بهزی
نصب و اجرای کناف و سقف کاذب مروتی در زنجان
نصب و اجرای کناف و سقف کاذب مروتی در زنجان

فروش،نصب و اجرای سقف کاذب و بازسازی داخلی در زنجان

دیوار کاذب

زمان مطالعه 1 دقیقه

دیوار کاذب

کلاً به هر دیواری که کار آن جداسازی فضای داخلی ساختمان است و روی آن باری وجود ندارد، دیوار کاذب می‌گویند. دیوارهای کاذب می‌توانند دائم یا موقتی باشند و گاهی اوقات فقط کاربرد تزیینی دارند و استفاده از آن‌ها الزامی نیست. برای مثال استفاده از دیوار برای جداسازی فضای داخلی ادارات الزامی است؛ ولی دیوار کاذب پشت تلویزیون کاملاً کاربرد تزیینی دارد و به شما کمک می‌کند تا دیوار شاخص زیباتری داشته باشید. البته گاهی اوقات هم این دیوارها فقط به‌عنوان دیوار کاذب پوششی روی دیوارهای دیگر اجرا می‌شوند و در حقیقت یک لایه دیوار جدید هستند.

دیوار کاذب آجری

این دیوار یکی از ساده‌ترین، قدیمی‌ترین و در عین حال یکی از ارزانترین دیوار کاذب‌ها است که امکان دارد در هر خانه‌ای پیدا شود. استفاده از این دیوار برای جداکردن فضای بین اتاق‌خواب و پذیرایی کاربرد زیادی دارد یا ممکن است دیوار کاذب اتاق خواب در اتاق‌های مستر از آن برای جداکردن فضای خواب از سرویس بهداشتی استفاده شود. این دیوار سریع اجرا می‌شود و هزینه زیادی ندارد، اما کثیف‌کاری زیادی دارد و برای اجرای آن باید اتاق‌های مجاورش را تخلیه کنید. این موضوع یکی از دلایلی است که باعث می‌شود این دیوار در مرحله ساخت اجرا شود.

دیوار کاذب کناف

دیوار کاذب کناف یکی دیگر از انواع ساده اما مدرن دیوارهای کاذب است که با نام‌های دیوار کاذب پانل گچی، درای وال یا خشک هم شناخته می‌شود. سرعت اجرای دیوار کاذب گچی از بسیاری از انواع دیگر بیشتر است و بر خلاف نوع آجری، به زیرسازی نیاز دارد. برای زیرسازی این نوع دیوار از مقاطع فولادی ناودانی شکل و گالوانیزه (ضدزنگ) به‌منظور زیرسازی استفاده می‌شود و پس از سوار کردن آن‌ها روی یکدیگر به‌صورت قاب، پانل‌های کناف را نصب می‌کنند. درز کناف‌ها پس از اجرا مشخص است و به همین دلیل از راهکارهایی مثل رنگ، کاغذدیواری و دیوارپوش‌های مختلف به‌عنوان لایه آخر کناف کاری استفاده می‌کنند.

یوار کناف کاربردهای گسترده‌ای دارد و می‌توان این دیوار را هم در زمان ساخت‌وساز و هم پس از آن اجرا کرد. لیست زیر مهم‌ترین کاربردهای دیوار کناف را نشان می‌دهد: 1.تزیین دیوار پشت تلویزیون 2.جداسازی اتاق با دیوار کاذب 3.پارتیشن‌بندی محیط‌های اداری 4.ساخت فضاهای موقت 5.ایجاد دیوار شاخص در اتاق‌خواب

دیوار کاذب تزیینی

این نوع دیوار بیشتر در خانه‌ها کاربرد دارد و ممکن است در هر جایی از خانه دیده شود. برای مثال در خانه‌های آپارتمانی کوچک (استودیویی) و ویلایی دارای پلان باز، از دیوار تزیینی به‌عنوان دیوار کاذب اتاق‌خواب با دیوار کاذب برای آشپزخانه هم استفاده می‌شود. این نوع دیوار که با نام دیوار کاذب دکوراتیو هم شناخته می‌شود، ممکن است از شیشه، فولاد، گچ، چوب و … ساخته شود و به‌صورت مستقل یا در قالب دیوارپوش، نقش دیوارهای کاذب را بر عهده بگیرد. استفاده از دیوار تزیینی به‌تازگی باب شده و اجرای اکثر انواع آن سریع و بی‌دردسر است.

مزایا

1.سرعت اجرای بالا 2.کمترین آلودگی ممکن 3.قابلیت تغییر و حذف در آینده 4.کاهش وزن ساختمان و افزایش مقاومت آن در برابر زلزله 5.نصب آسان 6.دسترسی آسان به تأسیسات ساختمان 7.سازگاری با سبک‌های مختلف دکوراسیون 8.سازگاری با بیشتر انواع دیوارپوش‌ها

دیوارهای کاذب یکی از ترندهای دکوراسیونی محبوب هستند که هر چند وقت یک‌بار مد می‌شوند پس پیش از انتخاب آن‌ها برای تغییر دکوراسیون خانه، باید ترندها را در نظر داشته باشید. یکی از کم‌ریسک‌ترین انواع دیوار کاذب، دیوار کناف است که با پوشاندن آن با رنگ و دیوارپوش‌های دیگر، می‌توانید خانه‌تان را با هزینه کم به‌روز و زیبا کنید.