بهزی

لیست لوازم ضروری سیسمونی نوزاد

زمان مطالعه 1 دقیقه

لیست لوازم ضروری سیسمونی نوزاد

لیست لوازم ضروری سیسمونی نوزاد و چگونگی تهیه آن، سوالی است که والدین در شرف بچه دار شدن همیشه می‌پرسند. پس برای آن‌که همان اول به خرید خود نظم بدهید و در این شرایط بد اقتصادی هزینه اضافه برای خود درست نکنید و لوازم بدون کاربرد و پرهزینه را در سبد خرید سیسمونی خود قرار ندهید، یک چک لیست از سیسمونی و وسایل ضروری و مورد نیاز برای فرزند خود تهیه کنید و بر اساس چک لیست خود خرید نمایید. هم‌چنین پیش از خرید، صبر کنید جنسیت بچه مشخص شود تا دست بازتری برای خرید داشته باشید و درمورد دیر شدن خرید سیسمونی نگران نباشید. از یاد نبرید که خرید سیسمونی، باید همراه با برنامه‌ریزی و تفکر باشد. بهترین موقع برای خرید سیسمونی نوزاد در انتهای ماه ششم و موقعی است که جنسیت کودک شما مشخص شده باشد، زیرا توجه به رنگ سیسمونی که با جنسیت جنین متناسب باشد و همچنین ست کردن وسایل مختلف باهم می‌تواند بعدها برای شما با اهمیت و جذاب گردد.

وسایل بهداشتی نوزاد

لیست سیسمونی نوزاد جزء اصلی‌ترین و مورد نیازترین وسیله‌های سیسمونی کودک هستند که بهتر است والدین قبل از به دنیا آمدن فرزندشان، برای تهیه و خرید آن‌ها برنامه‌ریزی کنند.

در ادامه به لیست وسایل بهداشتی مورد نیاز نوزاد پرداخته می‌شود و مهم‌ترین آن‌ها عنوان می‌شود. روغن بچه: پزشکان معمولا برای برطرف کردن مشکل کلاهک گهواره‌ای در نوزاد (پوسته داشتن سر نوزاد) استفاده از روغن بچه را برای کودکان توصیه می‌کنند. علاوه بر این، روغن بچه برای پاک کردن مدفوع از پوست نوزاد به کار برده می‌شود. دستمال مرطوب نوزاد: پس از چند هفته استفاده از آب و پنبه برای تمیز کردن نوزاد، دستمال مرطوب نوزاد از اهمیت خاصی برخوردار می‌شود که ضروری است در انتخاب این دستمال‌ها دقت کنید که ضدحساسیت بوده و عاری از الکل و عطر باشد. هم‌چنین از دستمال مرطوب می‌توان برای تمیز کردن دست نوزاد، در حالی که در حرکت هستید و برای پاک کردن لکه‌های نشتی از پوشک استفاده کرد. پنبه‌های گلوله‌ای: در چند هفته ابتدایی تولد نوزاد، برای پاک کردن فرزندتان، فقط به پنبه گلوله‌ای که در آب فرو رفته و خیس شده باشد احتیاج دارید. هم‌چنین این پنبه‌ها برای تمیز کردن چشم‌های نوزاد، ضروری می‌باشند. شامپوی بچه: بهترین انتخاب برای شامپوی بچه، شامپوی بدون اشک است، چون هنگامی که نوزادان را حمام می‌کنید، اکثر اوقات چشمان خود را محکم بسته نگه نمی‌دارند و به همین علت لازم است مواظب چشمان آن‌ها باشید. مایع حمام کودک یا صابون: در وسیله‌های شوینده سیسمونی نوزاد مثل صابون، هرچه لیست مواد تشکیل‌دهنده آن مختصرتر باشد بهتر است و باید به دنبال محصول‌هایی باشید که مواد افزودنی یا عطر در آن‌ها وجود نداشته باشد. کرم‌های مراقبت از پوست: در مورد این موضوع بهتر است با پزشک اطفال مشورت کنید و بهترین مارک کرم متناسب با پوست فرزندتان را پیدا کنید. یک شانه و برس کوچک: اگر کودک شما در ابتدای تولد مو نداشته باشد، امکان دارد این وسایل تا مدتی غیر قابل استفاده باشند ولی اگر کمی مو داشته باشد، می‌توانید از شانه برای جداسازی موهای مرطوب کودکتان استفاده کنید. وان نوزاد: نوزادان زمانی که خیس می‌شوند به میزان بالایی لغزنده می‌شوند که این موضوع موجب می‌شود والدین این نگرانی را داشته باشند که فرزندشان از دست آن‌ها بیفتد. برای این که چنین اتفاقی نیفتد پیشنهاد می‌شود که در زمان حمام کردن نوزاد، از وان مخصوص استفاده کنید تا ایمنی فرزندتان حفظ شده و با خطر مواجه نگردد.

