ادویه در صنعت غذایی تمام کشورهای جهان وجود دارد. هر کشوری در جهان، با توجه به فرهنگ و شرایط آب و هوایی منطقه خود، ادویه های متفاوتی را تولید می کند. کشورهایی مانند هند، تایلند و مراکش بیشترین مصرف ادویه در غذاهای خود را دارند. با شناخت انواع ادویه ها و نحوه استفاده از آن ها در غذاهای خود، می توانید به بهتر شدن طعم غذاهای خود کمک فراوانی کنید. به جای استفاده از یک یا چند ادویه پایه در آشپزخانه خود، دو یا چند ادویه ترکیبی تهیه کنید و در غذاهای خود از آن ها استفاده کنید.

✳️ پودر کاری تایلندی:
پودر کاری در چهار نوع مختلف تولید می شود که بیشتر آن ها از ترکیب پودر گشنیز خشک، زردچوبه، زیره سبز و فلفل چیلی درست می شوند. مواد تشکیل دهنده داخل کاری به کشوری که در آنجا تهیه شده، بستگی دارد.
✳️ گارام ماسالا:
گارام ماسالا یک ادویه هندی است که در بسیاری از غذاهای هندی مورد استفاده قرار می گیرد. این ادویه از ترکیب پودر هل، زیره سبز، دارچین، میخک و جوز هندی بدست می آید.
✳️ تاندوری ماسالا:
دارای طعم قوی می باشد که به رنگ نارنجی روشن است. دلیل نارنجی بودن آن وجود پودر پاپریکا، زردچوبه، فلفل چیلی قرمز و ادویه های دیگر است.
✳️ پودر کلمبو:
این ادویه از ترکیب پودر گشنیز خشک، دانه ها فلفل، شنبلیله و زردچوبه بوجود آمده است که به جزایر فرانسوی هند غربی تعلق دارد.
✳️ چهار ادویه:
چهار ادویه که در واقع از ۵ نوع ادویه تشکیل شده است از ترکیب فلفل سفید، جوز هندی، میخک کامل، دارچین و پودر زنجبیل است.

بربره:
این ادویه متعلق به کشور اتیوپی می باشد که از ترکیب فلفل چیلی قرمز، زنجبیل بوداده، پودر هل، سیر، شنبلیله و پودر دارچین بدست می آید.
زا اتار:
این ادویه را می توانید بر حسب استفاده و طعم مورد علاقه خود در بیشتر غذاها استفاده کنید. این ادویه از ترکیب سبزیجات خشک و معطر، کنجد، سماق و نمک تشکیل شده است
ادویه پنج رنگ:
ادویه های تشکیل دهنده آن شامل رازیانه ستاره ای، میخک، دارچین، فلفل سیشوان و دانه های رازیانه می باشد. از این ادویه می توانید در غذاهایی که در آن ها از گوشت قرمز و سفید استفاده شده است، استفاده نمایید.
نمک استوقدوس:
در آشپزخانه برای آشپزی بهتر می توانید از انواع نمک ها استفاده کنید. هر نمکی طعم مخصوص به خود را دارد که استفاده از هر یک از آن ها می تواند طعم متفاوتی به غذای شما بدهد.