قبل از طراحی فضای آشپزخانه تجاری، در نظر گرفتن نیازهایی که آشپزخانه باید برآورده کند و تجهیزات مرتبط با آن نیازها مهم است. وقتی بدانید که از ابتدای مراحل طراحی چه اجزایی باید در فضا قرار بگیرند، می توانید چیدمان آشپزخانه تجاری خود را به طور موثرتری طراحی کنید. پنج جزء کلیدی یک آشپزخانه تجاری عبارتند از: ▪️ انبار ▪️ ایستگاه شستشو ▪️ آماده سازی غذا ▪️ ایستگاه پخت و پز ▪️ محل سرویس دهی
♦️ ذخیره سازی ♦️
در آشپزخانه رستوران اقلام مختلفی از جمله ابزار آشپزی (ظروف، ماهی تابه و غیره)، مواد غذایی (محصولات، گوشت، کالاهای خشک) و (لیوان، بشقاب، دستمال) ذخیره می شود. آشپزخانه برای هر یک از این اقلام به واحدهای ذخیره سازی جداگانه ای نیاز دارد، مانند یخچال برای غذاهای فاسدشدنی، انبار برای کالاهای خشک و کمد برای ابزارها.

♦️ ایستگاه شستشو در چیدمان تجهیزات آشپزخانه صنعتی ♦️
نظافت آشپزخانه تجاری برای اطمینان از بهداشت غذا و ظروف، امری ضروری است. ما توصیه می کنیم ایستگاه های شستشوی جداگانه ای برای مواد غذایی و ظروف ایجاد کنید تا کثیفی ظرف بر روی مواد غذایی قرار نگیرد! ایستگاه های شستشوی شما برای عملکرد روان به ماشین ظرفشویی تجاری، سینک ظرفشویی و قفسه خشک کن نیاز دارند.

♦️ آماده سازی غذا ♦️
یک آشپزخانه تجاری بسته به نوع غذای موجود در منو ممکن است چندین بخش برای تهیه غذا داشته باشد. بخش آماده سازی غذا در آشپزخانه یک رستوران شامل فضای پیشخوان، ابزارهای برش و ظروف ذخیره سازی است. بخش های آماده سازی غذا را در نزدیکی یخچال قرار دهید تا تیم آشپزخانه شما بتوانند مواد اولیه را به سرعت و با خیال راحت تا زمانی که آماده استفاده شوند، نگهداری کنند.
♦️ ایستگاه پخت و پز ♦️
آشپزخانه شما برای ارائه منوی غذایی مورد نظر، به تجهیزات پخت و پز زیادی نیاز دارد. اکثر رستوران ها دارای ترکیبی از اجاق گازها، فرها و سرخ کن های تجاری و برخی لوازم مخصوص آشپزی هستند. یک سیستم نمایش آشپزخانه به کارکنان در دریافت بلیط های ورودی کمک می کند.

♦️ محل سرویس دهی ♦️
از محل سرویس دهی آشپزخانه تجاری برای آماده کردن ظروف و تحویل آنها به سرویس دهندگان جهت فرستادن به غذاخوری ها استفاده می شود. محل سرویس دهی باید لامپهای حرارتی داشته باشد تا غذا را گرم نگه دارد. قسمت سرویس دهی آشپزخانه خود را تا جایی که ممکن است نزدیک سالن غذاخوری قرار دهید تا فاصله آشپزخانه تا میز برای پیشخدمت ها کمتر شود.