بهزی

جست‌وجو

موارد استفاده و خصوصیات یخ خشک

زمان مطالعه 1 دقیقه

موارد استفاده و خصوصیات یخ خشک

🔻 موارد استفاده از یخ خشک 🔻

تولید مه:

یخ خشک برای واکنش دادن، باید در آب غوطه ور شود. آب گرم یک مه متراکم و غلیظ ایجاد می و یک قطعه نیم کیلوگرمی را ظرف 20 دقیقه کاملاً تبخیر می کند. آب سرد باعث می شود مه نازک تری ایجاد شود که ماندگاری آن بیشتر است. از این خاصیت می توان برای تولید جلوه های ویژه ی هیجان انگیز استفاده نمود. خنک نگه داشتن مواد غذایی:

اگر از یخ خشک برای خنک نگه داشتن غذا استفاده می کنید، حتماً آن را در یک حوله بپیچید و همه ی آنها را در یک ظروف قابل تهویه قرار دهید. موادی که نمی خواهید منجمد یا سرد شوند را از آن دور نگه دارید. یخ خشک برای مصارف صنعتی و آمایشگاهی، تولید نوشابه، رشد گیاهان، صنعت پخت نان و موارد دیگر نیز قابل استفاده است.

🔻 خصوصیات یخ خشک 🔻

♦️ یخ خشک دی اکسید کربن جامد (CO2) است و در دمای 78.6- درجه سانتیگراد وجود دارد.

♦️ یخ خشک به اشکال مختلف در دسترس است تا با طیف وسیعی از کاربردها مطابقت داشته باشد.

♦️ یخ خشک بی رنگ، بی مزه، بی بو و باکتریواستاتیک است.

♦️ یخ خشک تصعید می‌شود، یعنی مستقیماً از حالت جامد خود به گاز (CO2) تبدیل می‌شود و هیچ باقیمانده‌ای باقی نمی‌گذارد و خشک می‌ماند.

♦️ خواص یخ خشک به این معنی است که برای بسیاری از کاربردهای کنترل و کاهش ایده آل است.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.