بهزی
سیخ کباب ایران تابش در تهران
سیخ کباب ایران تابش در تهران

سیخ کباب ایران تابش

انواع سیخ‌کباب

زمان مطالعه 1 دقیقه

انواع سیخ‌کباب
انواع سیخ‌کباب از نظر نوع استفاده:
انواع سیخ‌کباب

🟫 سیخ‌کباب کوبیده: این نوع کباب معمولا به وسیله گوشت چرخ کرده ورز داده شده و مقداری آرد و نمک تهیه می‌شود. سیخ مورد نیاز برای درست کردن این مدل کباب با سیخ‌های معمولی تفاوت دارند، اندازه آن‌ها مقداری پهن‌تر از سیخ‌های جوجه می‌باشد. معمولا فلزی هستند و نوک آن‌ها زیاد تیز نیست. تنها کاربردی که این مدل دارد، برای تهیه کباب کوبیده است و کاربرد دیگری ندارد.

🟫 سیخ جوجه کباب: این مدل سیخ از نظر اندازه با نمونه قبلی تفاوت دارد. اندازه آن‌ها نسبت به نمونه قبلی مقداری باریک‌تر و نوک آن خیلی تیز تر است. از این سیخ می‌توان برای کباب کردن انواع: گوشت، مرغ، ماهی، گوجه فرنگی، فلفل و جیگر استفاده کرد. این سیخ‌ها هم از جنس فلز و هم از جنس چوب تهیه می‌شوند. مدل‌های فلزی معمولا دارای دسته چوبی یا پلاستیکی می‌باشند. کاربرد این سیخ نسبت به نمونه قبلی بیشتر است زیرا انواع گوشت، مرغ و ماهی را با آن می‌توان کباب کرد.

انواع سیخ کباب از نظر جنس آن‌ها:
انواع سیخ‌کباب

🟫 سیخ‌کباب استیل: استیل یک فلز ضد زنگ و مقاوم است، سیخ‌هایی که از این فلز ساخته می‌شوند، خیلی راحت و سریع تمیز می‌شوند. تبادل دمایی کمتری دارند، یعنی بدون داشتن دسته کمتر دسته آن‌ها داغ می‌شود. نوک تیز آن‌ها اصلا کند نمی‌شود و تیزی آن‌ها در حدی است که به راحتی می‌توان آن را وارد بافت انواع گوشت، مرغ و ماهی کرد. تنها ایرادی که به این نمونه وارد می‌شود، قیمت بالای آن‌ها می‌باشد.

🟫 سیخ‌کباب ورق سفید: ورق سفید یا همان ورق کالوانیزه به هیچ عنوان دچار زنگ ضدگی نمی‌شود. این مدل شباهت زیادی به نمونه استیل دارد. زیرا هم راحت تمیز می‌شوند و هم نوک تیزی دارند. از این مدل می‌توان به راحتی برای کباب کردن انواع گوشت، ماهی و مرغ استفاده کرد. دسته آن‌ها داغ می شود، پس بهتر است، مدل‌های دسته‌دار یا دسته بلند را خریداری کنید تا دست شما دچار سوختگی نشود. از مهم‌ترین ویژگی‌های این مدل می‌توان به قیمت ارزان آن‌ها اشاره کرد.

🟫 سیخ‌کباب آلومینیوم: آلومینیوم یک فلز ضد زنگ و سبک است، بنابراین یک گزینه مناسب جهت خرید سیخ‌های سفری می‌باشد. نوک این سیخ‌ها اصلا تیز نمی‌شود و در صورت تیز شدن خیلی سریع کند می‌شود. به همین دلیل بیشتر سیخ‌هایی که از این جنس ساخته می‌شوند برای کباب کوبیده هستند. متاسفانه مقاومت کمی دارند و هنگام سیخ گرفتن کج می‌شوند. تنها مشکلی که به آن‌ها وارد می‌شود، تبادل دمایی زیاد آن‌ها است، زیرا دسته آن‌ها سریع داغ می‌شود.

🟫 سیخ‌کباب چوبی: این مدل در دسته سیخ‌های کبابی سفری یکبار مصرف قرار می‌گیرند. تنها یک بار می‌توان از آن‌ها استفاده کرد، زیرا قابلیت شستشو ندارند. در صورت کثیف شدن معمولا دور ریخته می‌شوند. اندازه آن‌ها کوچک بوده و وزن کمی دارند، بنابراین به راحتی درون کوله پشتی قرار می‌گیرند. تنها مشکل آن‌ها اندازه آن‌ها می‌باشد که برای استفاده از آن‌ها نیاز به تعداد بیشتری دارید. قیمت آن‌ها هم به حدی زیاد نیست که توان خرید آن‌ها را نداشته باشید. این سیخ معمولا به منظور تهیه جوجه کباب مورد استفاده قرار می‌گیرد.