برای تهیه انواع کباب ایرانی و کباب ملل، معمولا از موادی مثل گوشت گوسفندی، گوشت چرخ کرده مخلوط، گوشت گاو و گوساله، گوشت مرغ، گوشت بوقلمون، یا ادویهها و چاشنیهایی مثل زعفران، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، پودر سیر، آبلیمو، کره، سماق، فلفل پاپریکا، ماست، سس مایونز و … استفاده میشود.
۱- کباب کوبیده

معرفی میکنیم! «کباب کوبیده»، معروفترین کباب ایرانی! این نوع کباب به قدری معروف و محبوب شده که به یکی از سمبلهای فرهنگ ایرانی در دنیا هم تبدیل شده است. از ویژگیهای مهم این نوع کباب طعم گوشت و به اصطلاح مغز پخت شدن آن است که برای کباب خورهای حرفهای یک ویژگی مهم است.
برای تهیه این کباب، کافی است گوشت گوسفند و گوساله، شامل سردست یا ران گوساله و قلوه گوسفند را چند بار چرخ کرده و با پیاز و نمک و فلفل سیاه و در صورت دلخواه زعفران با هم مخلوط کنید و ورز دهید و آماده درست کردن کباب کوبیده کنید.
۲- کباب کوبیده مرغ

۳- کباب تابه ای

گر میخواهید در کمترین زمان و با کمترین دردسر، کباب با گوشت چرخ کرده درست کنید، «کباب تابه ای» مناسب شماست. کباب تابه ای یا کباب دیگی یا همان کباب کوبیده تابهای، یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین غذاهای خانگی با گوشت چرخ کرده است که این روزها در رستورانها و مطبخهای بیرون هم سرو میشود و اتفاقا حسابی هم پرفروش است.
برای درست کردن کباب دیگی، ابتدا با رنده متوسط، پیاز را رنده کنید که خیلی آب نشود، آب پیاز را بگیرید و در یک ظرف جداگانه نگه دارید. پیاز را با گوشت چرخکرده مخلوط گوسفند و گوساله مخلوط کنید. جعفری، نمک، فلفل و زعفران دم کرده را به این مخلوط اضافه کنید و خوب ورز بدهید تا یک حالت چسبنده پیدا کند.
۴- کباب کوبیده نگینی

«کباب نگینی» یکی از مجلسیترین کباب های ایرانی است که معمولا در مهمانیها طرفداران زیادی دارد. این کباب از ترکیب گوشت فیله یا گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفندی و فیله باریک یا چرخ کرده مرغ تهیه می شود. برای درست کردن آن در خانه میتوانید روش تابهای یا در فر را امتحان کنید. در غیر این صورت، سیخهای کباب را روی منقل قرار دهید تا کباب آماده شود.
برای درست کردن کباب نگینی خانگی باید پیاز را رنده و آبگیری کنید. سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، پودر سوخاری، زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. مواد را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید تا کاملا مایه کباب یکدست و منسجم شود. روی ظرف حاوی مایه کباب را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.