نان باگت🥖
باگت، یک نان مخمری است که نخستین بار در فرانسه پخته شد. مستطیل شکل و دراز، با شکافهایی روی آن است، که امکان انبساط و پُف کردن نان را فراهم می کند. باگت، با نام های “نان فرانسوی” یا “چوب فرانسوی” نیز شناخته می شود. این نان، معمولاً از آرد، آب، مخمر و نمک تهیه می شود و ظاهر آن بسیار قابل تشخیص است.

نان سیاباتا🥖
این نان، فقط از چند ماده اصلی آب، نمک، مخمر و آرد گندم تشکیل شده است. بسته به محله ای که در ایتالیا این نوع نان پخت شود، پوسته و حتی بافت آن می تواند متفاوت باشد، اما مواد اصلی آن، در هر قرص نانی که پیدا کنید، دقیقاً یکسان است. نان سیاباتا برای انواع پنینی ها و ساندویچ ها، و همچنین بسیاری از غذاهای دیگر مناسب است.
نان فوکاسیا🥖
این نوع نان در ایتالیا تهیه، و معمولاً در ماهیتابه پخته می شود، به همین دلیل زیرِ آن بدون برآمدگی و کاملاً صاف است. این نان بسیار شبیه خمیر پیتزا است و معمولاً قبل از پخت، روی آن را با روغن زیتون چرب میکنند. پوسته ای ترد و در عین حال ظریف دارد. در صورت تمایل می توانید انواع گیاهان مختلف و یا سیر را به دستور پخت آن اضافه کنید. نان فوکاشیا می تواند به تنهایی خورده شود، یا به همراه سوپ یا سس سالاد صرف شود.
نان پیتا🥖
نان پیتا، مصارف بسیار مختلفی دارد. میتوان آن را برش زد و با انواع گوشتها و سبزیجات خوشمزه پر کرد و همراه سس، میل نمود. پخت نان پیتا از غرب میانه شروع شده و در بسیاری از کشورها گسترش یافته است. این نان در دمای بسیار بالا پخته شده، که باعث به عمل آمدن مایع خمیر میشود. در مرکز نان، یک حباب بزرگ هوا ایجاد می شود که “جیب نان” نامیده شده و داخلش را از گوشت و سایر مواد غذایی خوشمزه پُر میکنند. این نان، بیشتر از آرد گندم ساخته می شود.
نان چاودار🥖
نان چاودار، هم با آرد چاودار و هم با آرد نان تهیه می شود و عطر و طعمی بسیار قوی دارد. بعضی از نانوایان، برای خوش طعم کردن آن، کمی شوید به خمیر آن اضافه میکنند. استفاده از نان چاودار برای تهیه ساندویچ، بخصوص ساندویچ گوشت و پاسترامی، گزینه ای بینظیر است و با افزودن کمی سس خردل، طعم آن غیر قابل توصیف میشود.