پنیر پیتزا موزارلا یا موتزارلا
موتزارلا ( به ایتالیایی: Mozzarella ) نامی عمومی برای انواعی از پنیرهای نیمه نرم ایتالیایی است که از شیر گاو یا گاومیش تهیه میشوند. این پنیر بسیار کِش میآید و در صبحانه و عصرانه، غذاهای پاستایی، لازانیا، داخل سوپ، سالاد و غیره استفاده میشود. این پنیر در ایران با نام پنیر تازه محلی نیز عرضه میشود. پنیر موزارلا نسبت به سایر پنیرها دارای سدیم و کالری کمتری است. یک اونس (28 گرم) موزارلای پرچرب حاوی :
کالری: 85 پروتئین: 6 گرم چربی: 6 گرم کربوهیدرات: 1 گرم سدیم: 176 میلی گرم - 7 درصد از مصرف روزانه مرجع (RDI) کلسیم: 14 درصد از RDI
موزارلا همچنین حاوی باکتری هایی است که به عنوان پروبیوتیک عمل می کنند، از جمله سویه های لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس فرمنتوم.

پنیر پیتزا چدار
پنیری انگلیسی که تکه تکه های بریده شیر را روی هم قرار می دهند و به همین دلیل به این اسم مشهور شده است چدار دارای چربی حدودا ۴۸ % در ماده خشک است و گونه ای از ان به سبب استفاده از رنگ پرتقال نارنجی است. طعم قوی و تند پنیر چدار آن را به یک انتخاب فوقالعاده برای پنیر پیتزا تبدیل کرده است. اگرچه مردم به طور مستقیم پنیر چدار را در پیتزاهای خود به کار نمیبرند اما یکی از مخلوطهای پایهای پنیر پیتزای خوب، پنیر پیتزای چدار است. رنگ نارنجی، طعم تند و ترکیب فوقالعادهای که این پنیر در کنار دیگر انواع پنیر پیتزا ایجاد میکند؛ آن را به یک پنیر محبوب تبدیل کرده است. پنیر چدار محبوب ترین پنیر در بریتانیا و دومین پنیر محبوب در ایالات متحده است. در انواع مختلفی از دستور العمل ها استفاده می شود.

پنیر پیتزا پارمزان
پنیر سفید و کهن ایتالیاست که از شیر گاو تهیه شده است پارمزان به دو نوع کهن و جوان وجود دارد پارمزان کهن طعمی بسیار عالی دارد و بهای بیشتری نسبت به پارمزان جوان دارد عطر و طعم خاص و لطیفی که این پنیر دارد خاص بوده و به همین دلیل باید به تنهایی استفاده شود. میتوانید برای بهتر کردن طعم پیتزاهای خود و استفاده به عنوان چاشنی از این پنیر استفاده کنید.پنیرپارمزان معمولا در انواع غذاهایی که ریشه ایتالیایی دارند استفاده میشود مانند پاستا که از پنیر پارمزان به صورت رنده شده روی آن استفاده میشود یا بسیاری از سوپ های ایتالیایی پنیر پارمزان دارند.

پنیر پیتزا گودا
اگر دنبال ایجاد عطر و طعم جدیدی برای بهتر کردن پیتزاهای خود هستید؛ بهتر است پنیر گودا را امتحان کنید. پنیر پیتزای خوب به پنیر پیتزایی گفته میشود که شما را هیجان زده کند و طعم متفاوتی را برای شما به ارمغان بیاورد.پنیرسازان هلندی معمولاً از شش درجه بندی یا دسته بندی برای طبقه بندی پنیر گودا استفاده می کنند:
پنیر جوان (4 هفته) بلوغ جوان (8 تا 10 هفته) بالغ (16-18 هفته) بالغ فوق العاده (7 تا 9 ماه) پنیر کهنه (10 تا 12 ماهگی) پنیر بسیار قدیمی (12 ماه و بیشتر)