بهزی

روش‌های ترمیم ایزوگام قدیمی

زمان مطالعه 1 دقیقه

روش‌های ترمیم ایزوگام قدیمی

عمر مفید ایزوگام ۱۰ الی ۱۵ سال است و پس از گذشت این مدت‌زمان، ساختار آن شروع به پوسیدگی، شکست، ترک، پارگی، انبساط و انقباض می‌کند. به همین دلیل باید سطحی که عمر ایزوگام آن به پایان رسیده را دوباره به عایق جدید مجهز کنیم. برای ترمیم ایزوگام، چندین راه وجود دارد که در قسمت زیر برشمرده‌ایم: ترمیم و بازسازی قسمت‌های فرسوده و پوسیده حذف و برداشتن ایزوگام قبلی و نصب کردن ایزوگام جدید نصب ایزوگام روی ایزوگام قدیمی ترمیم و بازسازی ایزوگام در صورتی مؤثر واقع می‌شود که سطوح فرسوده، حجم زیادی نداشته باشند. یعنی کل ایزوگام از بین نرفته باشد و مجبور به ترمیم همه‌ی قسمت‌های آن نباشید. حذف ایزوگام نیز به دلیل هزینه‌های بالای برداشتن آن، زیاد مقرون‌به‌صرفه نیست. به این ترتیب روش سوم که نصب ایزوگام جدید روی ایزوگام قبلی است، روشی مؤثر و کم‌هزینه به شمار می‌رود.

🔻 شرایط نصب ایزوگام روی ایزوگام 🔻

برای نصب ایزوگام جدید روی ایزوگام قدیمی، یکسری شرایط وجود دارد که پیش از نصب باید حتماً انجام شوند. در ادامه شما را با شرایط نصب ایزوگام روی ایزوگام و نیز نکات مهم پیش از نصب آشنا خواهیم کرد: " تمیز کردن کل سطح از آلودگی و گردوغبار "

سطح ایزوگام در گذر زمان در اثر گردوخاک، رفت‌وآمد، باران و مواردی از این دست دچار آلودگی و کثیفی می‌‎شود. یکی از نکات مهمی که در نصب ایزوگام باید به آن توجه کرد، تمیزی سطح از غبار و آلودگی است. به این ترتیب به‌وسیله‌ی آب‌وجارو، سطح مدنظرتان را کاملاً تمیز کنید تا هیچ آلودگی روی آن باقی نماند. سپس اجازه دهید تا سطح به‌صورت کامل خشک شود. چرا باید سطح خشک باقی بماند؟ زیرا قدرت چسبندگی ایزوگام در برابر رطوبت از بین می‌رود و روی سطح نمی‌چسبد. به این ترتیب انجام ایزوگام‌کاری نیز باید در یک روز کاملاً خشک و به ‌دور از هرگونه باد و باران صورت پذیرد. " بازدید و بازسازی ایزوگام قدیمی " در این مرحله باید سطح ایزوگام را به‌صورت کامل بررسی کنید تا قسمت‌های سالم را از فرسوده تشخیص دهید. سپس به برش قسمت‌های فرسوده و بازسازی بخش‌های قابل تعمیر بپردازید.

" یکسان‌سازی سطح مدنظر "

یکی از نکات مهم برای چسبندگی بهتر ایزوگام، یکدستی سطح است. به این ترتیب باید بخش‌هایی از ایزوگام قدیمی را که دچار ترک و پوسیدگی هستند، با استفاده از قیر پر کنید. " چسباندن دوباره‌ی قسمت‌های بالا آمده ایزوگام قبلی "

در هنگام بررسی ایزوگام قدیمی باید به این نکته نیز توجه کنید که سطح ایزوگام به‌صورت کامل به کف چسبیده باشد. اگر بخشی از ایزوگام قدیمی بالا آمده باشد، باید آن را با استفاده از حرارت دوباره در محل بچسبانید. " رسیدگی به برآمدگی و بادکردگی‌ها و رفع هرکدام "

در همان مرحله‌ی بازبینی ایزوگام قدیمی، قسمت‌هایی را که دچار بادکردگی و یا همان برآمدگی هستند نیز به خاطر بسپارید. برای رفع این برآمدگی‌ها باید با استفاده از یک شی تیز مانند چاقو یا کاتر، بادکردگی‌های موجود را از بین ببرید. پس از برش، سطح مدنظر را با استفاده از حرارت گرم کرده و در محل خود بچسبانید و درزهای موجود را نیز به‌وسیله‌ی قیر پر کنید. پس از انجام همه‌ی شرایط مذکور، می‌توانید اقدام به نصب ایزوگام روی ایزوگام قدیمی نمایید.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.