناسب با ضخامت 16 میلیمتر ساخته شده است و به قطعات مشخص شده ای برش می خورد. این ورق ها بعد از ساخته شدن روکش می شوند. این تخته فیبرها چگالی متوسطی داشته و از نظر مقاومتی از نئوپان قوی تر هستند. ورق ام دی اف هم در ایران تولید شده و هم برند های معتبری نظیر AGT ترکیه آن را می سازند.

1. کابینت ام دی اف وکیوم یا ممبران (مغز ام دی اف، روکش PVC)
2.کابینت ام دی اف روکش طبیعی (مغز ام دی اف، روکش طبیعی)
3.کابینت ام دی اف هایگلس (مفز ام دی اف، روکش مصنوعی)

مشخصات فنی کابینت ام دی اف

متریال اصلی اکثر کابینت ها در میان انواع تجهیزات ساختمانی از نوع ام دی اف بوده و تفاوت اصلی آنها در روکش انتخاب شده برای آنها است. انواع روکش های لمینت، هایگلاس و ملامینه، روکش های طرح چوب، روکش های PVC و روکش های طبیعی در ساخت کابینت های MDF استفاده می شوند. این روکش ها می توانند به صورت مات، براق و در رنگ های مختلف تولید شوند. استفاده از رنگ پلی اورتان در کابینت هایی با مغز ام دی اف خام، زیبایی و جلوه خاصی به همراه دارد. چسب های مورد استفاده در تولید کابینت ام دی اف شامل چسب چوب، چسب آهن، چسب پلی اورتان و چسب سیلیکون می باشند.

از ورق ام دی اف برای کاربرد های دیگری نظیر کمد دیواری، دکور، میز تلویزیون و غیره نیز استفاده می‌شود. کابینت ام دی اف در سه نوع سبک کابینت مدرن، کابینت کلاسیک و کابینت نئوکلاسیک قابل اجرا می باشد.

کابینت ام دی اف کلاسیک: این کابینت در سه مدل چوبی، روکش چوب و ممبران ساخته می شود. کابینت کلاسیک دارای درب های حکاکی شده، سر ستون و تاج با رنگ های متنوع است.

کابینت ام دی اف مدرن:
دارای مدل های متنوع نظیر های گلاس، فوق برجسته و ملامینه است. سبک مدرن بسیار ساده و بدون تاج و زیر چراغ و به همراه دستگیره های مخفی است.

کابینت ام دی اف نئوکلاسیک: در این سبک از ورق های با ضخامت 25 میلی متر برای منبت کاری استفاده می شود و دارای مدل هایی مانند پولیشی و انزو است.