بهزی
0
تولید و فروش استند و ظروف چوبی رحیمی در تهران

تولید و فروش استند و ظروف چوبی رحیمی در تهران

تولید و پخش سینی و شلف و سبد چوبی تولید کننده لوازم چوبی خانه آشپزخانه اعم از ظروف چوبی ، سینی های چوبی سبد چوبی استند چوبی

همه چیز در مورد ظروف چوبی

زمان مطالعه 1 دقیقه

همه چیز در مورد ظروف چوبی

هر کشوری چوب مخصوص به خود را برای ساخت ظروف چوبی دارد، به عنوان مثال چوب ساج، ماهون، درخت نخل، سونوکلینگ ، چوب نارگیل و … از چوب­های رایج هستند.اگر شما طبیعت­گرد هستید و علاقه­ زیادی به رفتن به کمپ دارید پیشنهاد می­شود از ظروف چوبی استفاده کنید.ظروف چوبی وزن زیادی ندارند، کیفیت و دوام بالایی دارند و براحتی قابل حمل هستند از این رو برای که کوله­گردها انتخاب بسیار مناسبی است.از ظروف چوبی در هر گونه شرایط آب و هوایی مخصوصاً آب و هوای سرد می­توان استفاده کرد.اکثر ظروف چوبی باکیفیت دارای مقاومت بالایی نسبت به اختلاف دما هستند و اگر شما در شرایط منجمد در آنها نوشیدنی یا غذای گرم بریزید اتفاقی برای ظرف نمی­افتد و ظرف دچار ترک خوردگی نمی­شود. قبل از انتخاب و خرید ظروف چوبی بهتر است با نوع چوب، ویژگی­ها، مزایا و شرایط نگهداری از آنها آشنا شوید تا بتوانید انتخاب بهتری داشته باشید. بهترین چوب برای ساخت ظروف چوبی

ساخت ظروف چوبی قدمت بسیار بالایی دارد و برای ساخت آنها از چوب­های مختلفی استفاده می­شده است.رایج­ترین چوب برای ظروف چوبی، چوب درختان گیلاس، افرا و گردو است زیرا این درختان زیبایی و رنگ ذاتی منحصربفردی دارند که باعث می­شود ظروف چوبی ظاهر زیباتری داشته باشند.امروزه استفاده از چوب بامبو نیز برای ساخت ظروف چوبی محبوبیت زیادی پیدا کرده است اما ممکن است به اندازه چوب­های دیگر دوام و ماندگاری بالایی نداشته باشد.

همه چیز در مورد ظروف چوبی

مزایای ظروف چوبی نسبت به ظروف فلزی و پلاستیکی 1.نارسانا بودن چوب

اگر قاشق فلزی برای مدت طولانی در قابلمه روی اجاق بماند به سرعت داغ می­شود.علت آن این است که فلز بطور طبیعی رسانای حرارت است.پلاستیک چطور؟ رها کردن ظروف پلاستیکی در قابلمه روی اجاق بسیار خطرناک است زیرا پلاستیک براحتی ذوب می­شود.برخلاف فلز و پلاستیک، چوب براحتی گرم نمی­شود و قابل ذوب شدن هم نیست.آشپزی با ظروف چوبی ایمن­تر و آسان­تر است. بدون ترس از سوختگی می­توانید غذاهای متنوعی درست کنید. آسیب نمی­بیند

آشپزی با قاشق فلزی باعث خراشیده شدن سطح ظروفی مانند تابه­های تفلون، چدن یا فولاد ضدزنگ می­شود.خراشیده شدن ظروف پخت و پز را نباید نادیده گرفت زیرا آلودگی شیمیایی تفلون یا چدن بر پخت غذا اثر می­گذارد که در صورت مصرف برای بدن انسان مضر است.کفگیرهای چوبی به ندرت باعث خراشیده شدن قابلمه های آشپزی می­شوند.کفگیرهای چوبی در مقایسه با با کفگیر فلزی، از دوام و ماندگاری بیشتری برخوردارند.بنابراین در هزینه خرید ظروف آشپزی بیشتر صرفه­جویی می­شود. طبیعی و غیر واکنشی بودن

