بهزی
تولیدی شیرینی باقلوای مارانی

تولیدی شیرینی باقلوای مارانی، تولید و فروش باقلوا شیرینی خانگی در اصفهان

تولیدی شیرینی باقلوای مارانی، در زمینه تولید و فروش باقلوا شیرینی خانگی، نارسیس کره ای و دانمارکی با بهترین کیفیت و قیمت مناسب در اصفهان در خدمت شما می باشد.

انواع باقلوا ترکی

زمان مطالعه 1 دقیقه

انواع باقلوا ترکی

باقلوا پسته‌ای

باقلوا پسته‌ای محبوب‌ترین و اصیل‌ترین نوع باقلوا ترکی محسوب می‌شود. باقلوا پسته که در ابتدا در ترکیه و سوریه تولید شد، دسری غنی و شیرین است که از تعداد زیاد لایه نازک خمیر (فیلو)، پر شده از پسته آسیاب شده درست می‌شود. فقط طعم شیرین باقلوا نیست که آن را بسیار جذاب می‌کند. تنوع پسته به‌کاررفته در آن نیز تفاوت زیادی ایجاد می‌کند. پسته‌های مورد استفاده در این دسر به جای پسته‌های کامل معمولی مانند آنچه در سوپرمارکت‌ها پیدا می‌کنید، پسته بچه هستند. این به این دلیل است که بچه پسته سبزتر است و طعم بیشتری دارد.

باقلوای گردویی

درحالی‌که پسته فقط در تعداد انگشت‌شماری از کشورها رشد می‌کند، گردو را می‌توان تقریباً در همه جا کشت کرد. به همین دلیل است که باقلوای گردویی یکی از محبوب‌ترین انواع باقلوا استانبولی در جهان است. گردوها قبل از اینکه بین لایه‌های این باقلوا گردوغبار شوند، ریز خرد می‌شوند. آن‌ها طعم منحصربه‌فردی را ارائه می‌دهند که هم خاکی و هم تند است و طعمی ملایم را در دهان شما ایجاد می‌کند. درست مانند نسخه پسته‌ای، این یکی نیز در بسیاری از رستوران‌های جهان عرضه می‌شود و به همان اندازه خوشمزه و محبوب است.

انواع باقلوا ترکی
باقلوای خشک

باقلواها معمولاً زود خراب نمی‌شوند؛ اما شکر بعد از 3 الی 5 روز متبلور می‌شود و طعم باقلوا خوشمزه و تازه از بین می‌رود. باقلوای خشک در مقدار کمی شربت خیس می‌شود، اما غلیظ‌تر از شربت‌های انواع دیگر است. این باعث می‌شود ماندگاری بیشتری داشته باشد، بنابراین می‌توانید تا 30 روز از این خوراکی شیرین لذت ببرید بدون اینکه خراب شود یا کریستال شود.
اگر قصد دارید مقداری باقلوا را به‌عنوان هدیه به خانه ببرید، باقلوا خشک باید انتخاب شما باشد. تنها چیزی که نیاز دارید این است که آن را در دمای اتاق نگه دارید و این شیرینی حدود یک ماه دوام خواهد داشت.

شوبیت (شعبیات یا خامه باقلوا)

شوبیت (Şöbiyet) که در زبان عربی به آن وربات می‌گویند، یک دسر ترکی شبیه به باقلوا است، که در واقع ترکیبی جذاب از خامه غلیظ گاومیش(clotted cream) و باقلوای کلاسیک پسته است و مقدار مناسبی از شیرینی را با طعمی سبک‌تر، برای کسانی که از سایر انواع طعم شیرین باقلوا خسته شده‌اند، ارائه می‌کند. این خامه تازه که در بین لایه‌های باقلوا استفاده می‌شود طعمی سبک و با طراوت به آن می‌دهد.

باقلوای شکلاتی

باقلوا شکلاتی نوع جدیدی از باقلوا ترکی است که بیشتر در مناطق توریستی ترکیه یافت می‌شود. اگرچه در بین مردم محلی هم محبوبیت پیدا کرده است، اما بسیاری از ترک‌ها هنوز این دسر خوشمزه را برای خود امتحان نکرده‌اند و طعم اصیل باقلوا را ترجیح می‌دهند.

باقلوا هاویج دیلیم

همان‌طور که از نامش پیداست این باقلوای استانبولی را در سینی بزرگی دایره‌ای آماده کرده و سپس به شکل‌هایی شبیه به هویج برش می‌زنند؛ و به شکل برزرگتری در بشقاب سرو می‌شود. باقلوا هویج اسلایسی را می‌توان با گردو یا پسته درست کرد. دوندورما (بستنی سنتی ترکی) یا سرشیر تازه مکمل کاملی برای باقلوا هویج است.

باقلوا لانه بلبل یا باقلوا حلقه ای

این باقلوای استانبولی یک دسر آناتولی است که با ورقه‌های کاغذی نازک خمیر فیلو درست می‌شود. به جای اینکه ورق‌های خمیر روی هم چیده شوند، این ورق‌ها را دور یک وردنه نازک می‌پیچند تا شکل استوانه‌ای پیدا کند. سپس سوراخ وسط آن را با گردو یا پسته پر می‌کنند.

سوتلو نوریه

در سال 1980، شهردار استانبول با تنظیم قیمت باقلوا به شکایات مربوط به قیمت بالای این شرینی لایه‌ای محبوب در شهر پاسخ داد، در آن زمان اقتصاد ترکیه به دلیل کودتا در شرایط نامطلوبی بود. خانواده Güllüoğlu (یکی از بهترین تولیدکنندگان باقلوا در جهان) نتوانستند باقلوای باکیفیت خود را با قیمت کمتری عرضه کنند و به‌عنوان راه‌حل، نوع جدیدی از باقلوا ارزان را ایجاد کردند. سوتلو نوریه به جای پسته با فندق درست می‌شود، چرا که فندق قیمت کمتری دارد، در شربت آن هم آب و شکر کمتری استفاده شده و به جای آن شیر استفاده می‌شود.

باقلوا برگی

Yaprak şöbiyet ترکیبی از Fıstık Dolama و Şöbiyet است. پسته‌های ریز خرد شده را در یک لایه نازک از خمیر فیلو پیچیده و وسط آن را با خامه غلیظ پر می‌کنند. اغلب ترکیب های باقلو بسیار دلپذیر هستند، اما خامه و پسته در کنار هم، یک باقلوا با طعم فوق‌العاده دلپذیر برای شم به ارمغان خواهد آورد.

باقلوای کاخ

یکی از دسرهای موردعلاقه‌ای که در دوران امپراتوری عثمانی برای سلاطین در کاخ آن‌ها سرو می‌شد، این باقلوا بود. با خمیر فیلو، کره آب شده، گردوی کوبیده شده و شربت بار درست می‌شود.

انواع باقلوا ترکی
باقلوا صدفی

با باقلوای جدید ترکی Midye Baklava آشنا شوید. باقلوا صدفی امروزه در مغازه‌های باقلوا فروشی بسیار پر فروش شده است که دارای کرم «کایمک» با مغز گردو یا پسته است. ظاهر جذاب در کنار طعم دلپذیر این باقلوا باعث شده تا بسیاری از رستوران ها آن را در منوی غذایی خود قرار دهند.