بهزی

جست‌وجو

مزایا سنگ گرانیت

زمان مطالعه 1 دقیقه

مزایا سنگ گرانیت

۱-این سنگ گونه ای سنگ آذرین درونی می باشد و به همین دلیل است که بافت آن دارای دانه های متوسط تا درشت می باشد. سنگ گرانیت از سنگین ترین سنگ ها می باشد و یکی از دلایلی که از آن به عنوان مصالح ساختمانی استفاده می گردد این موضوع می باشد. از سنگ گرانیت در آزمایشکاه ها استفاده شده است چراکه این سنگ در مقابل خوردگی مقاومت بسیار بالایی دارد.

۲-شکل گرفتن این سنگ از سرد شدن توده های مذاب می باشد و به گونه ای می توان آن را سمبل سختی، مقاومت و دوام دانست. این سنگ در رنگ های سفید، خاکستری، سبز، مشکی و قرمز دیده می شود. لازم به ذکر است که گرانیتها نسبت به سنگ های آهکی سخت تر اما یکنواخت تر می باشند.

۳- سنگ گرانیت سنبل سختی و مقاومت می باشد و نسبت به سنگ های آهکی نیز سخت تر و یکتنواخت تر می باشد. این سنگ به راحتی خش بر نمی دارد و در مقابل حرارت نیز مقاومت بسیار بالایی از خود نشان می دهد. گرانیت را می توان یکی از بهترین انتخاب ها جهت سنگفرش بیرونی مکان هایی که در معرض عبور و مرور زیاد می باشند دانست. همچنین می توان از آن در نمای بیرونی و سنگفرش داهل ساختمان و پله ها نیز استفاده نمود. ۴-سنگ گرانیت دارای دو نوع طبیعی و رنگ شده می باشد که از انواع آن می توان به سنگ هایی با نام هلویی، نخودی و قرمز رنگ شده، بلک گالکسی، شانسی بلک، کارمن رد، بالتیک براون، میل رد،جوپارنا،مولتی کالر ولگابو،بیراسر قهوه ای، بیراسر سرسبز،سن پارادیسو، تن براون،سیلور پرل و غیره اشاره نمود.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.