به طور کلی تاپر به آخرین مرحلهای که روی یک سطح قرار میگیرد، گفته میشود. تاپر کیک اصطلاحی هست که حتما در دنیای دکور کیک یا قنادیها زیاد شنیدهاید. تاپر کیک به تزیینات روی کیک گفته میشود که شامل گل، عروسکهای شکری، شکلاتی، نوشتهها و عبارات CNC شده طلقی و … میباشد. جالب است که بدانید شمع را میتوان قدیمیترین تاپرکیک درنظر گرفت. تاپر کیک طرحی ایستاده است که معمولا با سیخ چوبی یا خلال دندان، یا اگر کاملا خوراکی باشد، به طور مستقیم بر روی کیک یا گاهی در کنار کیک قرار میگیرد. تاپرها نه تنها روی کیک و کاپ کیک و پاپس کیک، بلکه روی خوراکها یا دسرهای با بافت منسجم هم قرار داده میشوند. با استفاده از تاپرهای جذاب میتوان رنگ و طرح بینظیری به کیکها و کاپکیکهای خریداری شده یا خانگی اضافه کرد. انواع تاپر کیک: تاپرها را میتوان به تاپرهای دوبعدی و سه بعدی تقسیمبندی کرد. تاپرهای دوبعدی شامل انواع طلقی یا پلاستیکی (شامل نوشتههای فارسی یا انگلیسی تولدت مبارک، پیوندتان مبارک، Engaged, she said yes و … )میباشد. نوع دیگر تاپر دوبعدی پرینتهای خوراکی میباشد که بر روی لایه فوندانت چسبانده و بر بالای کیک نصب میشود. تاپر سهبعدی شامل تاپرهای عروسکی، گل و یا سایر احجام تزیینی میشود. تاپرها را نیز میتوان به دو دسته خوراکی و غیرخوراکی نیز تقسیمبندی کرد. تاپرهای خوراکی معمولا با خمیر فوندانت، خمیر مارزیپان یا خمیر شکلاتی تهیه میشوند. تاپرهای غیرخوراکی غالبا از جنس پلکسی هستند و با دستگاههای خاصی برش داده میشوند و گاها به عنوان شمع استفاده میشوند.