تقویت سیستم ایمنی بدن با مصرف گوشت گوسفند
سلنیوم یک آنتی اکسیدان و ماده معدنی بسیار ضروری و کمیاب است که نقش ساختاری و آنزیمی در بدن دارد. محافظت فرد در برابر بیماریهای قلبی خاص،افزایش قدرت ایمنی بدن، به حداکثر رساندن عملکرد تیروئید، پیشگیری از سرطان،کاهش التهابات،تعادل هورمونها و محافظت در برابر آنتی بادیها از فواید و ضروریات این ماده مغذی موجود در گوشت گوسفند است.
افزایش سوخت و ساز بدن با مصرف گوشت گوسفند
گوشت گوسفندی میتواند باعث افزایش سوخت و ساز بدن در نتیجه کاهش وزن شود، زیرا به دلیل داشتن ویتامین B، کالری بدن را میسوزاند. این ماده غذایی به دلیل آن که پروتئین بالایی و چربی کمتری دارد باعث میشود که افزایش وزن نداشته باشید، از طرفی میتواند باعث کنترل وزن شود. اگر به رژیم غذایی اصولی توجه داشته باشید به این نتیجه میرسید که گوشت قرمز از جمله مواردی است که شما نباید از رژیم غذایی خود حذف کنید، دلیل آن هم مواردی است که در بالا به آن اشاره کردیم.
کمک به تقویت استخوان ها

گوشت گوسفند دارای مقداری فسفر است که در تقویت استخوانها و دندانها نقش مهمی را ایفا میکند؛ همچنین دارای ترکیباتی از کلسیم است که موجب رشد استخوان کودک خواهد شد، به همین دلیل است که باید جزء برنامههای غذایی کودک قرار بگیرد و میزان استفاده از آن از طریق پزشک تغذیه تعیین گردد.
خواص ضد سرطانی گوشت گوسفند
از جمله بیماریهایی که مرگ و میر بالایی دارد سرطان است، مصرف گوشت قرمز که دارای آهن کولین و سلنیوم و ویتامین B است باعث جلوگیری از حملات سلولهای سرطانی میشود. با مصرف این ماده غذایی برای افرادی که دچار این بیماری شده اند نیز میتواند مفید واقع شود.
جلوگیری از کم خونی با مصرف گوشت گوسفندی
یکی دیگر از فواید گوشت گوسفند تازه این است که به میزان زیادی از کم خونی جلوگیری می کند. کم خونی هنگامی بروز پیدا می کند که بدن با کمبود گلبول های قرمز مواجه شود. گوشت قرمز به سبب وجود آهن کمبودهای گلبول قرمز را جبران می کند. وجود آهنی که در گوشت قرمز است مشکلات کم خونی بدن را جبران می کند و این موضوع سبب می شود تا یکی از فواید گوشت گوسفند جلوگیری از نقص های مادرزادی باشد. گوشت گوسفند باعث می شود تا نوزادان و زنان باردار دچار کم خونی نشوند. لازم است زنان باردار برای مصرف گوشت گوسفند در سه ماهه اول بارداری این گوشت را تحت نظر پزشک مصرف کنند.

کمک به سلامت و انسجام پوست
گوشت گوسفند دارای ویتامین B، کولین و سلنیوم است. وجود این ماده باعث میشود که در سلامت و انسجام پوست اثر بخش باشد. موارد گفته شده در این مقاله بخشی از خواص مهم گوشت گوسفندی است. نکته ای که اهمیت دارد آن است که از این ماده غذایی به اندازه مصرف شود.