بهزی

لیست وظایف برای داشتن یک رستوران با فروش بالا

زمان مطالعه 1 دقیقه

لیست وظایف برای داشتن یک رستوران با فروش بالا

رستوران داری چیست؟ رستوران داری –همان‌طور که از اسمش پیداست – شغلی است که در آن شما یک یا چند رستوران راه‌اندازی می‌نمایید و سپس با مدیریت آنها، به کسب درآمد می‌پردازید. شایان ذکر است، هرچند در ظاهر این شغل ساده به نظر می‌رسد؛ اما شغل پر استرسی محسوب می‌گردد و شما باید در آن با مشکلات و چالش‌های مختلفی رو به رو شوید و آنها را بر طرف نمایید. جهت ورود به این حوزه کاری و تأسیس رستوران، بهتر است که از قبل با وظایف و مهارت‌های رستوران داری آشنا شوید. شغل رستوران داری شامل چه وظایفی است؟ رستوران داری شغل تقریباً پیچیده‌ای می‌باشد و به عنوان یک رستوران دار شما با مسئولیت‌ها و وظایف مختلفی رو به رو خواهید شد که بهتر است قبل از ورود به این حوزه و هزینه کردن سرمایه خود از آنها آگاه شوید. در این قسمت از مقاله قصد داریم وظایف رستوران داری را با هم بررسی کنیم و ببینیم که در قالب این شغلِ به ظاهر ساده چه وظایفی نهفته شده است. وظایف یک رستوران دار عبارت‌اند از: _ تأمین نیروی انسانی _ مدیریت نیروی انسانی _ تأمین مواد اولیه _ بررسی موجودی مواد اولیه _ طراحی و دیزاین داخلی _ بررسی بازار هدف _ بررسی کیفیت و کمیت منوی غذایی _ پیش‌بینی شرایط آینده _ تبلیغات و بازاریابی رستوران داری تأمین نیروی انسانی یکی از وظایف اصلی که بر عهده رستوران دار است، تأمین نیروی انسانی ماهر، برای بخش‌های مختلف رستوران می‌باشد. توجه کنید که یک رستوران دار (مخصوصاً آنهایی که دارای چند رستوران هستند) تمامی نیروی انسانی خود را به صورت مستقیم انتخاب نمی‌کنند؛ بلکه با انتخاب مستقیم مدیران هر بخش، وظیفه‌ی انتخاب نیروهای دیگر را بر عهده‌ی آنها می‌گذارند. در نهایت به عنوان مدیرِ مجموعه، فقط افرادی که انتخاب شده‌اند را بررسی می‌نماید تا فاکتورهای لازم را برای کار در رستوران وی داشته باشند. مدیریت نیروی انسانی پس از استخدام و تأمین نیروی انسانی، زمان آن می‌رسد که کارکنان خود را مدیریت نمایید. البته به عنوان یک رستوران دار، شما بیشتر اوقات بر روی مدیران قسمت‌ها یا شعبه‌های مختلف مجموعه نظارت دارید و ممکن است بنا به هر دلیلی مجبور باشید برای پیشرفت و بالا بردن عملکرد رستوران خود این افراد را جا به جا یا برکنار کنید. در این راستا، مدیریت نیروی انسانی و همچنین چگونگی برخورد با کارمندان، یک مهارت مهم و ضروری می‌باشد که برای انجام بهتر وظایف خود باید حتماً این مهارت را کسب نمایید.

باغ رستوران سنتی پدر سالار در خمینی شهر اصفهان

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.