🔷قفل قفسه و درهای کوچک
🔹قفل پشتی: قفل پشتی با کلید ساده که برای باز کردن درهای قفسه و کارهای ظریف تر کاربرد دارد. قفل پشتی با کلید سوئیچی که امنیت بیشتری نسبت به قفل قبلی دارد. این قفل ها ابعاد مختلف ساخته می شوند و با توجه به نیاز، اندازه های ظریف تر یا بزرگتر آن را می توان تهیه نمود. 🔹قفل مغزی: قفل مغزی با کلید ساده: اندازه های مختلفی از این نوع قفل در بازار موجود است که هر کدام کاربردهای خاص خود را دارند. قفل مغزی با کلید ساده در قسمت داخلی قید جلویی جاسازی می شوند. قفل مغزی با کلید سوئیچی که این نوع قفل ها به گونه ای جاسازی می شوند که لبه آنها با قسمت رویی کار هم رو می شود. قفل مغزی شاخ دار که اغلب با کلیدهای معمولی یا سوئیچی باز می شوند. این قفل ها برای درهای کشویی و درهای کرکره ای نصب می شود. قفل مغزی شاخ دار یک زبانه ی چنگکی و میله ای ثابت برای هدایت زبانه دارند. 🔹قفل سوئیچی قدی: این قفل ها قابلیت باز و بسته کردن همزمان تعدادی جعبه رادارند و به عنوان قفل قفسه های بایگانی کارتکس کاربرد دارند. این قفل ها دارای دو اهرم بلند هدایت کننده با حرکت کشویی، یک کلید سوئیچی و تعدادی خار جهت باز کردن هر جعبه هستند.
🔷قفل های ساختمانی
🔹 قفل مغزی دستگیره دار:
اغلب با کلیدهای ساده یا سوئیچی باز و بسته می شوند. قفل مغزی دستگیره دار در بخش داخلی بائوی در جاسازی می شود.
🔹 قفل مغزی بدون دستگیره: این قفل ها برای بخش های کم تردد ساختمان مانند درهای انبار، پشت بام و…نصب می شوند. این قفل تنها به صورت یک طرفه باز و بسته شده و زبانه کوچک ندارد. قفل مغزی بدون دستگیره زبانه دارای شب بند بوده که به صورت ساده یا میله استوانه ای است. 🔹قفل مغزی بدون کلید: این قفل ها برای بخش هایی مانند کلاس های درس، اتاق کودک و … که قفل کردن آنها ضرورت ندارد، نصب می شوند. قفل مغزی بدون کلید فاقد زبانه شب بند بوده و تنها به وسیله دستگیره و از دو طرف باز و بسته می شود. 🔹 قفل مغزی شاخ دار: این قفل ها معمولا برای درهای کشویی خانه مانند در اتاق نهارخوری، سالن، هال و … نصب می شود. قفلهای مغزی شاخ دار اغلب به صورت کلیدی یا سوئیچی می باشد و زبانه شب بند آنها شاخ دار (شاخ یک طرفه یا دوطرفه) است. 🔹 قفل مغزی پره دار: این قفل ها بیشتر برای درهای ورودی ساختمان نصب می شود. زبانه شب بند ایمن قفل ها دارای فنرهای پره دار است. وجود این فنرهای پره دار موجب شده که این قفل ها تنها با کلیدهای مخصوصی باز شوند. 🔹 قفل مغزی مخصوص در حمام و توالت: این قفل در قسمت داخلی کلید نمی خورد و به جای آن دستگیره ای کلید مانند دارند. این درها را نمی توان از بیرون قفل کرد و قسمت بیرونی قفل فقط زبانه کوچک دارد. 🔹 قفل مغزی دارای میله قدی: این قفل ها بیشتر برای درب های دو لنگه نصب می شوند. لبه جلویی این درها به صورت نیم و نیم ساخته شده و روی هم قرار می گیرد. با استفاده از قفل مغزی میله قدی، دیگر نیازی به نصب کشوی جداگانه روی درهای دولنگه نخواهد بود. با نصب این قفل ها، دو لنگه در به آسانی باز و بسته می شوند. 🔹 قفل مغزی الکترونیکی: این قفل های مغزی مانند اغلب قفل ها یک زبانه ی شبندی و یک زبانه ی کوچک دارند. بخش سیلندر و کلید این قفلها دارای مدار الکترونیکی است و همین ویژگی مهمترین تفاوت این قفلها با دیگر قفل های مغزی است. 