همانطور که گفته شد لوله و اتصالات پلیمری امروزه به بهترین جایگزین ممکن برای انواع لولههای سیمانی و فلزی تبدیل شدهاند و با توجه به ویژگیهای منحصربهفردی که دارند میتوانند استفادههای متعددی داشته باشند. هرچند که این محصولات در صنایعی همچون کشاورزی، باغبانی، دامداری، فاضلاب، مواد شیمیایی و … کاربردهای متنوعی دارند اما در صنعت ساختمانسازی نیز استفادههای بسیار زیادی دارند. این محصولات میتوانند در شبکههای لولهکشی آب ساختمان استفاده شوند. در شبکه فاضلاب ساختمانی کاربرد وسیعی دارند. برای لولهکشی برق و محافظت از انواع کابلهای برق و مخابرات استفاده میشوند. در شبکههای لولهکشی سیستمهای گرمایشی و سرمایش به کار میروند.
انواع اتصالات پلیمری
همانند لوله های فلزی و سیمانی و … لوله های پلیمری نیز برای اتصال به هم به قطعات پلیمری متصل کننده نیاز دارند. از انواع اتصالات پلیمری کاربردی می توان به انواع زانوها، انواع سه راهی ها، انواع تبدیل ها، بوشن ها، انواع چهارراه ها، درپوش ها، سیفون ها، موفه، فلنج، کلاهک، کف خواب، بست لوله پولیکا و … اشاره کرد. لوله و اتصالات پلیمری در حقیقت می توانند عملیات توزیع مواد مختلف به نقاط مختلف را در صنایع مختلف ساده تر کنند. یعنی باعث افزایش سرعت انجام کار شوند.
انتخاب بهترین لوله پلیمری تنوع و تعدد لوله و اتصالات پلیمری باعث شده است که انتخاب یک لوله پلیمری مناسب چالشهای متعددی برای افراد ایجاد کند. برای انتخاب بهترین لوله پلیمری لازم است که به فاکتورها و عوامل مختلفی توجه شود که مهمترین آنها به شرح زیر میباشند: نوع پروژه و نوع صنعت نوع سیالی که با لوله منتقل خواهد شد شرایط آب و هوایی منطقه میزان تحمل فشار لوله مسیر لولهها خواص شیمیایی مایعات و سیالات و…