بهزی
مخزن غلامی،فروش انواع مخزن و گالوانیزه در کردستان
مخزن غلامی،فروش انواع مخزن و گالوانیزه در کردستان

مخزن غلامی،فروش انواع مخزن و گالوانیزه در کردستان

انواع مخزن گالوانیزه و ویژگی‌های آن‌ها

زمان مطالعه 1 دقیقه

انواع مخزن گالوانیزه و ویژگی‌های آن‌ها
مخازن پیش‌ساخته گالوانیزه

از بین انواع مخزن گالوانیزه، مخازن پیش‌ساخته دارای بیشترین میزان مقاومت در برابر عوامل محیطی هستند. همین امر آن‌ها را برای مناطقی همچون کشور ما مناسب می‌کند. در بخش‌های مختلف کشور ما تنوع آب‌وهوایی بسیار بالا است و به همین دلیل مخازن عموماً در معرض عوامل محیطی متعدد و نسبتاً شدید قرار می‌گیرند. مخازن پلی اتیلن توانایی مقاومت در برابر این تغییرات محیطی را ندارند؛ اما مخازن پیش‌ساخته شده از جنس گالوانیزه می‌توانند نیاز کاربران را به طور کامل برطرف کنند.

نکته جالب در مورد مخازن پیش‌ساخته گالوانیزه آن است که در زمان نصب هیچ احتیاجی به ایجاد یک زیرسازی وجود ندارد. تنها کافی است مخازن پیش‌ساخته شده را به محل مدنظر انتقال دهید و بلافاصله از آن‌ها به منظور نگهداری سیال مدنظر خود استفاده کنید. در بین مدل‌های مختلف مخزن گالوانیزه، مخازن پیش‌ساخته در کشور ما از محبوبیت بالایی برخوردار هستند و در محیط‌های گوناگونی می‌‌توانید آن‌ها را مشاهده کنید. این مخازن قطعاً یک انتخاب عالی برای طیف عظیمی از مکان‌ها هستند.

مخزن گالوانیزه مکعبی

اگر به دنبال یکی از انواع مخزن گالوانیزه هستید که بتوانید از آن به منظور ذخیره‌سازی آب شرب کمک بگیرید، توصیه می‌کنیم که حتماً مخازن مکعب‌شکل را در نظر داشته باشید. ساختار مکعبی این مخازن منجر به آن می‌شود که حجم بیشتری از آب شرب در آن‌ها قرار بگیرد و همین امر یک مزیت بی‌نظیر برای این سری از مخازن ساخته شده از ورق گالوانیزه محسوب می‌شود.

البته این امر به معنای آن نیست که تنها کاربرد این مخازن ذخیره‌سازی آب است. در واقع شما می‌توانید برای ذخیره‌سازی هر نوع سیال دیگری نیز از مخازن مکعب‌شکل بهره ببرید و محدودیت خاصی در این زمینه وجود ندارد. به یاد داشته باشید که نوع سیال موجود در مخزن نباید «خورنده» باشد. در این صورت احتمال خراب شدن و آسیب‌دیدگی شدید وجود دارد.

مخازن گالوانیزه چند تکه یا ماژولار (مادولار)

از جمله اصلی‌ترین انواع مخزن گالوانیزه می‌توان به مخازن ماژولار اشاره کرد. مخازن ماژولار یا مادولار مخازنی هستند که می‌توان آن‌ها را به صورت چند تکه متفاوت در کنار هم قرار داد تا در نهایت یک مخزن جامع بزرگ‌تر ساخته شود. در واقع اگر محدودیت خاصی در زمینه ساخت یک مخزن بسیار بزرگ وجود داشته باشد، باید از مخازن چند تکه یا مادولار استفاده کنیم.

مهم‌ترین مزیت مخازن مادولار آن است که می‌توان به سادگی آن‌ها را در کنار هم قرار داد. سطح بیرونی ورق گالوانیزه مورداستفاده در این مخازن به شکل برجسته طراحی می‌شود تا اتصال همه آن‌ها با یکدیگر در مدت‌زمان کوتاهی قابل‌انجام باشد. مخازن مادولار عملاً محدودیت ساخت مخازن گالوانیزه را به طور کامل از بین می‌برند و به همین دلیل بسیار محبوب هستند.

مخزن گالوانیزه افقی

نمی‌توان از انواع مخزن گالوانیزه صحبت کرد، اما نامی از مخازن افقی گالوانیزه نبرد. مخازن افقی از جمله نخستین مخازن گالوانیزه در جهان محسوب می‌‌شوند که از همان ابتدای تولید تاکنون همواره جایگاه بسیار مناسبی در بازار این محصولات به خود اختصاص داده‌اند. نوع نام‌گذاری این مخازن نیز به دلیل مدل نصب یا قرارگیری آن‌ها است. مخازن افقی نیز همانند مخازن مکعب‌شکل معمولاً با بهره‌گیری از جوشکاری و یا پیچ‌ومهره به تولید می‌رسند.