ظروف چوبی با مواد اسیدی موجود در غذا واکنش نشان نمی دهند.قاشق­هایی که از جنس فولاد یا فولاد ضدزنگ بی­کیفیت هستند باعث می­شوند که هنگام غذا خوردن مزه فلز را روی زبانتان حس کنید.حتی بر طعم غذاهایی مانند آب لیمو یا سس گوجه که اسید بالایی دارند اثر می­گذارند و طعم غذا را تغییر می­دهند. دلیل استفاده از قاشق چوبی برای عسل نیز غیرواکنشی بودن جنس چوب است.بنابراین برای حفظ کیفیت عسل برای استفاده یا ذخیره­سازی از قاشق چوبی استفاده می­کنند. ضدزنگ و بدون خوردگی بر خلاف فلز، چوب هنگام قرار گرفتن در معرض اسید زنگ نمی زند و خورده نمی شود.ظروف پلاستیکی برای آشپزی زنگ نمی­زند و خورده هم نمی­شود اما نمی­توانند حرارت را تحمل کنند.مواد شیمیایی پلاستیکی به راحتی دچار خوردگی می­شوند و ممکن توسط فرد همرا با غذا خورده شوند. استفاده راحت

راحتی در آشپزی یکی از عوامل مهم در پخت غذاهای با کیفیت است.طراحی ظروف چوبی بگونه­ای است که براحتی قابل استفاده است و می­توان از آنها با اطمینان خاطر برای آشپزی و خوردن غذا استفاده کرد.استفاده از قاشق چوبی برای هم زدن غذاهایی که نیاز به هم زدن­های طولانی مدت دارند بسیار مناسب است زیرا راحت و سبک است و با استفاده از آن احساس خستگی نخواهید کرد. ظاهر زیبا

خلاقیت و هنر در طراحی ظروف چوبی به آنها ظاهری زیبا و شیک می­دهد.جای تعجب نیست اگر از این ظروف برای دکوراسیون آشپزخانه استفاده کنید زیرا منحصربفرد و زیبا هستند.اگر دوستان شما عاشق آشپزی در خانه و فضای باز هستند یا علاقه­مند به استفاده از این ظروف برای غذا خوردن و استفاده در سفر و کمپ هستند می­توانید ظروف چوبی به آنها هدیه دهید. دوام و ماندگاری بالا مراقبت صحیح و مناسب باعث می­شود طول عمر ظروف چوبی افزایش یابد و همیشه برای شما ماندگار باشند.چوب ذاتاً ساختار قوی و محکمی دارد و بسیار انعطاف­پذیر است.براحتی می­توان با قاشق چوبی مایعات بسیار چسبنده را هم زد.اگر سطح ظروف چوبی شما دچار سوختگی شوند براحتی می­توانید با کشیدن سنباده سطح سوخته شده را از بین ببرید. ضد باکتری بودن نتایج تحقیقات نشان می دهد که چوب بطور طبیعی می­تواند میکروب ها و باکتری ها را از بین ببرد.همچنین تحقیقات حاکی از آن هستند که باکتری ها در ظروف پلاستیک و فلزی در مقایسه با ظروف چوبی سریعتر رشد می کنند.شاید به نظر برسد که ظروف پلاستیک دارای تخلخل نیستند و نمی­توانند مایعات را جذب کنند اما در صورتی که با چاقو خراشیده شوند امکان جذب مایعات را دارند.تمیز کردن سطح ناهموار پلاستیک حتی با سفید کننده یا ماشین ظرفشویی بسیار دشوار است.در مقابل، در تحقیقات انجام شده، چوب نشان داده است که توانایی متوقف کردن رشد باکتری های اعمال شده بر روی سطح خود را دارد.هم تخته برش­های نو و هم تخته­های استفاده شده هر دو نشان دادند که این قابلیت را دارند. دوستدار محیط زیست

هنگامی که صحبت از حفظ و سازگاری با محیط زیست می­شود، چوب بهترین انتخاب است.علت آن کاملاً بدیهی است ، زیرا چوب از طبیعت سرچشمه می گیرد و به هیچ وجه حاوی مواد سمی نیست.برخی ممکن است بگویند که استفاده از ظروف چوبی و ظروف آشپزخانه جنگل زدایی را تسریع می کند.اما ما می­توانیم از تولیدکنندگانی خرید کنیم که بطور قانونی از چوب­ها برای ساخت ظروف چوبی استفاده می­کنند نه تولیدکنندگانی که جنگل­زدایی می­کنند.

