این واژه یک کلمه انگلیسی است که به معنی طبخ و آماده کردن غذا در یک محل و سرو آن در یک محل دیگر می باشد. در واقع به این معنی که شما غذا و نوشیدنی و تمامی مخلفات مربوطه را در مکان های مشخصی طبخ و آماده سازی می کنید و در مکان های دیگری آن را سرو می کنید. صنعتی کترینگ این روزها جایگاه ویژه ای پیدا کرده است و باعث شده سرویس دهی مجالس و ارگان ها بسیار ساده شود. در این صورت پذیرایی و سرو غذا در میهمانی ها و مجالس به بهترین وجه صورت می پذیرد. کیترینگ ها دارای انواع مختلفی می باشند و هر کدام از آن ها با توجه به نیاز کاربر و مصرف کننده غذا را آماده سازی و طبخ می کنند.
تفاوت کترینگ با رستوران
تا بدینجا در مورد واژه کیترینگ به بحث و بررسی پرداختیم و می دانید که کترینگ به چه چیزی گفته می شود اما سوال اینجاست که پس کیترینگ چه تفاوتی با تهیه غذا دارد؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که تهیه غذا در کیترینگ ها در واقع با حجم و میزان بسیار زیادی برای ارائه به شرکت و یا سرو غذای مجالس انجام می گردد که در تعداد بالا و تنوع بالاست. اما در حالی که تهیه غذا از میزان غذای کمتری برخوردار است و بیشتر برای مصارف عمومی مردم می باشد. از کیتریگ برای رویدادهای اجتماعی استفاده می شود. هر دو مرکز برای تهیه غذا استفاده می شوند اما میزان غذای تولیدی و عمومی و خصوصی بودن آن با یکدیگر متفاوت است.