چسب کاشی یک متریال به نسب جدید است، که در بند کردن مصالح ساختمانی مختلف و ایجاد اتصال و استحکام در کاشی کاری و سرامیک کاری مورد استفاده قرار می گیرد. چسب کاشی به علت مواد تشکیل دهنده آن مزایای فراوانی نسبت به ملات سنتی کاشی کاری دارد. این مصالح ساختمانی در کیسه هایی به صورت آماده به بازار عرضه می شود. اجرای چسب کاشی در ساختمان سازی روند ساده ای دارد، به این شکل که ملات آماده را با آب مخلوط کرده و درزهای خالی بین کاشی، سرامیک، سنگ و موزاییک را پر می کنند.
ترکیبات چسب کاشی و سرامیک
چسب کاشی از ترکیب مواد شیمیایی و معدنی نظیر؛ سیمان پورتلند غیرآلی، ماسه ریز و افزودنی های چسبدار تهیه می شود. در تهیه چسب کاشی سعی شده موادی به کار گرفته شود که بالاترین قدرت چسبندگی را داشته باشد، تا حد ممکن سبک باشد و همچنین در نحوه اجرا و کاشی کاری کمترین انرژی و زمان را بگیرند.
ویژگی های چسب کاشی و سرامیک
· قدرت بالای چسبندگی
چسب کاشی نسبت به ملاتهای دیگری که در کاشی کاری به کار گرفته می شود، قدرت چسبندگی بیشتری دارد. این ویژگی نشئت گرفته از عناصر موجود در آن می باشد.
· مقاومت و استحکام بالا
چسب کاشی آماده بعد از خشک شدن مقاومت فوق العاده ای در مقابل فشار دارد و همچنین موجب مستحکم شدن سازه می شود. استحکام بالای چسب کاشی باعث می شود، سازه مورد نظر در مقابل بارهای ساختمان و رویدادهایی نظیر زلزله کمترین آسیب را ببیند.
· قابلیت ضد آب بودن
چسب کاشی در مقابل آب و رطوبت مقاومت بالایی دارد. در واقع بعد از به کارگیری این نوع ملات در کاشی کاری و خشک شدن آن، نفوذ آب و رطوبت به سازه مورد نظر به طور تقریبی به صفر می رسد. این ویژگی در کاشی کاری سرویس های بهداشتی و حمام ها به شدت به کار می آید.

· نحوه اجرای ساده چسب کاشی
هر کسی که ذره ای ساخت و ساز بداند می تواند به راحتی از چسب کاشی استفاده کند. سبک بودن این نوع ملات نیز به سهولت اجرای این مصالح ساختمانی کمک می کند.
· صرفه اقتصادی
چسب کاشی به علت قدرت چسبندگی بالایی که دارد، در کاشی کاری به مقدار کمتری نسبت به ملات های دیگر استفاده می شود. این موضوع به علاوه دیگر ویژگی های منحصر به فرد آن، باعث شده که چسب کاشی مصالح ساختمانی کم هزینه ای محسوب شود.
کاربردهای چسب کاشی و سرامیک
چسب کاشی در اتصال بخش زیادی از مصالح ساختمانی کاربرد دارد. کاشی کاری، موزاییک کاری، سرامیک کاری، سنگ کاری و … از مواردی است که با استفاده از چسب کاشی صورت می گیرد. این مصالح ساختمانی به علت قابلیت زیادی که دارد و همچنین نفوذناپذیری آن در مقابل رطوبت، در قسمت های مختلف یک ساختمان به کار می آیند. بخش های مختلف یک ساختمان که از چسب کاشی و سرامیک در آن استفاده می شود شامل؛ سرویس های بهداشتی، حمام، استخر، پارکینگ، واحدهای صنعتی و فضاهای بیرونی به کار گرفته می شود.