بهزی
فروش لوازم خانگی مرضیه جعفری در بندر گناوه
فروش لوازم خانگی مرضیه جعفری در بندر گناوه

فروش محصولات برند و اصل فیلیپس نینجا دایسون اسمگ الکترولوکس

هر آنچه درباره سرخ کن باید بدانید

زمان مطالعه 1 دقیقه

هر آنچه درباره سرخ کن باید بدانید
🟧سرخ‌ کن چیست؟🟧

وسیله ای که به کمک آن فر‌آیند سرخ کردن مواد غذایی را بدون دردسر، با سرعت بیشتر، کیفیت بالاتر و طعم بهتری تجربه می‌کنیم. دستگاه سرخ‌کن شامل محفظه روغن و یک المنت گرم‌کننده ‌‌‌‌‌‌می‌باشد و ساختاری زیبا و معمولی دارد. این دستگاه‌ها ویژه غذاهایی ساخته شده‌اند که نیاز به سرخ کردن دارند.
عملیات سرخ کردن در این دستگاه‌ها با سرعت زیادی انجام گرفته و با تنظیم حرارت خود، با کیفیت‌ترین نوع فست ‌فودها را مهمان سفره های شما می‌کنند. باید صرف نظر کرد از اینکه این دستگاه در کجا تولید شده و ساخت کدام برند است، زیرا دستگاه‌های سرخ‌کن با داشتن یک المنت گرم‌کننده و محفظه روغن و ساختاری معمولی نیاز شما را برطرف می‌کنند. غذاها در این دستگاه درون یک سبد فلزی قرار گرفته و درون روغن می‌جوشند.
اکثر سرخ‌کن‌ها دارای نوعی محفظه‌ پخت‌وپز با دمایی کنترل شده هستند که وظیفه نگهداری روغن پخت‌وپز را دارد و دو حالت دارد یا دارای درب و یا فاقد درب هستند.
همچنین بستگی به ابعادشان دارد. معمولاً واحدهای کوچک‌تر همگی دارای درب هستند، اما واحد‌های بزرگتر دارای درب بازند. همچنین برای سادگی تمیز کردن محفظه‌ درون آن که قابلمه یا کاسه نیز گفته می‌شود، امکان جابجایی وجود‌ دارد.
دربعضی از سرخ‌کن‌ها چندین سبد جا‌بجایی وجود دارد که در اشکال مربعی یا مستطیلی هستند. این سبدها غذا را در روغن شناور می‌کنند و همچنین نگه می‌دارند، اما سرخ‌کن‌های کوچک را معمولاً با سبدهای شناور نمی‌سازند و به همین دلیل غذا در کف محفظه پخت می‌ماند. بیشتر تجهیزات استاندارد در سرخ‌کن‌های بزرگتر، محفظه‌های سرخ‌کردنی مهر و موم شده هستند، اما در انواع کوچکتر وجود ندارند.
امروزه درصد قابل توجهی از فست‌فودها و رستوران‌ها از سرخ‌کن‌های بزرگ استفاده می‌کنند چون با حجم زیادی از روغن با سرعت بالایی مواد غذایی را سرخ‌شده تحویل شما می‌دهند. نقاط سردی که در سرخ‌کن‌ها وجود دارد باعث جلوگیری از سوختن روغن و لکه دار شدن می‌شوند. در سرخ‌کن‌ها نقاط سردی وجود دارند که این نقاط که باعث می‌شوند خرده‌های غذا که در ظرف ته‌نشین شده‌اند در دمای پایین موجب سوختن روغن نشوند.

🟧آشنایی با انواع سرخ‌کن ها🟧

کلا سه نوع سرخ‌کن در بازار عرضه شده که عبارتند از:

🔸سرخ‌کن‌‌های معمولی
🔸سرخ‌کن‌های الکترونیکی
🔸مینی سرخ‌کن‌ها

سرخ‌کن‌های معمولی فقط دارای یک مخزن و یک المنت هستند که در درجات مختلف غذا را سرخ می‌کنند. زمانی که مردم از میزان مصرف روغن در مدل‌های معمولی ناراضی بودند سرخ‌کن‌های بدون روغن پا به دنیا رقابت گذاشتند. این سرخ‌کن‌ها چون از فناوری جریان سریع هوا بهره می‌برند، غذاها را با حداقل روغن یا بدون نیاز به روغن به خوبی سرخ می‌کنند. همچنین عنوان سرخ‌کن‌های کم مصرف را به خود اختصاص دادند.

هر آنچه درباره سرخ کن باید بدانید
🟧کاربردهای سرخ کن🟧

اکثراً از سرخ‌کن بجای فر استفاده می‌کنند. مثلا برای پختن کیک یا شیرینی می‌توانید ازآن استفاده کنید. کاربرد دیگر این دستگاه تهیه غذاهای فست فودی است که شامل موارد زیر می‌شود:

🔸مرغ و ماهی سوخاری
🔸فلافل
🔸چیپس
🔸پیراشکی