بهزی

جست‌وجو

روش های مختلف شست و شوی فرش ها در قالیشویی

زمان مطالعه 1 دقیقه

روش های مختلف شست و شوی فرش ها در قالیشویی

همان طور که گفته شد شست و شوی فرش ها در قالیشویی ها به روش های مختلفی صورت می پذیرند. پس برای آن که بتوان بهترین قالیشویی را برای شست و شوی فرش ها انتخاب نمود نیاز است تا قبل از سپردن فرش ها به آن ها با روش های مختلف شست و شو آشنا شد. تا در انتخاب قالیشویی، بهتر و دقیق تر عمل کرد. این روش ها را می توان به شرح ذیل بیان کرد: به کارگیری شامپو فرش ها در قالیشویی ها: یکی از روش های بسیار ویژه ای که در قالیشویی ها از آن برای شست و شوی فرش ها استفاده می شود به کارگیری روش شامپو فرش می باشد. این روش در گذشته ها بسیار مرسوم بوده است و مورد استقبال افراد بسیار زیادی قرار گرفته بوده است. استفاده از شامپو فرش ها نیز شرایط خاص خود را دارد و می تواند گزینه بسیار مناسبی برای شست و شوی موکت ها و فرش هایی که وزن زیادی دارند باشد. این روش باعث شفافیت بسیار بالای فرش ها بعد از شست و شو می شوند. می توانند رضایت صاحبان فرش را به وجود بیاورند. اما در کنار مزایای موجود در این روش، معایبی نیز مشاهده می شود. که شامل موارد ذیل هستند: یکی از معایبی که به وضوح در استفاده از روش شامپو فرش در قالیشویی ها مشاهده می شود میزان بسیار زیاد کف حاصل از استفاده از شامپو فرش ها می باشد. این موضوع عملیات خشک شدن آن ها را به تعویق می اندازند. نکته دوم و البته عیبی که در این نوع از روش های قالیشویی وجود دارد آن است که به دلیل آبکشی نشدن فرش ها و موکت ها، این روش را نمی توان گزینه مناسبی دانست. چرا که در نهایت یک نوع چسبندگی در فرش ها و موکت ها به وجود می آید. وجود این معایب صاحبان فرش ها را در مردد در انتخاب روش استفاده از شامپو فرش ها می کنند و در اکثر مواقع به عنوان گزینه نهایی انتخاب نمی شوند.


به کارگیری روش استفاده از آب جوش در قالیشویی ها:

یکی دیگر از روش هایی که از آن در شست و شوی قالی ها استفاده می کنند روش استفاده از آب جوش می باشد. این روش را در اکثر مواقع با نام بخار شویی یاد می کنند. در این روش همان طور که از نام آن نیز مشخص است به آب جوش نیاز است. به این شکل که آب جوش را با یک فشار بسیار بالا بر روی فرش ها می ریزند تا بتوانند با این فشار تمام آلودگی های موجود را از بین ببرند و در نهایت یک فرش تمیز را به عنوان خروجی ارائه دهند. روش کار در روش قالیشویی به وسیله آب جوش به این شکل است که؛ در ابتدا مواد شوینده مورد نیاز را بر روی فرش می ریزند و در سر تا سر آن پخش می کنند. پس از آن که از پخش کامل مواد اطمینان حاصل کردند شروع به شست و شوی فرش می کنند. این شست و شو به وسیله دستگاه های مخصوص صورت می پذیرد. پس از آن که فعالیت شست و شو تکمیل شد نوبت به خشک شدن فرش ها می گردد. که این کار از طریق اتاق هایی صورت می پذیرد که دمای مورد نیاز خشک کردن فرش ها را دارند. پس از پایان خشک شدن، فرش ها نیز آماده تحویل هستند. به کارگیری روش کپسوله کردن در قالیشویی ها:

یکی دیگر از روش های مرسومی که این روز ها در قالیشویی ها مورد استفاده قرار می گیرند روش کپسوله کردن می باشند. این روش به کمک مواد شوینده مصنوعی صورت می پذیرد. روش کار در این روش به این صورت است که مواد شوینده بر روی فرش ها ریخته می شوند. به آن ها زمان داده می شود تا خشک شوند. گرد و غبار موجود در فرش ها باعث تبدیل مواد شوینده به پودر می شوند. این پودر در سر تا سر فرش ها پخش می شوند. که تنها به وسیله یک جاروبرقی می توان این پودر ها را از بین برد و گرد و غبار موجود نیز در میان این پودر ها از بین می روند و تمیزی فرش به وجود می آید. این روش مزایای بسیار زیادی را با خود به دنبال دارد که باعث ایجاد محبوبیت هر چه بیشتر آن در میان سایر روش ها شده اند. این مزایا شامل موارد ذیل می باشند: این روش از قالیشویی را می توان روشی بسیار مناسب دانست. چرا که در آن مصرف آب به حداقل خود می رسد. همین موضوع باعث خشک شدن هر چه سریع تر فرش می گردد. هم چنین باعث تحویل سریع تر فرش به صاحبان آن می گردد. علاوه بر این ها، در روش کپسوله کردن در نهایت پسماند بسیار کمی در فرش باقی می ماند که این موضوع بیانگر انتخاب یک روش درست می باشد.


به کارگیری روش خشک شویی در قالیشویی ها:

و اما روش دیگری که اکثرا با آن آشنا هستید روش خشک شویی می باشد. امکان استفاده از این روش در انواع فرش ها وجود دارد. به کمک آن می توان حتی گران ترین فرش ها را نیز تمیز کرد. روش خشک شویی را می توان یک روش جدید در قالیشویی ها دانست. به شکلی که صنعت شست و شوی فرش ها را دگرگون کرده است. این روش به دلیل مصرف کم آب به شدت مورد توجه قرار گرفته است. این روز ها به اولین گزینه برای شست و شوی فرش ها تبدیل شده است. به کارگیری روش شست و شوی سطحی فرش در قالیشویی ها:

یکی دیگر از روش های قابل مشاهده در قالیشویی ها برای شست و شوی فرش ها روش شست و شوی سطحی فرش و یا موکت ها می باشد. همان طور که از نام آن مشخص است از طریق این روش می توان تنها سطح رویی فرش را تمیز نمود. این عملیات به دست ماشین های سنگینی که در قالیشویی ها وجود دارند انجام می پذیرند. این ماشین ها از یک پد چرخشی بهره می برند. این پد ها حاوی مواد شوینده ای هستند که باعث تمیز شدن فرش ها می شوند. این روش به دلیل آن که مصرف آب بسیار کمی دارد در مکان هایی که فرش و موکت هایی با مقدار بالا دارند مورد استفاده قرار می گیرد.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.