بهزی

مزایای سلفون محافظ غذا

زمان مطالعه 1 دقیقه

مزایای سلفون محافظ غذا

امروزه در دنیا استفاده از سلفون غذا به خصوص برای بسته بندی مواد غذایی رواج بسیاری دارد.این پوشش ها نسبت به چربی، هوا، ترکیبات روغنی و از همه مهمتر باکتری غیر قابل نفوذ است و همین مسئله استفاده از آن را برای بسته بندی مواد غذایی بسیار مفید است.

سلفون محافظ غذایی، پوششی پلاستیک مانند بسیار نازک و شفاف است که برای جلوگیری از نفوذ آب، آلودگی و … به محصولات صنعتی و مواد غذایی و تداوم تازگی آن ها مورد استفاده قرار می گیرد.

یکی ازاساسی ترین اهداف سلفون استرچ غذایی، صنایع غذایی است. این ساخته شگفت انگیز به مشاغل و افراد مختلف این امکان را می دهد تا با افزایش امکان نگهداری مواد غذایی و افزایش کیفیت و هدر نرفتن مواد غذایی باعث کاهش هزینه ها شود. مزایای سلفون بسته بندی بسته به شغل و مشتریان متفاوت است. در این مقاله به مهم ترین مزایای کاربرد سلفون می پردازیم و شما بیشتر با آن آشنا خواهید شد.

سلفون غذا

در سال 1933، زمانی که یک کارگر آزمایشگاهی به نام رالف ویلی در یک شرکت شیمیایی به نام DOW کار می کرد، می توانست سلفون استرچ غذایی بسته بندی یا پلاستیک بسته بندی را برای شستشوی مناسب لیوان های استفاده شده، برای یک محصول لباسشویی کشف کند. در حالت اسپری برای هواپیماهای جنگی به منظور محافظت از آنها در برابر ذرات مضر احتمالی نیز استفاده می شود. در ابتدا پلاستیک های بسته بندی از PVDC ساخته می شدند. در سال 1949 شخصی به نام داو کیمیکال توانست اسپری های قدیمی را تغییر داده و سلفون تولید کند. به طور کلی، سلفون محافظ از PVC ساخته شده است. با پیشرفت علم و فناوری، این مواد به گونه ای تغییر یافتند که در سال های اخیر، سایر جایگزین های PVC مانند LDPE محبوبیت بیشتری پیدا کرده اند. محبوب ترین انتخاب در این میان LDPE نام دارد که در مقایسه با مواد اولیه قدیمی تر از کیفیت بالاتری برخوردار است. علاوه بر این، استفاده از آنها برای انسان بی ضرر است و به نوعی بدون هیچ گونه خطر جانی احتمالی است. البته در سال 2004، بیشتر مواد قدیمی که برای تولید محصولات بسته بندی استفاده می شد، به دلیل برخی نگرانی های زیست محیطی کنار گذاشته شد. سلفون محافظ غذا مربوط به مواد غذایی در رول ها و وزن های گوناگون به فروش می رسند و برای جداسازی راحت تر سلفون، تیغه برشی را در جعبه های سلفون تعبیه می کنند تا برش مناسبی داشته باشد.

مزایای سلفون محافظ غذا

حفاظت توسط سلفون محافظ

همانطور که می دانید سلفون محافظ غذا از تماس اکسیژن با محصولات غذایی و صنعتی جلوگیری می کند که همین امر باعث به تعویق افتادن فرآیند فساد مواد غذایی و غیره را خواهد شد. در حقیقت می توان با بسته بندی مناسب مواد غذایی، آنها را در از ناخالصی های خارجی حفظ کرد. در حین حمل و نقل اشیا، با بسته بندی مناسب می توان از آسیب به لوازم جلوگیری کرد. یک لایه ی نازک می تواند از بروز این مشکل جلوگیری کند. همانطور که قبلا ذکر شد، این امر باعث کاهش ضایعات مواد غذایی و لوازم خواهد شد.

ذخیره سازی فضا توسط سلفون محافظ

سلفون بسته بندی باعث می شود که محصول با کمترین مواد بسته بندی شود. می توانید با استفاده از سلفون محافظ به جای جعبه ها و کارتن های حجیم، فضای ذخیره سازی را در حین حمل و نقل یا نگهداری کاهش دهید.

قابلیت اعتماد سلفون محافظ:

این بدان معناست که هنگام استفاده از سلفون محافظ چه برای اشیا یا برای مواد غذایی دیگر نگران خراب شدن یا به هم خوردن بسته بندی ها نباشید.

تازه نگه داشتن مواد غذایی توسط سلفون محافظ

بر خلاف باور بسیاری که بسته بندی مواد غذایی را ضروری نمی دانند، اما می توان با بسته بندی مواد غذایی توسط سلفون محاغظ غذا باعث کاهش ضایعات مواد غذایی شد. به طور کلی سلفون باعث می شود تا مواد غذایی تماس مستقیم با هوا در ارتباط نباشند و همین باعث کاهش سرعت تجزیه مواد غذایی و افزایش دوام آن می شود.

زیبایی یک محصول

یکی از مزیت های اصلی سلفون محافظ غذا، نمای شفاف آن است. به عبارتی سبزیجات، میوه، گوشت و … درون بسته بندی سلفون غذا دیده می شوند و به مصرف کننده این امکان را می دهد تا کیفیت محصول را بررسی کند.

اقتصادی

ارزان ترین و مناسب ترین روش بسته بندی مواد غذایی، استفاده از سلفون های محافظ می باشد. با استفاده از سلفون محافظ غذا به راحتی مواد غذایی را بدون اشغال فضاهای بزرگ بسته بندی کنید. علاوه بر این، اینها در مقایسه با ماشین های تمام اتوماتیک ارزان تر و کارآمدتر هستند.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.