بهزی

جست‌وجو

آشنایی با انواع کابینت

زمان مطالعه 1 دقیقه

آشنایی با انواع کابینت

هر چه سیستم داخلی آشپزخانه شما زیبایی بیشتری داشته باشد در نمای کلی خانه تاثیرگذارتر خواهد بود و آشپزخانه‌ها جزو پر کاربرد ترین قسمت‌‌‌های هر خانه هستند و محور اصلی خانه به نحوی آشپزخانه آن است و در قسمت آشپزخانه هم مهمترین عنصری که وجود دارد کابینت‌ها هستند و در نگاه اول هر مخاطبی در فضای آشپزخانه متوجه کابینت‌ها و مدل آن‌ها می‌شود پس باید دقت زیادی در خرید کابینت‌ها به خرج دهید. کابینت‌ها با توجه به متریالی که در ساخت آن‌ها به کار می‌رود انواع مختلفی دارند که هر نوع از آن‌ها متناسب با سبک خاصی از آشپزخانه می‌باشد و شما می‌توانید با توجه به بودجه ‌ای که در اختیار دارید و فضایی که در دسترس شما می‌باشد و همچنین سبک اصلی دکوراسیون خانه نوع کابینت و مدل آن را انتخاب کنید.کابینت هایی که از چوب در ساخت آنها استفاده شده است، با طراحی‌‌‌های زیبایی که دارند می‌توانند آشپزخانه شما را به شکل اصیل و قدیمی‌و البته زیبا تبدیل کنند.

🔰 کابینت هایگلاس 🔰

⚡️مدل کابینت هایگلاس که دارای ظاهری براق و شفاف است بیشتر برای طرح‌های مدرن و ساده مورد استفاده قرار می‌گیرد. قیمت کابینت هایگلاس از کابینت روکش چوب و چوب کمتر، اما از قیمت کابینت ام دی اف بیشتر است.
⚡️رنگ بندی کابینت هایگلاس بسیار متنوع است اما خش پذیری و لک پذیری بالای دارد که یکی از معایب این نوع کابینت به شمار می‌رود.

🔰 کابینت آشپزخانه ممبران 🔰

کابینت ممبران با در نظر گرفتن هنر اصیل معرق و منبت ایرانی در طراحی، تنوع رنگ و خصوصیات و قابلیت های فوق العاده ای که دارند ،آشپزخانه شما را به یک آشپزخانه سلطنتی تبدیل می کنند.
معمولا مهارت شخص سازنده، قیمت، رنگ و پوشش دهی فضای آشپزخانه، در زمان خرید ،از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، به همین دلیل، سازندگان، برای ساخت کابینت ممبران، از چوب صنعتی MDF با روکش ضد آب PVC و طراحی کلاسیک و کلاسیک مدرن استفاده می کنند و جهت پیاده سازی نقوش منبت و معرق از ماشین های CNC کمک می گیرند.

🔰 کابینت آشپزخانه U شکل 🔰

آشپزخانه هایی که به شکل U طراحی شده اند کارایی زیادی دارند. این آشپزخانه از سه دیوار تشکیل شده است که دو دیوار به صورت موازی و روبروی یکدیگر قرار گرفته اند و یک دیوار میانی این دو دیوار موازی را به هم متصل می کند. به دلیل اینکه پلان آن شبیه به حرف انگلیسی U است به این نام شهرت یافته است.
در آشپزخانه های U شکل شما سه دیوار در اختیار دارید که که می توانید کابینت ها را بر روی این سه دیوار نصب کنید به همین دلیل محدودیت فضا برای نگهداری ظروف آشپزخانه نخواهید داشت. علاوه بر این براحتی می توانید اصول دسترسی مثلث آشپزخانه را در این نوع از چیدمان رعایت کرده و کارایی ان را تضمین کنید.

🔰 کابینت آشپزخانه L شکل 🔰

طراحی کابینت برای این آشپزخانه ها همانطور که در حرف انگلیسی L دیده می شود چیدمان کابینت های شما به طور کلی روی رو دیوار اصلی و متقاطع صورت می گیرد. این طراحی بر اساس طول دو دیوار می تواند یک فضای مربع و یا مستطیل را برایتان تداعی کند. اما طراحان داخلی در ارتباط با اشپزخانه هایی که به صورت L بوده و یکی از دیوار های آن طول بیشتری دارد توصیه می کنند که کابینت های هوایی را روی دیواری که ضلع بلند تری دارد نصب کنید و اگر لازم استت کابینت های بلند و مرتفعی دارید تا حد امکان در ضلع کوچکتر و نزدیک به پنجره در صورت وجود قرار ندهید تا مانع از ورود نور طبیعی نشود.

🔰 کابینت آشپزخانه خطی 🔰

اگر فضای خانه شما کوچک است بهترین چیدمان اشپزخانه برای شما آشپزخانه خطی است. این مدل از اجرای کابینت که تنها روی یک دیوار انجام می شود. اگرچه چیدمان اصلی این آشپزخانه بر روی یک خط انجام می شود و نمیتوان مثلث استاندارد دسترسی به اشپزخانه را در آن رعایت کرد اما برای خانه هایی که متراژ کمتر از 50 دارند بهترین انتخاب است.
کمترین فضا را آشپزخانه اشغال می کند و این برایتان بسیار مفید خواهد بود.. البته گاهی مواقع می توان از یک عنصر جدا کننده مانند میز برای جداسازی فضای آشپزخانه و نشیمن استفاده کرد.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.