بهزی

انواع کاربردهای چمن مصنوعی

زمان مطالعه 1 دقیقه

انواع کاربردهای چمن مصنوعی

چمن منصوعی چیست ؟

چمن های مصنوعی ابتدا در دهه ۶۰ میلادی در آمریکا تولید شدند و این نوع چمن ها برای اولین بار برای پوشش کف استادیوم تازه ساز استرودوم به کار گرفته شدند و از آن زمان توجه طراحان فضای سبز را به سوی خود جلب کردند.

چمن مصنوعی از نخ های پلی پروپیلنی و پلی اتیلنی ساخته می شود و این نوع چمن جایگزین مناسبی برای چمن های طبیعی می باشد و از این محصول در ابتدای کار برای سالن های ورزشی استفاده می شد ولی امروزه از این نوع چمن ها برای طراحی دکوراسیون فضای سبز منازل مسکونی و مکان های تجاری و اداری و … استفاده می شود و هدف اصلی از تولید این مدل چمن ها کاهش مصرف آب و هزینه نگهداری چمن است.

💠 کاربرد چمن های مصنوعی 💠

♦️ برای پوشاندن کف مکان های ورزشی نظیر زمین بازی تنیس و زمین بازی فوتبال و گلف و … استفاده می شود.

♦️ استفاده در محوطه چمن کاری عمومی نظیر حاشیه اتوبان و میدان شهر و بزرگراه و زمین بازی بچه ها و لبه های استخر و محوطه های داخلی ساختمان های اداری و مسکونی و فضای سبز تراس و حیاط و …

♦️ برای پوشاندن کف زمین بازی در مهدکودک و پارک و مدارس و … از این مدل چمن ها استفاده می شود.

♦️ برخی از افراد تمایل دارند در منزل خود فضای سبزی را برای گذراندن اوقات فراغت شان ایجاد کنند و اگر شما نیز از این دسته از افراد هستید می توانید برای پوشاندن کف بالکن و گلخانه و پاسیو و تراس و …. از چمن مصنوعی استفاده نمایید.

♦️ امروزه به جای استفاده از کفپوش های مختلف از چمن های مصنوعی برای پوشاندن کف باشگاه های ورزشی استفاده می شود زیرا این مدل چمن ها دوام و زیبایی بیشتری دارند.

♦️ در بسیاری از مجتمع های مسکونی برای ایجاد فضای سبز از چمن های تزیینی مصنوعی استفاده می شود زیرا نگهداری این مدل چمن ها نسبت به چمن های طبیعی آسان تر است.

✴️ مزایای استفاده از چمن های مصنوعی ✴️

▪️ کاهش مصرف آب و هزینه نگهداری

▪️ عدم نیاز به نور آفتاب جهت رشد چمن

▪️ طراحی فضای سبز دائمی

▪️ این مدل چمن ها از چمن های طبیعی مقاوم تر هستند.

▪️ دارا بودن سطحی یکنواخت نسبت به چمن مصنوعی

▪️ از چمن تزیینی مصنوعی نسبت به چمن طبیعی می توانید مدت زمان بیشتری استفاده کنید.

▪️ برطرف کردن حل مشکل گل آلود شدن زمین

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.