🔹 قفل مغزی کامپیوتری: این قفل ها در واقع همان قفل های کارتی هستند که بیشتر برای ساختمان های شلوغ و پر رفت و آمد مانند هتل ها و مهمانسراها کاربرد دارند. این قفل های با کارت کامپیوتری باز می شوند که مشخصات صاحب اتاق روی آن ها ثبت شده است. برای باز کردن قفل، کارت مربوطه را در شکاف مخصوص روی قفل وارد کرده و پس از تایید، دستگیره مربوط به زبانه شب بند را چرخانده و در باز می شود. این کارت ها برای هر مسافر به صورت اختصاصی ارائه می شد و پس از تحویل اتاق و ترک هتل فاقد اعتبار می گردد. 🔹 قفل مغزی توپی: برای قفل کردن این قفل ها از داخل، نیازی به کلید نیست و می توان تنها با چرخاندن دستگیره یا فشار دادن دکمه وسط، در را قفل کرد. همچنین برای باز کردن قفل در از داخل، تنها کافی است دکمه را زده یا دستگیره را بچرخانید. قفل مغزی توپی دو دستگیره دارد که هر دوی آن ها به زبانه اصلی قفل متصلند. وقتی در بسته می شود لبه زبانه به صورت خودکار در جای خود قرار میگیرد. لبه زبانه این قفلها معمولا پخ دار، غلطکی و یا استوانه ای است. 🔹 قفل پشتی شب بندی : این قفل ها مانند قفل های مغزی، زبانه شب بند ساده یا به شکل میله استوانه ای دارند که دارای دو گام یا سه گام می باشد. قفل پشتی شب بندی از قسمت جلو به وسیله کلید و از قسمت پشتی به وسیله دستگیره کوچک متصل به زبانه کوچک و یا به وسیله کلید باز و بسته می شود و برای بعضی از درها مانند در حیاط نصب می شود.
🔷قفل های برقی
🔹 قفل برقی مگنت کوچک: قفل مگنت یا قفل آهنربایی یکی از کاربردی ترین انواع قفل ها است.





















🔷قفل کارتی
قفل های کارتی هوشمند دارای سه قسمت مهم نرم افزار، دستگاه کارتخوان و قفل کارتی هوشمند است. این قفل ها بسیار کارآمد و ایمن بوده و قابلیت های بسیار جذابی در اختیار مشتری قرار می دهند. قفل های کارتی قابل برنامه ریزی بوده و برای تامین امنیت و کنتل محیط کار بسیار مناسبند. این قفل ها برای اماکن عمومی مثل هتل ها، بانک ها، مراکز اداری و تجاری، واحد های ساختمانی و … مناسبند.
🔹ویژگی ها و کاربردهای قفل کارتی:



















🔷قفل دکمه ای
یکی دیگر از کاربردی ترین انواع قفل، قفل های دکمه ای هوشمند است. این قفل ها برای انواع ساختمان ها اعم از خانه های مسکونی، آپارتمان ها، مراکز اداری و دفاتر کار مناسب می باشند.قفل های دکمه ای از دو بخش مکانیکی و الکترونیکی ساخته شده اند. بخش الکترونیکی این قفل ها مجهز به دکمه هوشمند است که برای باز کردن در به کار می رود و بخش مکانیکی این قفل ها که با کلیدهای کامپیوتری باز می شود. بخش مکانیکی قفل تنها برای مواقع اضطراری مثل نقص فنی برد الکترونیکی ساخته شده است.دکمه های هوشمند این قفل ها تنها توسط خریدار قابل تکثیر است و در صورت گم شدن یک دکمه، خریدار می تواند رمز قبلی را پاک کرده و رمز جدیدی صادر کند. برای زمان هایی خاص مثل زمان مهمانی که لازم است در برای چند ساعتی باز بماند، نیز می توان این قفل را در حالت عبور تنظیم کرد و در پایان آن را به همان حالت اولیه بازگرداند.
🔹ویژگی ها و کاربردهای قفل دکمه ای:




