بهزی
شیراز سرما
فروش سردخانه و یخچال فریرز صنعتی فروشگاهی شیراز سرما در شیراز

شیراز سرما در زمینه فروش سردخانه و یخچال فریرز صنعتی فروشگاهی در شیراز در خدمت شما عزیزان می باشد.

انواع سردخانه صنعتی از نظر رنج دمایی

زمان مطالعه 1 دقیقه

انواع سردخانه صنعتی از نظر رنج دمایی
سردخانه بالای صفر

بعضی مواد در دمای زیر صفر خواص فیزیکی و شیمیایی خود را از دست می دهند، بنابراین برای نگهداری آنها به دمای مورد لازم توجه می شود و این دسته از محتویات، درون سردخانه های صنعتی بالای صفر نگهداری خواهند شد. معمولاً گستره دمایی سردخانه های صنعتی بالای صفر، بین یک تا 15 درجه سانتی گراد است. معمولاً این سردخانه ها برای نگهداری محصولاتی استفاده می شوند که قرار است مدت زمان کمتری در سردخانه بمانند. به خصوص در رابطه با نگهداری مواد غذایی، بهتر است که بسیاری از آنها به نقطه انجماد نرسند، بنابراین در سردخانه های بالای صفر نگهداری می شوند. البته که سردخانه هایی با اهداف خاص برای سرد کردن محتویاتی برای زمانی طولانی مدت هم ساخته می شوند و مورد استفاده هستند.

سردخانه زیر صفر

سردخانه های صنعتی زیر صفر برای منجمد کردن محتویات درون خود به کار گرفته می شوند. گستره دمایی این سردخانه ها بین منفی پنج تا منفی چهل و پنج درجه سانتی­گراد تعریف می شود اما میانگین معمول آن، گستره محدودتری را در بر می گیرد. سردخانه زیر صفر برای نگهداری طولانی مدت استفاده خواهد شد و ظرفیت سرمایشی بالاتری دارد. عامل اصلی این ظرفیت سرمایشی بالا، دستگاه کمپرسور درون آن است. کمپرسورهای سردخانه های زیر صفر، کار کمپرس را به صورت چند مرحله ای انجام می دهد، به این ترتیب گرمای این فرآیند گرماده آنچنان بالا نیست. موتور کمپرسور این سردخانه قدرت کمتری دارد و با اینکه سیال در آن با سرعت بیشتری گردش می کند، اما کمپرسور توان کمتری دارد. از طرفی، اگر میزان گرمای تولید شده توسط کمپرسور سردخانه بالای صفر کنترل نشود، گرمای تولید شده روی سرمایش اثر منفی خواهد داشت.

انواع سردخانه صنعتی از نظر رنج دمایی
سردخانه دو مداره

هنگامی که به یک سردخانه صنعتی بالای صفر و زیر صفر به صورت همزمان نیاز باشد، از سردخانه صنعتی دومداره که ترکیبی است استفاده می شود. از این نوع سردخانه برای نگهداری مواد و محتویات متفاوتی استفاده می شود. به این شکل که سردخانه یک بار از محتویات خالی شده و بار دیگر از محتویاتی که به دمای خاص دیگری احتیاج دارد پر می شود. به همین دلیل باید پیش از پر کردن دوباره این سردخانه دو مداره، تمام محفظه ها و دیوارهای آن را از مواد قبلی پاک و ضد عفونی کرد. چرا که ممکن است دمایی که اکنون قرار است برای نوبت دوم انتخاب شود، مواد قبلی را دچار فساد و پوسیدگی کند. این اتفاق هم به ضرر مواد مرحله دوم است و هم به خود ساختمان داخلی سردخانه آسیب فیزیکی می رساند و هم بهداشت آن را زیر سؤال می برد. کمترین مورد بهداشتی این است که بوی محصولات مرحله یک در سردخانه مانده و موجب بوی نامطبوع می شود و روی محصولات مرحله دوم تأثیر می گذارد.