همه چیز در مورد ظروف چوبی

چقدر باید از ظروف چوبی استفاده کرد؟

اگر ظروف چوبی شما با کیفیت و دارای ارزش بسیار بالایی است بهتر است آن را در جایی نگه دارید و فقط در موقعیت­های خاص از آن استفاده کنید.اما اگر ظروف چوب شما برای استفاده روزانه هستند با شستشو و خشک کردنمی­توانید آنها را در شرایط مطلوب نگه دارید و براحتی هر روز استفاده کنید.روغن کاری مداوم ظروف چوبی باعث می­شود شکل آن به خوبی حفظ شود. نگهداری و مراقبت از ظروف چوبی

با نگهداری و مراقبت صحیح از ظروف چوبی می­توانید ماندگاری آنها را افزایش دهید بگونه­ای که سال­­ها برای شما کار کند. روغن کاری روغن کاری ظروف چوبی که برای آماده سازی یا سرو غذا استفاده می­شوند یکی از اقدامات مهم برای حفظ ظروف در شرایط مطلوب است.زمانی که ظروف چوبی را خریداری کردید هر روز به مدت یک هفته آن را روغن کاری کنید، بعد از آن این کار را هفته­ای یکبار تا سه هفته و سپس هر ماه انجام دهید.هر موقع حس کردید ظرف خشک است به روغن کاری نیاز دارد.برای این کار محافظ چوب با کیفیت یا روغن معدنی غذایی از داروخانه یا فروشگاه مواد غذایی خریداری کنید. روغن معدنی ارزان است و مانند روغن های آشپزی خراب نمی شود.برای استفاده از روغن معدنی، ظرف چوبی باید ابتدا کاملاً خشک شود.سپس مقدار زیادی روغن به ظرف بزنید و اجازه دهید 5 دقیقه به همان حالت بماند، سپس روغن اضافی را پاک کنید. تمیز کردن

شستن با دست بهترین راه برای مراقبت از ظروف چوبی است.برای جلوگیری از شکستگی یا ترک خوردگی ظروف هرگز آنها را برای مدت طولانی در آب رها نکنید.برای شستن آنها بهتر است از آب گرم و شوینده ملایم استفاده کنید، این کار باعث می شود ظروف بدون اینکه آسیبی ببینند تمیز شوند.هرگز وسایل چوبی را در ماشین ظرفشویی یا مایکروویو قرار ندهید. استریلیزه کردن ظروف چوبی

ضدعفونی کردن ظروف چوبی به کنترل رشد باکتری ها کمک می کند.سرکه سفید معجزه می کند، آب و سرکه را به نسبت 5 به 1 با هم مخلوط کنید، کاسه را کاملاً خیس کنید و اجازه دهید محلول کار خود را برای چند دقیقه انجام دهد.سپس کاسه را با آب گرم بشویید و بگذارید در هوا خشک شود.یا یک بطری اسپری را به نسبت 50-50 از مخلوط سرکه سفید و آب پر کنید و به مقداری که نیاز است روی ظرف بپاشید و مقدار اضافی آن را با یک حوله تمیز پاک کنید. رفع آسیب

اگر موقع لمس کردن، ظرف چوبی شما پرز دار به نظر می­رسد، برای رفع آن باید از سنباده دستی استفاده کنید.برای این کار کاغذ سنباده 400 تا 600 یا سیم ظرفشویی تهیه کنید و ناحیه آسیب دیده را کمی سنباده بکشیدتا یکدست شود سپس آنرا بشویید و کاملاً خشک کنید.اگر به سنباده دسترسی ندارید می­توانید از کیسه­های کاغذی استفاده کنید.اگر کاسه شما دندانه دندانه شد با یک کاغذ سنباده درشت مانند سنباده 80، 100 یا 120 شروع کنید تا ناحیه آسیب دیده صاف شود.بعد از صاف شدن ناحیه طبق معمول ظرف را بشویید و خشک کنید.فراموش نکنید که بعد از کشیدن سنباده حتماً ظرف را روغن کاری کنید.ظروف چوبی دارای زیبایی چشمگیری هستند، علاوه بر زیبایی، مزایای زیادی دارند که با استفاده و مراقبت صحیح می­توان سال­ها از آنها استفاده کرد.