بهزی

جست‌وجو

آشنایی با شغل مشاور املاک

زمان مطالعه 1 دقیقه

آشنایی با شغل مشاور املاک

☑️ معرفی شغل مشاور املاک

کسانی که تجربه اسباب کشی و خرید یا رهن خانه جدید را دارند، می‌دانند که این کار چقدر سخت و وحشتناک است. در واقع منظور ما از سختی، تلاش برای پیدا کردن خانه جدید است. اینکه خانه‌ای که قرار است رهن کنیم یا بخریم، دقیقا در منطقه مورد نظر ما باشد و از لحاظ ظاهری ویژگی‌های خانه‌ای را که انتظار داریم، داشته باشد، واقعا کار شاقی است. گاهی نیز برعکس است و ما اصلا نمی‌دانیم چه خانه‌ای و در کجا بخریم! اگر بخواهیم در رابطه با مسائل مربوط به املاک، پا را از این نیز فراتر بگذاریم، باید به سرمایه‌گذاری در بخش املاک نیز اشاره کنیم که از خرید یا رهن آن نیز سخت‌تر است.

☑️ شرح شغل مشاور املاک

مشاور املاک فردی است که یک نقش منحصر به فرد در فرآیند خرید یا فروش ملک دارد. مسئولیت اصلی مشاور املاک این است که به مشتریان در طول فرایند خرید یا فروش و دستیابی به اهدافشان کمک کند. این کمک می‌تواند شامل تجزیه و تحلیل در مورد سرمایه‌گذاری در ملک یا زمینی خاص، خرید خانه جدید و یا رهن آن باشد. به عنوان نمونه هر زمان که مشتری به ملکی علاقه‌مند باشد، مشاور اطلاعاتی را پیرامون وضعیت فعلی آن ملک و مقایسه آن برای تعیین ارزشش فراهم می‌کند. اگر بخواهیم به بیان ساده‌تر در مورد این شغل صحبت کنیم، مشاوران املاک متخصصانی هستند که به خریداران و فروشندگان در تصمیم گیری آگاهانه در مورد معاملات املاک، مشاوره لازم را ارائه می‌دهند.

☑️ مزایای شغل مشاور املاک

همانطور که میدانید هر شغلی مزایایی در پی دارد این شغل نیز از این امر مستثنی نیست. برخی از مزایای شغل مشاور املاک عبارتند از: ورود به این شغل برای همه امکان پذیر است! میتوانید در این زمینه مدرک بگیرید و در کمتر از یک ماه کار خود را شروع کنید. درآمد نسبتا بالایی دارد! این درآمد با افزایش ساعات کاری افزایش میابد. امکان کار به صورت دورکاری در این شغل وجود دارد و می توانید در وقت های آزادتان فعالیت کنید . این شغل ماسب افرادی است که دوست دارد مدیر کسب و کار خود بوده و خودش تصمیم گیرنده باشد. پس از انجام هر معامله حس خوب و مثبتی خواهید گرفت و برای معاملات بعدی انرژی زیادی خواهید شد. در چشم مردم شما متخصصی هستید که با مدیریت معقولانه خود برای خرید مسکن آن ها را راهنمایی می کنید.

☑️ وظایف و مسئولیت‌های مشاوران املاک

کمک به مشتریان برای تصمیم گیری صحیح در مورد خرید یا رهن ملک یافتن مشتریانی که نیاز به خدمات مشاوره‌ای از طریق تماس، تبلیغات و یا راه‌های دیگر دارند مشاوره با مشتریان برای شناسایی نیازها و ترجیحات آنها پیرامون مسکن نگهداری یک پایگاه داده گسترده از تمام املاک برای فروش توسعه استراتژی‌هایی برای افزایش ارزش املاک برای مشتریانی که به دنبال فروش هستند انجام مذاکرات با مشاورین املاک به نمایندگی از مشتریان ارتباط با مشاور حقوقی جهت تنظیم اسناد فروش و اجاره تعیین الزامات قانونی و موارد مرتبط با آن و تضمین یک معامله منصفانه و صادقانه تحلیل مقایسه‌ای بازار برای تخمین ارزش املاک نمایش و بازاریابی اموال واقعی به خریداران احتمالی تهیه مدارک لازم (قراردادها، اجاره‌نامه‌ها، اسناد، بیانیه‌های پایانی و غیره) مدیریت مزایده یا مبادلات مربوط به املاک حفظ و به روزرسانی لیست املاک موجود توسعه شبکه‌ها و همکاری با وکلا، وام دهندگان وام مسکن و پیمانکاران

☑️ تحصیلات و مهارت های مورد نیاز مشاور املاک

هیچ شرایط تحصیلی مشخصی برای تبدیل شدن به یک مشاور املاک وجود ندارد اما اغلب کسانی که هدف های بزرگتری دارند و می‌خواهند در این شغل پیشرفت داشته باشند، ترجیح می‌دهند تحصیلاتی در این زمینه داشته باشند. اغلب این افراد در رشته‌های مدیریت سازمان، اقتصاد یا امور مالی به تحصیل می‌پردازند. این تخصص‌ها به افراد کمک می‌کنند تا پایه و اساس فروش، ارتباط با مشتری و راه کسب‌وکار را به‌شکل اصولی فرا بگیرند.

☑️ محل و نحوه کار مشاوران املاک

مشاور املاک معمولا در بنگاه‌های معاملاتی به صورت حضوری، فعالیت می‌کند. البته ممکن است کار برخی از مشاوران، جستجوی املاک مناسب جهت سرمایه‌گذاری باشد. در این شکل ممکن است فرد مشاور به صورت دورکار فعالیت کند. هر چند این شکل از کار چندان رایج نیست. مشاور املاک معمولا در بنگاه‌های معاملاتی که به شکل یک دفتر است فعالیت می‌کند. او ممکن است چندین مشاور زیردست نیز داشته باشد. کافیست تجربه و مهارت لازم را داشته باشید تا به عنوان مشاور مستقل یا در یک بنگاه معاملاتی کار کنید.

☑️ درآمد مشاور املاک

درآمد و حقوق مشاور املاک، از کمیسیون مربوط به معاملات به دست می‌آید. مقدار کمیسیون معمولا بستگی به معاملات و گاه توافق مشاور با خریدار یا فروشنده نیز دارد. به عنوان مثال ممکن است فروشنده‌ای از مشاور املاک بخواهد برای ملکش یک خریدار خوب پیدا کند و در عوض یک چهارم از مبلغ فروش را به مشاور بدهد.

یکی از موارد دیگری که در درآمد مشاور املاک می تواند دخیل باشد شهر و مکان فعالیت اوست. مسلم است که فعالیت در شهرهای پرجمعیت و بزرگ درآمد بالایی را در برخواهد داشت.
شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.