وسایل برای غذاخوردن نوزاد

دادن غذای کمکی به نوزادان، یک کار هیجان‌انگیز است اما آشفتگی‌ها و پیچیدگی‌هایی را نیز به همراه دارد. به‌طور کلی، شما می‌توانید تقریبا از 4 تا 6 ماهگی، غذاهای جامد را به فرزند خود معرفی نمایید و این زمان، بهترین سن برای آغاز کردن استفاده از غذای کمکی است. شروع غذا دادن به کودک، برای والدینی که برای اولین بار این موضوع را تجربه می‌کنند، می‌تواند یک آزمون و خطا و مسیری سخت به نظر برسد اما آن‌ها می‌توانند با آگاهی از وسیله‌ها و لوازم غذادهی به کودکان شیرخوار، این دوران را راحت‌تر طی کنند.

وسیله‌هایی که می‌توان برای غذا خوردن نوزاد از آن‌ها استفاده کرد، مواردی هم‌چون پیش‌بند، یک صندلی با ارتفاع بلند مخصوص غذا خوردن کودک، استفاده از قاشق‌های پلاستیکی برای حفاظت از لثه‌های حساس کودک، ظرف‌های مخصوص غذای کودک، ظروف شیشه‌ای برای قرار دادن باقی‌مانده غذا در یخچال، لیوان درب‌دار و سوراخ دار و یک زیرانداز یک‌بارمصرف یا پلاستیکی برای کثیف نشدن فرش یا زمین است. گذشته از موارد ذکر شده، شما به یک مکان محکم و راحت برای نشستن فرزندتان احتیاج دارید که از ارتفاع مناسبی برای شما هم برخوردار باشد. برای آغاز ممکن است بتوانید یک صندلی فنری یا حتی صندلی مخصوص ماشین کودک را به کار ببرید. فقط باید مطمئن شوید که پشت کودکتان به میزان کافی عمودی است، برای آن‌که بتواند غذا را به راحتی ببلعد و دچار خفگی نگردد.

چک لیست وسایل ضروری سیسمونی نوزاد

به‌طور کلی لیست وسایل ضروری و مورد نیاز برای نوزاد عبارت است از:

پوشک، کهنه نوزاد، پودر بچه، صابون نوزاد، حوله کوچک، حوله کلاه‌دار نوزاد، کالسکه، تخت خواب کودک، بالش غلت گیر، شیر دوش، وازلین، پستانک، زیرانداز پلاستیکی برای عوض کردن پوشک، کرم پیش‌گیری از سوختگی پا، پد استریل، شیشه شور، بطری آب کودک، بشقاب و قاشق و چنگال، شیشه شیر کوچک و متوسط، لیوان، قابلمه کوچک، فلاسک، پیمانه دارو، قطره چکان، مایع لباس شویی، سبد لباس، لگن آب، مسواک انگشتی، ژل ماساژ، فتق بند، زیرگردنی، تعدادی پارچه کتان، پودر شوینده لباس نوزاد، ناخن گیر، شامپوی بدن و سر، شربت گریب میکسچر، گیره لباس، پودر صابون، کرم مرطوب کننده، گوش پاک کن نوزاد، پماد سوختگی، دماسنج، پنبه بهداشتی، الکل سفید، پد تب بر، وسایل تنظیف، تشکچه، دندان‌گیر ژلاتینی، اسفنج نرم و ضد حساسیت، کهنه شور، لوسیون بعد از حمام، سرنگ دارو و…
شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.