خواص پسته تازه در بارداری
از برخی غذاها مانند زرشکپلو تا بسیاری از دسرها و سالادها، میتوان با افزودن مقداری پسته عطر و طعم غذا و دسر را افزایش داد. این آجیل خوشمزه و پرطرفدار را که سرشار از مواد مغذی است میتوان به عنوان یک خوراکی مفید در دوران بارداری مصرف کرد.
این نوشته در مورد خواص پسته تازه در بارداری بحث میکند. در انتها نیز دستور تهیه یک دسر خوشمزه به همراه پسته برای شما میآید.

آیا خوردن پسته تازه در بارداری بی خطر است؟
بله، مصرف پسته در دوران بارداری بی خطر است. پسته پر از پروتئین، فیبر، پتاسیم، فولات، کلسیم و آهن است و همه اینها برای رشد و نمو جنین مهم هستند.
خواص پسته تازه در بارداری چیست؟
۱- مصرف پسته به رشد جنین کمک میکند
پسته حاوی مقدار زیادی پروتئین است که برای رشد بافتها و عضلات جنین ضروری است. برای بسیاری از زنان باردار اضافه وزن در دوران بارداری موجب نگرانی است. پسته با تنظیم سطح قند خون، موجب کنترل وزن میشود.
۲- مصرف پسته سطح چربی را متعادل میکند
غلظت بالای اسیدهای چرب اشباع نشده در پسته باعث کاهش کلسترول بد خون و افزایش سطح کلسترول خوب میشود. بنابراین مصرف پسته باعث ایجاد تعادل در چربیها و کاهش نسبت کلسترول بد به کلسترول خوب میگردد.
۳- مصرف پسته سطح ایمنی بدن را افزایش میدهد
پسته سرشار از آنتیاکسیدانها از جمله کاروتن، مواد پلیفنولیک و ویتامین A و E است. این آنتیاکسیدانها به تقویت ایمنی بدن کمک میکنند.
۴- مصرف پسته از کم خونی جلوگیری میکند
پسته سرشار از آهن و سایر مواد معدنی ضروری است که به تشکیل گلوبولهای های قرمز خون کمک میکنند. گنجاندن این پسته در رژیم غذایی به میزان کافی به پیشگیری از کم خونی کمک مینمایند. به ویژه در دوران بارداری که بدن مادر بیش از حد معمول به سلولهای خونی نیاز دارد.
۵- مصرف پسته یبوست را بهبود میبخشد
پسته غنی از فیبر است و بنابراین به هضم آسان و افزایش تحرکات روده کمک میکند. همچنین پسته میتواند یبوست را که به دلیل تغییرات هورمونی در اوایل بارداری ایجاد میشود را تسکین دهد.

عوارض خوردن پسته در دوران بارداری چیست؟
برخی از مواردی که باید درخصوص مصرف پسته به خاطر داشته باشید به این قرار است؛
پسته دارای فروکتان است و باعث مشکلات گوارشی مانند اسهال، نفخ شکم و شکمدرد میشود.
آجیل های بو دادهای که با نمک پوشانده شدهاند سدیم زیادی دارند. سدیم بالا میتواند فشار خون را بالا ببرد. بنابراین بهترین کار این است که پسته خام و بدون نمک را انتخاب کنید.
این موارد را در مصرف پسته در نظر بگیرید و با خیال راحت آن را مصرف کنید.