کبابپز صنعتی یکی از تجهیزات رستورانی مهم جهت طبخ و آماده سازی انواع کباب گوشت و مرغ در کبابی ها، رستوران ها، جگرکی، کترینگ و تهیه غذا می باشد که در پخت مناسب و خوش طعم شدن کباب تاثیر زیادی دارد.اصلی ترین تفاوت کباب پز آپارتمانی و صنعتی در ابعاد آن می باشد کبابپزهای صنعتی قادر به طبخ تعداد بالایی از کباب در سریع ترین زمان خواهند بود به همین دلیل برای آشپزخانه های صنعتی مناسب هستند.
انواع کباب پز های صنعتی
از جمله اصلی ترین انواع کباب پز رستورانی می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
کباب پز صنعتی گازی
کباب پز صنعتی ذغالی
کبابپز صنعتی ایستاده
کباب پز صنعتی تابشی
کباب پز صنعتی گازی
کباب پز گازی صنعتی در ابعاد مختلف طراحی و تولید می شود، با وجود اینکه بسیاری از افراد طرفدار عطر و طعم کباب های ذغالی هستند اما باید گفت پخت کباب بر روی کبابپز گازی صنعتی ساده تر می باشد. کباب پز های گازی قابلیت اتصال به گاز شهری و کپسول را دارند.
کباب پز صنعتی ذغالی
کباب پز صنعتی تابشی