مخازن گالوانیزه افقی برای کاربردهای مدنظر ما در محیط‌های مسکونی نیز مناسب هستند و می‌توان به‌راحتی آن‌‌ها را در مناطقی همچون پشت‌بام منازل نصب کرد. از بین انواع مخزن گالوانیزه، مخازن افقی به دلیل شکل خاص خود دارای ساده‌ترین روش نصب هستند. در بخش تحتانی این مخازن دو پایه مجزا قرار گرفته است که وظیفه دارند وزن کل مخزن را تحمل کنند. این مخازن نیازی به زیرسازی ندارند و می‌‌توان آن‌ها را روی هر نوع محیطی قرار داد. البته باید توجه دقت کنید که محل قرارگیری مخزن افقی باید تحمل وزن بالای مخزن پس از پر شدن با سیال مدنظر شما را داشته باشد.

انواع مخزن گالوانیزه و ویژگی‌های آن‌ها
مخازن گالوانیزه عمودی

مخازن عمودی که در پاره‌ای از موارد به عنوان مخازن افقی شناخته می‌شوند، یکی دیگر از انواع مخازن گالوانیزه به شمار می‌آيند. این مخازن از نظر ساختاری در مقابل مخازن افقی قرار می‌گیرند، اما واقعاً از نظر کاربرد نمی‌‌توان تمایز خاصی را بین این دو محصول فوق‌‌العاده بیان کرد. مخازن عمودی به صورت ایستاده در محل مدنظر شما قرار می‌گیرند و بخش ورودی آن‌ها (قسمتی که سیال به کمک آن وارد مخزن می‌شود) ‌در بالای محصول است.

مخازن گالوانیزه عمودی را می‌توانید در محیط‌هایی که امکان نصب کردن مخزن افقی وجود ندارد، به کار ببرید. در واقع اگر به دلایل مختلفی همچون نبود فضای کافی نتوان از مخازن افقی استفاده کرد، باید به استفاده از مخازن گالوانیزه عمودی فکر کنید. مخازن عمودی را می‌توان به صورت کاملاً مرتب و منظم در کنار یکدیگر قرار داد، البته طبیعتاً فضای بین این مخازن باید به شکل مناسبی تعیین شده باشد.

مخزن گالوانیزه تحت‌فشار
انواع مخزن گالوانیزه و ویژگی‌های آن‌ها

در بین انواع مخزن گالوانیزه، مدل‌های خاصی وجود دارند که می‌توانیم از آن‌ها به منظور ذخیره‌سازی سیالات و گازهای ویژه استفاده کنیم. این مخازن به نحوی ساخته می‌شوند که بتوانند از خود مقاومت بیشتری نسبت به منابع گالوانیزه عادی نشان دهند. جالب است بدانید که این مخازن در پار‌ه‌ای از موارد به صورت مستقیم در روند به‌کارگیری ماشین‌آلات صنعتی مورد بهره‌برداری قرار می‌‌گیرند.

مخازن گالوانیزه تحت‌فشار کوچک‌ترین ابعاد را در بین انواع این محصولات به خود اختصاص داده‌اند، البته این ابعاد کوچک باتوجه‌به کاربرد خاص آن‌ها نقطه‌ضعف محسوب نمی‌شود. توجه داشته باشید که این مخازن اگرچه دارای عنوان «تحت‌فشار» هستند، اما قاعدتاً از یک حد استاندارد پیروی می‌کنند و نباید انتظار داشته باشید که در هر فشاری بتوان از آن‌ها استفاده کرد.

مخزن گالوانیزه قابل‌انتقال

در کنار سایر مخزن گالوانیزه، شاهد مخزن‌های خاصی هستیم که می‌توان آن‌ها را در یک مدت‌زمان کوتاه از یک محل به محل دیگری انتقال داد. این کار با بهره‌گیری از یک سیستم شامل چند چرخ مختلف انجام می‌گیرد و به همین دلیل به این مخازن، مخازن گالوانیزه چرخ‌دار گفته می‌شود. مخازن گالوانیزه چرخ‌دار را می‌توان به خودروهای مختلف متصل کرد و سپس آن‌‌ها را به محل مورد انتظار انتقال داد. این مخازن از ظرفیت خوبی برخوردار هستند و برای تولید آن‌ها از ورق‌های گالوانیزه‌ای استفاده می‌شود که نسبت به ورق‌های عادی دارای ضخامت بیشتری هستند. عمده کاربرد آن‌ها نیز انتقال آب است.