لابستر نوعی خرچنگ می باشد که بدلیل طعم فوق العاده و خاص یکی از غذاهای لوکس و پرطرفدار رستوران های سراسر دنیاست.گوشت لابستر حاوی 34 گرم منیزیم و میزان بسیار زیادی یعنی حدود 130میکروگرم سلنیوم است.
این آبزی چه خاصیتی داره؟
گوشت لابستر شیرین و بسیار لذیذ است. مزه ای قوی و ویژه دارد که آن را در بین غذاهای دریای منحصربفرد می کند. پروتئین بالا، چربی بسیار کم، منیزیوم و مقدار باور نکردنی سلنیوم در گوشت این آبزی خوشمزه، باعث میشود تا همه آن را بپسندند. مصرف این غذای باارزش موجب تقویت سیستم دفاعی بدن و بهبود عملکرد عضلات میشود که برای کودکان و ورزشکاران از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
چه کسانی مصرف کنند؟
1. ورزشکاران
2. کودکان
3. افرادی که از التهاب مفاصل رنج می برند
4. بیماران قلبی
5. بیماران سرطانی

عرضه بهترین لابستر شاخ دار
لابستر برخلاف آنچه اسم آن در زبان فارسی القا میکند، با میگو متفاوت است .
وزن لابستر به ۲۰ کیلوگرم میرسد. بدن این جانور دارای پوستهٔ سختی است. لابستر، چهار جفت پا جهت راه رفتن دارند. لابستر شاخ دار، هنگام خطر، دم خود را به سرعت به زیر بدن میبرند، این عمل، آب را به جلو میراند و لابستر را به سمت عقب هدایت میکند تا بتواند فرار کند. لابستر، در میان سنگهای بستر دریا یا رودها مخفی میشوند و از جانوران کوچک زنده یا مرده تغذیه میکنند. یک لابستر دراز ماده، قادر است هزاران تخم بگذارد.
لابستر شاخک دار تازه جنوب
لابستر شاخک دار، خرچنگ ترکی یا خرچنگ پنجهای باریک نوعی خرچنگ آب شور است. این دریازی در قرن نوزدهم به دنیا معرفی گردید. لابستر داراری امگا3 است. لابستر شاخ دار با کاهش خطرات از دست دادن بینایی و تخریب ماکولا به تقویت بینایی کمک میکند. لابستر غذای دریایی است که حاوی طیف متنوعی از مواد معدنی و ویتامینهاست. مانند ویتامین B6 و B12، ویتامین A، D، E و K، فسفر، روی، آهن، کلسیم، منیزیم، سدیم. سایر عناصر مغذی مانند کربوهیدراتها، پروتئین و چربی است.